Opret ny bruger
Dag til dag leveringGratis fragt til en pakkeshop nær dig365 dages returret2.500 m2 lager

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger er et af verdens største designerbrands og fra august 2018, kan du finde et stort udvalg fra Tommy Hilfiger her hos Smallfashion.
Vi kommer til at føre Tommy Hilfiger til drenge og piger i alderen 8-14 år.  Kollektionerne byder på alt lige fra undertøj og nattøj til jakker, sweatshirts, skjorter, bluser og t-shirts. Du finder også en stort udvalg af lækre basis varer som de ikoniske logo T-shirts, bluser og ikke mindst undertøj og nattøj. Stilen er pæn, klassisk og tidsløs. Tommy Hilfiger er selvfølgelig produceret i høj kvalitet og er nok et af tidens mest populære brands til børn.

OM SMALLFASHION

Smallfashion er et multibrand univers som har en bredt udvalg af fashion og basis børnetøj i alderen fra 0 til 14 år. Du finder skønne mærker som Petit, Angulus, CostBart, Celavi, Creamie, GoBabyGo, Hummel, Huttelihut, Mala, MeToo, Minimy, Molo, Pippi, Rosemunde, Siben Linnebjerg, The New, Wheat plus mange flere. Vi har alt på lager og sender fra dag til dag, og selvfølgelig fragt fri til en pakkeshop nær dig.

Velkommen til SmallFashion-universet – en verden af farver til børn fra 0-12 år.

Smallfashion.dk   I   Søndergade 12  I 8600 Silkeborg  I +45 41 40 75 00   I    shop@smallfashion.dk