Opret ny bruger
Dag til dag leveringGratis fragt til en pakkeshop nær dig365 dages returret2.500 m2 lager

SOFT GALLERY

Soft Gallery til børn vil være at finde på smallfashion fra omkring august 2018. Vi glæder os meget til at kunne præsenter Soft Gallery på shoppen.

Soft Gallery blev startet tilbage i 2007 af Barbara Hvidt og Tine Holt Møller. Sammen skaber duoen lækkert luksusbørnetøj i topkvalitet og bestræber sig på udelukkende at producer i Økologiske kvaliteter. Soft Gallery er specielt kendt for deres ugle print som fås på mange forskellige produkter som sengetøj, body’er. Leggings, bluse og heldragter. Men Soft Gallery er også meget mere end det, de laver fantasifulde og festlige prints- og modeller.


OM SMALLFASHION

Smallfashion er et multibrand univers som har en bredt udvalg af fashion og basis børnetøj i alderen fra 0 til 14 år. Du finder skønne mærker som Petit, Angulus, CostBart, Celavi, Creamie, GoBabyGo, Hummel, Huttelihut, Mala, MeToo, Minimy, Molo, Pippi, Rosemunde, Siben Linnebjerg, The New, Wheat plus mange flere. Vi har alt på lager og sender fra dag til dag, og selvfølgelig fragt fri til en pakkeshop nær dig.

Velkommen til SmallFashion-universet – en verden af farver til børn fra 0-12 år.

Smallfashion.dk   I   Søndergade 12  I 8600 Silkeborg  I +45 41 40 75 00   I    shop@smallfashion.dk