OVERTØJ

Stort udvalg af lækre pigejakker. Vi har praktiske og funktionelle jakker men også pæne og søde pigejakker med striber, blomster eller et sødt mønster. Skijakker, vinterjakker og sommerjakker til de mindste piger ligger også i denne kategori. Mangler du jakker til større piger så finder du dem lige her
Er du på udkig efter en vandtæt jakke som er flot men samtidig praktisk både forår, sommer og efterår, så er softshell jakkerne måske noget for jer. De fås i mange flotte farver og mønstre.

overtøj til alt slags vejr

Uanset årstiden har vi et stort udvalg af overtøj til piger og drenge på lager. Vi har overtøj fra kendte og populære brands som Wheat, Hummel, Creamie, petit By Sofie Schnoor, Minymo og Celavi. Alle disse skønne mærker laver overtøj til alle 4 årstider. Vi har sommerjakker, vinterjakker, fleccetøj, termotøj i mange forskellige farver og kvaliteter.

Termotøj er perfekt til foråret og efteråret!


Termotøj er et must at have hele året rundt, da det brugbart med det vejforhold vi har her i Danmark. Mange bruger det under regntøj, da det i efteråret og vinterperioden kan blive for varmt med de store flyverdragter. Vi har et stort udvalg af termotøj fra Wheat og Celavi, og selvfølgelig i forskellige prisklasser, så der er noget for alle.