TILBEHØR

Alt i tilbehør til børn. Vi har her samlet alt accessories til drenge. Du finder et stort udvalg af beanies, strikhuer, elefanthuer, solhatte, bøllehatte, strømper, strømpebukser, badetøj, sko og meget mere.

Accessories til børn i alderen 1-4 år.

Hos Smallfashion har vi et stort udvalg af accessories til børn i alderen 1 til 4 år. Vi har et stort udvalg af  huer, hansker, sandaler, strømpebukser og tasker til din dreng. Noget af det vigtigste for os er at dit barn får den bedste kvalitet så han eller hun trives godt i tøjet eller skoene.  Alle vores brands vægter kvalitet høj så alle de skønne styles vi har på shoppen er der selvfølgelig tænkt kvalitet fra de er lavet til dit barn skal benytte det.

Spørgsmål til en vare?- Vi er klar


Når du shopper på Smallfashion har du altid mulighed for at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål til et produkt eller til shoppen. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 8:00 til 16:00 - Telefon nr. + 45 41 40 75 00 - Du kan også skrive en mail til shop@smallfashion.dk og de vil svare på din mail hurtigst muligt.