T-SHIRT/TOPPE

T-shirts og toppe kan man ikke få nok af i garderoben. Hos Smallfashion har vi et stort udvalg af t-shirts og toppe til piger i aldren 1-4 år. Vi har et stort udvalg af ensfarvet, stribet, printet eller t-shirts med motiver i mange forskellige prisklasser. Alle de fantastiske børnetøjsmærker vi har, vægter kvalitet højt. Find t-shirts og toppe fra bl.a. mærkerne  Molo, wheat, Hummel, Minymo, The New og mange andre fine brands.

med eller uden ærmer?

T-shirts til børn er altid et hit både for drenge og piger. Om sommeren kan en t-shirts burges både til shorts,nederdele eller til et par bukser, men det er ikke kun om sommeren man kan bruge t-shirts. Brug også en t-shirts i efteråret og vinter månederne, her kan man bare tage en lækker cardigan over. Mange drenge bruger også en t-shirt ud over en langærmet bluse, dette giver et super cool look.

Hvilken farve er din yndlingsfarve?


Mange børn har en yndlingsfarve, og derfor har vi selvfølgelig alle regnbuens farver af t-shirts og toppe. Hos Smallfashion har vi ensfarvet, stribet eller med eller uden prints, så vi er helt sikker på at der vil være noget din pige eller dreng kunne tænke sig.