SKJORTER TIL DRENGE

Skal der være fest eller skal din dreng bare se ekstra smart ud i tøjet? Så er en skjorte altid et sikkert valg. Skjorter findes i mange forskellige kvaliteter og farver, så der er en til enhver lejlighed. Du finder både langærmede og kortærmede skjorter, der især er et godt valg på de dage, hvor vejret er ekstra lunt. Med en skjorte er din mini dreng klædt på med stil.

Børnetøj til festlige lejligheder

Vi elsker når der er fest og derfor har vi selvfølgelig også tøj til en festlig lejlighed. Når din dreng skal til fest skal han selvfølgelig også klædes pænt på, men vi ved også alle at drenge elsker at lege både ude og inde og måske også nogle gange lidt vildere end andre. Derfor er det vigtigt din dreng får noget tøj som kan tåle at blive leget i.

Brands


Hos Smallfashion har vi brands med høj kvalitet og komfort. For os er det vigtigt at din dreng føler dig godt til tilpas i tøjet når han skal til fest, men også når han skal lege rundt med de andre drenge. Vi har skønne mærker som Petit, Wheat, Molo, Minymo og mange andre som laver tøj til festlige lejligheder.