OVERTØJ

I denne kategori finder du alt overtøj som jakker, bukser og drager til drenge i alderen 1-4 år. Vi har et stort udvalg af softshell jakker og softshell bukser til drenge. Vi har også funktionelle jakker som skijakker, vinterjakker, legejakker, børnehavejakker og til mange af jakkerne kan der fås bukser der passer til i samme lækre materiale. Mange forskellige modeller med forskellige mønstre, farver, og striber.

overtøj til alt slags vejr - se her

Find det helt rigtige overtøj til din dreng her. Vi har et stort udvalg af overtøj til både forår, sommer, efterår og vinter. Alt vores outdoor tøj er lavet i en høj kvalitet og er funktionel, men samtidig er det lavet i en fint design. Hvis du er på udkig efter en lækker sommerjakke eller vinterjakke har vi et stort udvalg fra kvalitetsmærkerne Hummel, Wheat, Minymo, Me Too og mange andre.

Termotøj


For små drenge som elsker at lege ude er det vigtigt de er klædt godt på. I det rette tøj kan det blive til mange sjove timers leg udenfor og det er altid et hit for drenge. Wheat og Celavi er vores 2 brands som har et stort udvalg af lækkert termotøj. Her kan du igen få i mange forskellige farver, samt motiver, så der er noget for en hver smag og også i forskellige prisklasser.