CARDIGAN/STRIK TIL DRENGE

Lækre strik og cardigans til de små drenge i alderen 1-4 år. Vi har alt lige fra strik veste og bluser til praktiske sweat cardigans med og uden lynlås. En cardigan er nem at have med, og brugbar hele året rundt, uanset om det er til de kølige sommer dage eller til en kold vinterdag. Du kan selvfølgelig også altid vælge en uld cardigan til de mindste børn, så er du sikker på at de kan holde varmen og temperaturen selv bliver reguleret.

Strik og cardigans til drenge i alderen 1-4 år.

Smallfashion har et stort udvalg af strik og cardigans til drenge i alderen 1-4 år. Hummel laver de fineste cardigans til drenge som altid er en stikker vinder hos de små drenge. Som noget nyt har vi fået fine strik fra Huttelihut som er super søde over en skjorte eller en langærmet trøje. Du kan være helt sikker på at både cardigans og strik ser du i alle sæsonerne, så hold øje med shoppen, da denne kategori altid vil blive opdateret med nyheder fra de skønne brands.

Spørgsmål til din ordre på Smallfashion?


Når du handler hos Smallfashion er det vigtigt du altid føler dig tryk når du handler. Hos Smallfashion kan du ringe ind til vores kundeservice på + 45 41 40 75 00 alle hverdage fra 8:00 - 16:00.  Hvis du har spørgsmål til din ordre uden for vores åbningstider kan du altid skrive en mail til vores kundeservice på shop@smallfashion.dk, så vil de besvaret din mail hurtigst muligt.