WHEAT børnetøj

Skal du forkæle dit barn, så er Wheat alt du behøver. Denne stilfulde danske designer har fortryllet os her hos Smallfashion sæson efter sæson og at dømme efter den store efterspørgsel, så er børnene også ganske fortryllede af disse skønne kollektioner. Her finder du:

Body • Trøjer • Bluser • Bukser • Kjoler • Nederdele • Jakker • Termotøj • Tilbehør


Vi glæder os til at forkæle dit barn med lækkerier fra Wheat – du finder det i str. 56 (baby) til størrelse 10 år i et væld af næsten uimodståelige designs.

Børnetøj og babytøj i højeste kvalitet


Denne designers store kærlighed til børn giver dig da også kvalitet i særklasse i form af diverse certificeringer indenfor økologi og tests for sundhedsskadelige stoffer. De fleste designs fremstilles i det blødeste og mest komfortable jerseybomuld med helt fantastisk pasform og såvel slidstyrke som farvekvalitet er helt i top.

Holder vask efter vask


Børnetøj skal være slidstærkt og skal kunne holde på farverne. Det er noget, som denne designer og producent af baby- og børnetøj selv har som vigtig vision. Derfor får du her:
 1. Kvalitetstøj, der holder vask efter vask

 2. Kvalitetstøj, der holder til hverdagen

 3. Kvalitetstøj, der giver børnene mulighed for masser af eventyr og leg

Populært for sit varme termotøj


Her hos Smallfashion glæder vi os hver sæson til den altid spændende kollektion af termotøj til børn i alle aldre fra denne vidunderlige designer. Fyldt med spændende prints og i et væld af farver får du:
 • Termotøj, der matcher behovet for at kunne holde på varmen

 • Termotøj med høj komfort og lækker pasform

 • Termotøj i slidstærke materialer

Ingen basisgarderobe uden Wheat termotøj – og gerne i flere farver, da de er helt uimodståelige disse skønne designs. Det er næsten umuligt at komme igennem vinteren uden et par Wheat termobukser eller en varm og behagelig Wheat jakke.

Regntøj du kan stole på


Lang fra alle regntøjsproducenter holder, hvad de lover. Denne danske producent laver i allerhøjeste grad regntøj, som du kan stole på. Det er vigtigt, at dit barn kan holde sig tør i løbet af dagen. Med det lækre og komfortable Wheat regntøj, så er der dømt masser af leg og hygge udenfor i regnen – disse smarte designs skal nok sørge for, at dit barn holdes tør

Visionen er slidstærkt børnetøj


Designerne bag dette brand hedder Charlotte og Peter Galsgaard. De grundlagde Wheat tilbage i 2002. Med sig i bagagen har de erfaring med tøj til 3 børn og det dermed store krav, som hverdagen stiller til børnetøj.
Visionen blev derfor at skabe:
 • Lækkert og smart babytøj og børnetøj, der kan holde vask efter vask

 • Slidstærkt baby- og børnetøj med mulighed for god bevægelsesfrihed og højeste komfort

Tøjet skulle samtidigt være både smart og klassisk og det må vi sige, at det er lykkedes for disse skønne designs. Altid stilfuldt og med mulighed for at væld af kombinationsmuligheder, så garderoben altid er klar til både hverdag og fest.

Økologisk baby- og børnetøj


Størstedelen af de kreationer af jerseyvarer, der er at finde i de lækre kollektioner fra Wheat, er produceret i økologiske materialer. På den måde er du sikret det bedste til dit barns sarte hud. Her anvendes der produktion af:
 • Bomuld dyrket uden brug af pesticider

 • Bomuld dyrket uden brug af kunstgødning

Økologiske materialer er og bliver et hit, da de om nogen er designet for at skåne børnene mest muligt. Find de mange smarte økologiske designs til både drenge og piger.
 • 95% af alle Wheat’s bomuldsdesigns er produceret i økologisk bomuld

 • Målet er at øge fokus på bomuldsdesigns, så endnu flere styles kan blive økologiske

Komforten er i top på det økologisk børnetøj, så såvel pasform, smukt design og hensyn til miljø og mennesker går op i en højere enhed med produktionen fra Wheat’s økologiske styles.

GOTS certificeret produktion


Wheat er tilmed GOTS certificeret – hvilket i bund og grund også betyder økologisk fremstilling af materialer. GOTS betyder Global Organic Textile Standard.

En GOTS certificering kræver skrappe standardregler gennem hele fremstillingsprocessen og tilgodeser såvel landmand som produktionsmedarbejdere og naturligvis slutforbrugeren, som i dette tilfælde er dit barn. De skrappe restriktioner for brug af kemikalier er noget de fleste børnefamilier sætter stor pris på.

Du finder GOTS-mærket som en lille hvid skjorte i en grøn ring – din garanti for økologisk kvalitet til dit barn.

Fri for sundhedsskadelige stoffer


Selvfølgelig finder du også dette mærke med Oeko-Tex 100 certificering – der handler om at være testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Her er der:
 1. Produceret med stor omtanke for børns sarte hud

 2. Produceret med stor omtanke for miljø

 3. Produceret med stor omtanke for de medarbejdere, der står bag produktionen af tøjet

 4. Alle komponenter på produktet testes for skadelige stoffer

Oeko-Tex har meget høje standarder. Standarder der er langt mere skrappe end både dansk lovgivning og krav fra EU – et super godt træk fra denne betænksomme designer. Med en sådan certificering skal der overholdes en del krav til såvel arbejdsmiljø som social ansvarlighed og miljø.

Oeko-Tex 100 Standard står for Tiltro Til Tekstiler – det må vi i den grad sige at have til denne enestående designer, der gerne skilter med alt det, der gøres for forbruger, medarbejdere og miljø.

En Wheat sommer er en god sommer


De mange lækre styles har i den grad sin berettigelse en skøn sommerdag. De mindste vil elske en sval og behagelig Wheat solhat, så solen kan holdes lidt på afstand.

Og hvorfor ikke krydre det med en lækker Wheat kjole. Find dem i et væld af smarte designs i glade og indbydende farver. Top den med en super trendy Wheat sommerjakke og glæden vil ingen ende tage.

Wheat udsalg


Her hos Smallfashion kan du glæde dig over masser af spændende Wheat tilbud. Vi sørger for at holde priserne i bund, så alle kan få smart og komfortabelt baby- og børnetøj i trendy designs og slidstærke materialer.

Vores altid populære udsalgsside giver dig også et væld af spændende tilbud. Her kan du være heldig at finde de mest cool mærker med enorme prisreduktioner – det kan være styles fra tidligere kollektioner, som vi rydder op i eller andre meget spændende tilbud til baby og børn i alle aldre.

Altid fri fragt


Når du handler hos Smallfashion, så tilbyder vi altid fri fragt – vel og mærke på ordrer til levering i Danmark. Vi sørger for den bedste service og hurtig levering, så dit barn kan blive smart og funktionelt klædt på i en fart.

Der er også mulighed for at handle online og få dine varer leveret til afhentning i vores fysiske butik. Du finder vores fysiske butik beliggende i den indbydende by Silkeborg.

Kom og besøg os


Selv om vi er glade for vores mange online handlende, så vil vi også så gerne, at du kommer og besøger os i vores fysiske butik. Vores lyse og indbydende butik er nemlig fyldt med masser af spændende tilbud på de mest trendy mærker fra både danske og udenlandske designere.

Vores friske og altid servicemindede salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette styles og størrelser til netop dit barn.

Online eller i vores fysiske butik så glæder vi os til at forkæle dit barn med lækkerier fra de største designere – altid smart, funktionelt og komfortabelt baby- og børnetøj til uhørt lave priser.