WHEAT UDSALG/TILBUD

Wheat udsalg og tilbud  er samlet her. Denne udsalgskategori indeholder Wheat jakker, termotøj, kjoler, bukser og alt det andet fra Wheat's kollektion som løbende bliver nedsat. Rester fra tidligere kollektioner vil også være at finde i denne kategori. Vi opdater løbende kategorien med nye udsalgsvarer eller rester. 2 gange om året har vi vores store sæson udsalg, hvor rigtig mange høj aktuelle varer nedsættes - her kan du virkelig spare mange penge på lækkert børnetøj. Vi har selvfølgelig også gratis levering til en Gls pakkeshop på alle udsalgsvarer.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Wheat udsalg og tilbud til børn

Køb udsalg og tilbud til børn hos Smallfashion.dk. Vi har et stort og bredt udvalg af børnetøj fra 0-14 år. I denne kategori finder du alt vores udsalg fra Wheat til både drenge og piger. Du kan spare helt op til 50% på styles fra tidligere kollektioner. Wheat er dansk designet børnetøj i flotte farver med klassiske print.  

Kollektioner
Wheat kollektionerne er brede og indeholder alt fra baby body'er og heldragter til lækre sommer og vinterjakker. Specielt Wheat's overtøj og termotøj er yderst populært, de har de skønneste og funktionelle jakker til drenge og piger. Jakkerne fås som regel både i ensfarvet og flotte all over print. Er du heldig, er der få størrelser tilbage af jakkerne på udsalg, og måske det lige netop er den størrelse dit barn bruger eller måske har brug for til næste år.