Der er så mange spændende varianter at vælge imellem, at det kan være svært at vælge blot ét par. Heldigvis har vi skruet ned for prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten, så du kan roligt forkæle basisgarderoen med alt det bedste fra de største og mest populære mærker. Vi har fundet creme de la creme indenfor fodtøj til børn, modetøj og ikke mindst tilbehør til børn i alderen 0-16 år – til altid skønne priser, når du handler hos Smallfashion.

Hold dit barns fødder tørre og varme


Ofte byder vinteren på kulde og sne og ikke mindst lave temperaturer, så er det godt at vide, at de små fødder er klædt godt og varmt på. Med de rette vinterstøvler, så er du med til at sikre:

 • Tørre og varme fødder i hele vintersæsonen


Med varme og tørre fødder, så er der mere plads til leg, aktiviteter og ikke mindst hyggelige udendørs eventyr. Børn er ofte meget aktive, og ser de en vandpyt, så skal der hoppes i den og heldigvis for det – det er nemlig super sjovt med det rette fodtøj.

Vinterstøvler i høj kvalitet


Vi byder som altid på højeste kvalitet, når du handler fodtøj og vinterstøvler hos Smallfashion. Vi har udvalgt vores leverandører og mærkevarer med stor omhu, så vi til hver en tid kan tilbyde dig professionelle mærker med fokus på:

 1. Slidstærke materialer

 2. Kvalitet i særklasse

 3. Lækker komfort

 4. Perfekt pasform

 5. Smart design


Her går smart design, slidstærke materialer og funktionalitet ofte hånd-i-hånd. Der er designet til hverdagen og børns mange gøremål ude i det fri. Her er der som oftest styr på ergonomi, fleksible såler, god isoleringsevne og vandafvisende materialer. Kvalitet, der betaler sig at investere i, når de små voksende fødder både skal have det behageligt og se smarte ud på én og samme tid.

Slidstærke designs


Netop slidstærke designs har stor betydning, når det er tale om børnestøvler. Der hoppes, slæbes, løbes og trampes som oftest i aktivt tempo, når dit barn er ude på legepladsen eller på tur med sin institution. Her finder du designs med:

 • Stærke materialer

 • Stærke sømme


Disse mærkevareproducenter bruger ofte lang tid på hvert design for netop at sikre, at de har fundet vandtætte, vindtætte og varme designs, der er populære år efter år. Det er også det, der gør et mærke populært – at du som forælder ved, at dit barn har varme og tørre fødder, fordi du køber kvalitet med det pågældende mærke.

Hvor meget voksetillæg i vinterstøvler?


Pasformen er af afgørende betydning for dit barns velvære. Vinterstøvler skal sidde godt på foden samtidigt med, at der er plads til at tæerne kan vrikke og vokse. Med bløde materialer og eksempelvis fleksible velcrolukninger eller snørelukning kan du tilmed regulere dit barns støvler yderligere efterhånden som det vokser sig større omkring foden. God pasform giver dig også ofte:

 • Gode og fleksible såler

 • Støvler, der sidder godt omkring anklen


En støvle skal sidde til, men ikke være for stram. Et barns fod skal gerne have:

 • 0,7 cm til at vrikke i

 • 0,8 cm til at vokse i


Børnevinterstøvler må ikke være for stramme. Der skal være god plads til de små skønne fødder.

Trendy og klassiske designs


Vi byder på noget for enhver smag. Der er noget for både store som små prinsesser og prinser, når du handler vinterstøvler hos Smallfashion. Vi har både noget til den cool, noget til den yndige, den praktisk og funktionelle, men bestemt også noget til den smarte, den festlige og ikke mindst den farverige. Sortimentet er stort og indbydende og byder bl.a. på:

 1. Trendy designs i årstidens hotteste farver, materialer og længder

 2. Klassiske designs i klassiske og tidløse farver


Der er dømt smart til hver en lejlighed til både drenge og piger, når du går på opdagelse i de mange spændende varianter. Forkæl et barnehjerte og ikke mindst et par barnefødder med god kvalitet i smukt design med alt det bedste i fodtøj til børn fra Smallfashion – til altid lave priser.

Populære støvler fra populære mærker


Vi har fundet de mest hotte mærker frem til dig, der gerne vil have smart design med fokus på høj kvalitet og god pasform. Skønne designs, der passer flot til både piger og drenge og byder på lækre varme materialer såvel som hotte trends. Vi byder bl.a. på fodtøj og vinterstøvler fra kendte og populære mærker som:

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Move by Melton

 • Hummel

 • Angulus

 • CeLaVi

 • Levis


Er du på udkig efter Angulus vinterstøvler, Hummel vinterstøvler børn elsker eller måske billige vinterstøvler i en bestemt farve, så glæd dig til de mange spændende designs. Det kan være helt svært at vælge.

Til både hverdag og fest


Det behøver ikke kun være sko, som børnene trækker i, når det handler om festlige lejligheder. Sortimentet hos Smallfashion byder på et væld af spændende støvler, der i den grad egner sig til festlige lejligheder såvel som hverdagens mange gøremål. Især pigerne kan glæde sig til et sortiment fyldt med små lækre detaljer på støvlerne – så kan det hurtigt blive en mere festlig dag.

Thermo støvler


Denne form for støvle er en helt uundværlig del af basisgarderoben for de fleste småbørnsfamilier. Termostøvler er perfekte til børnehaven, vuggestuen og ikke mindst til de første år i skolen. Disse vinterstøvler er ikke alene smarte og funktionelle – de er også lette for dit barn selv at trække af og i. Her har du vinterstøvler, der:

 • Holder dit barns fødder varme

 • Holder dit barns fødder tørre


Især vintersæsonen byder på masser af lejlighed til at benytte disse yderst praktiske støvler, der tilmed ofte fås med ekstra snørelukning for oven, så der kan spændes ekstra ind for at undgå mudder og sne i støvlerne. De er tilmed yderst lette at rengøre og banke af - inden børnene stiger ind i bilen.

Smarte vinterstøvler pige


Sjove, flotte, smarte, yndige eller måske bare varme og praktiske. Hos Smallfashion finder du pigevinterstøvler i mange spændende varianter. Kollektionerne har gennem tiden budt på et væld af tjekkede designs – herunder designs med:

 • Glimmer

 • Nitter

 • Spænder

 • Frynser


Dertil kommer de klassiske sorte vinterstøvler, lædervinterstøvler og snørestøvler. Find jeres helt egen favorit uanset, om den skal være sort, grå, brun, flerfarvet eller fyldt med lækre detaljer. Få det hele til altid skønne priser hos Smallfashion.

Seje vinterstøvler dreng


Drengevinterstøvler er bare cool, når du handler hos Smallfashion. Smarte og ikke mindst slidstærke designs byder som oftest på klassikere som blå, sort, brun og flerfarvet – bl.a. har Hummel vinterstøvler børn er vilde med i flere farvekombinationer.

Vinterstøvler udsalg


Hos Smallfashion byder vi naturligvis på masser af tilbud på vinterstøvler til børn. Opnå også store rabatter ved at holde øje med den populære udsalgsside, hvor vi med jævne mellemrum byder på mærkevarer til helt uhørt nedsatte priser – det kan være specialtilbud eller rester fra tidligere kollektioner.

Dag-til-dag levering


Vi lagerfører alle vores populære mærker, så du kan få hurtig levering. Vi ekspederer din ordre samme dag og kan derfor tilbyde dig dag-til-dag levering på din ordre. Vi sender til en pakkeshop nær dig.

Ring til kundeservice med spørgsmål


Har du spørgsmål til din ordre eller spørgsmål omkring størrelse, farve, et brand eller måske bare et bestemt design, så tag endelig kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at finde svar på dit spørgsmål. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.

Du kan træffe os på tlf. 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk

Har du besøgt vores fysiske butik?


Vidste du, at Smallfashion har en rigtig fysisk butik? Her i de store og indbydende lokaler finder du det hotteste modetøj til både baby og børn, tweens og teens. Vi byder på de største mærker, masser af vilde tilbud og ikke mindst kvalitet i særklasse.

Kig forbi og få gode råd og vejledning af vores erfarne og servicemindede salgsteam. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis det børnetøj, som du lige står og mangler. Du finder vores butik på Søndergade 12 i Silkeborg.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle de mindste med alt det bedste fra den danske og internationale modeverden til børn.