Vi har fundet de bedste priser frem til dig og dit barn, din baby eller din tween, når du handler trendy og funktionelt modetøj til børn i alderen 0-16 år hos Smallfashion. Vi har fundet de største og mest populære mærker med fokus på de hotteste farver, former og længder. Der er fristelser for børn i alle aldre.

Lækre vinterjakker børn elsker


Hos Smallfashion byder vi på et stort og spændende udvalg af vinterjakker til børn. De mange lækre designs egner sig såvel til hverdag som fest. Det kan være svært at vælge, men du finder helt sikkert en jakke, der matcher dit barns behov for funktionel, varm og slidstærk jakke, der lader dit barns helt unikke personlighed komme til udtryk. Vi byder bl.a. på:

 • Klassiske vinterjakker i tidløse farver og designs

 • Trendy og hotte designs med årstidens farver, mønstre og printsDer er noget til drenge og piger i alle aldre. Der er noget til den modebevidste. Der er noget til den eventyrlystne. Der er noget til den sporty. Du finder alt, hvad hjertet kan begære af flotte og lækre designs til hver en lejlighed og til hver en smag.

Når dit barn skal holdes


En varm og funktionel jakke kan virkelig gøre den store forskel, når det gælder om at holde dit barn varmt i løbet af dagen – det er uanset barnets alder. Hos Smallfashion finder du bl.a. mærker med fokus på:

 1. Varme materialer

 2. Vindtætte materialer

 3. Vandtætte materialer

 4. Åndbare materialer


Hvor meget vand en vinterjakke kan tåle og stadig holde tæt defineres af det såkaldte vandsøjletryk (VST). Der er også definitioner på, hvor vindtætte og åndbare jakker kan være. Hos Smallfashion finder du bl.a. vinterjakker med ekstra stor vandtæthed, vindtæt- og åndbart materiale, der er med til at holde dit barn varmt i løbet af dagen.

Mærker der hitter


Vi har fundet de mest populære mærker til dig – mærker, der i sandhed hitter hos børn. Her er det især tweens og teens, der skal være med på moden og har fået sans for det, der hitter og har måske deres helt eget personlige brand, som de hælder til. Du finder her mærker som bl.a.:

 • Creamy

 • Minymo

 • Me Too

 • Cost:bart

 • Hummel

 • T
 • umble N’ Dry

 • Vingino

 • Wheat

 • Molo

 • Marmar


Der er rig mulighed for at den rå, den praktiske eller den sporty kan komme til udtryk med sit helt eget look, når der vælges trendy og ikke mindst billig vinterjakke i højeste kvalitet fra de største mærker.

Lækker kvalitet og vigtige detaljer


Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen, når det drejer sig om høj kvalitet, funktionalitet og ikke mindst komfort. Vi vælger vores mærker med omhu – her kan bl.a. nævnes lækre detaljer som:

 1. Blødt og varmt inderfoer

 2. Elastik/vindfang i bund og ærmer

 3. Højt vandsøjletryk

 4. Høj åndbarhed

 5. Miljøvenlig coating

 6. Reflekser

 7. Kraftige lynlåse

 8. Thinsulate isolering

 9. Kraftige trykknapper

 10. Praktiske lommer

 11. Aftagelig hætteDette er blot nogle af de få detaljer, der kan være med til at gøre jakken helt perfekt for dit barn, holde det varmt og tørt og ikke mindst behageligt klædt på i løbet af de mange timer, der ofte bruges udenfor dagligt.

Slidstærke materialer


Hvis det føles, som du har et barn, der er aktivt eller dyrker sport 24 timer i døgnet udenfor i vintervejret, så må der en slidstærk vinterjakke til. Her kan du eksempelvis vælge jakker med fokus på:

 • Tapede sømme og stærke syninger

 • Høj score på vandsøjletryk og åndbarhed


Her får du ekstra sikkerhed for at vand og vind holdes ude. Slidstærke materialer, åndbare og vindtætte materialer er bestemt blandt de mange valgmuligheder, når du shopper vinterjakker til børn hos Smallfashion.

Match dit barns behov


En jakkes tekniske egenskaber kan have stor betydning for, om den matcher de behov, som dit barn har i løbet af dagen. Vinterens faldende temperaturer kræver helt anderledes isolering, end vi bl.a. tilbyder i de mange smarte overgangsjakker, som du også finder i vores sortiment.

Funktionelle designs


At finde en jakke, der matcher i farve og størrelser er altid spændende – det samme er tilfældet med at finde en jakke, der også matcher i funktionalitet. Har dit barn brug for lommer til opbevaring af eksempelvis vanter eller en refleks? Er der behov for påsyede reflekser, så dit barn altid bliver set i trafikken? Er der behov for aftagelig hætte, eller vil dit barn måske være vild med en hætte med fake fur, som gerne må kunne tages af efter behov?
Du finder alt, hvad små som store drenge og piger drømmer om i vores mange smarte designs af vinterjakker i alle prisklasser. Her får du kvalitet med fokus på de små, men ofte vigtige detaljer og funktionelle designs.

Flot vinterjakke pige


Skal det være en trendy, farverig vinterjakke til piger i smukke prints og mønstre eller er dit barn mere til de klassiske og tidløse farver som kollektionerne igennem tiderne også har budt på som fx:

 • Rød vinterjakke

 • Lyserød vinterjakke

 • Lilla vinterjakke


Der er masser af valgmuligheder, der ud over farver og mønstre også byder på forskellige former, længder og funktioner. Uanset dit valg, så finder du her det hotteste af det hotteste til piger i alle aldre – altid i højeste kvalitet, når du handler hos Smallfashion.

Sej vinterjakke dreng


Til de seje drenge, de sporty drenge eller de eventyrlystne drenge, så byder vi på masser af smarte designs, masser af praktiske lommer, slidstærke materialer, cool mærker og farver og former, så der er noget for enhver smag. Skal det være de traditionelle og altid tidløse klassiske designs med:

 • Blå vinterjakke

 • Mørkeblå vinterjakke

 • Grå vinterjakke

 • Sort vinterjakke

 • Grøn vinterjakke


Eller måske skal det være noget mere vildt og trendy? Vi tilbyder et stort og spændende sortiment af årstidens hotteste farver, former og mønstre. Sporty jakker, quiltede jakker, termojakker og meget mere er, hvad du kan vælge til drenge i alle aldre, når du handler hos os.

Farver der holder


Vi har sørget for professionelle mærker med brug af kvalitetsindfarvninger, der betyder, at dit barns tøj holder farven længere vask efter vask. Pasformen bevares ligeledes med de altid stærke sømme og syninger – du kan derfor vide dig sikker på kvaliteten, når du køber dit babytøj, børnetøj eller teens tøj hos Smallfashion.

Blød vinterjakke baby


Bløde og fleksible materialer er et must, når du handler tøj til din baby. Vi tilbyder et stort og varieret udvalg af babyjakker, der både byder på:

 • Funktionelle designs

 • Bløde og komfortable materialer

 • Lækker pasform


De mindste vil elske en smart og praktisk jakke fra Smallfashion, der let lader sig tage af og på. Det skal være så let som muligt, når det handler om smart og behageligt tøj til babyer.

Vinterjakker udsalg


Smallfashion giver dig de absolut bedste priser på jakker. Vi har fundet de bedste tilbud på vinterjakker frem til dig, så du kan forkæle dit barn med smart, funktionelt og ikke mindst varmt tøj til hele vintersæsonen til lave priser.

Ordre med hurtig levering


Når du handler din ordre hos os, så kan du være sikker på altid hurtig levering. Vi lagerfører alle vores populære mærker netop for, at de kan blive sendt omgående afsted til dig, når du bestiller. Vi ved, at du venter med spænding på din ordre – derfor er hurtig levering en del af vores altid gode service.

Ring eller skriv


Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til din ordre, et mærke eller en størrelse. Vi hjælper gerne. Du kan kontakte os på kundeservice på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.
Vi træffes på tlf. + 45 41 40 75 00 eller på mail på shop@smallfashion.dk

Fuld returret


Det er helt okay, hvis du ombestemmer dig. Vi giver dig fuld returret i hele 365 dage, når du shopper dine varer hos Smallfashion.

Besøg vores flotte butik


Selv om vi har gjort online shopping både let og billigt her hos Smallfashion, så vil vi alligevel gerne byde dig indenfor i vores fysiske butik.
Du finder vores flotte butik fyldt med de mest populære mærker og designs til børn i alle aldre på Søndergade 11 i Silkeborg. Her står vores engagerede og erfarne personale klar til at hjælpe dig med at finde præcis det tøj til babyer, børn eller tweens og teens, som du lige står og mangler.