VINGINO

Hos Smallfashion kan vi godt forstå, at børn i alle aldre er vilde med det lækre brand Vingino. Dette hollandske designermærke har bevæget sig til store dele af verden og har da også indtaget Danmark med storm, hvor både kids, tweens og teens kan vælge imellem de mest uimodståelige styles. Her finder du bl.a.:

Jeans • Sweatshirts • Skjorter • T-shirts • Shorts • Jakker • Badetøj • Nattøj • Undertøj


Skal du forkæle dit barn fra top til tå, så skal det være Vingino. Der er kælet for alle detaljer og der er dømt ren luksus til store som små med styles i de mest fantastiske farvekombinationer og med slidstærke materialer.

Og deres stilfulde og cool jeans er et magisk kapitel for sig selv.

Vingino børn er bare for lækre


Børn klædt i smart og moderigtigt tøj fra Vingino er altså bare en fryd for øjet. De er stilrene, de er cool og så er de praktisk og funktionelt klædt på. De mange lækre styles i fortryllende farvekombinationer har smarte prints, som ethvert barn bare må eje - så er der lagt op til for lækre børn.
 • Alt i smart og yndige designs til piger

 • Alt i cool og rå designs til drenge

Kids, tweens og teens elsker dette mærke, der har formået at sætte sig ind i, hvad de unge vil have. Der er dømt lækkerier fra ende til anden.

Så bliver denim ikke mere cool


Her hos Smallfashion ville vi ønske, at vi lige kunne klemme os i et par af de mange fede jeans, der følger med hver kollektion fra det altid trendy Vingino. Så bliver denim altså ikke mere cool end det.

Til små som store produceres der rå, stærke, modige og ikke mindst cool designs til både drenge og piger.
 • Lækker denim med en snert af italiensk look og vintage stil
 • Hvert par jeans gøres helt specielle, så hvert et barn vil føle sig helt speciel

 • Forskellige former for wash er med til at gøre disse jeans så autentiske som mulig

Vingino har publikum i deres hule hånd år efter år, når de lancerer disse helt enestående styles i jeans, der både er fantastiske til basisgarderoben, men i allerhøjeste grad også egner sig til festlige lejligheder tilsat en cool skjorte til drengene eller en smart bluse til pigerne.

Jeans med plads til eventyr


Den store kærlighed til jeans har Vingino fået grundet det slidstærke denims mange muligheder. Vingino er stolte af deres store kærlighed til denim, der gennem funktionelle og cool designs giver børn lov til at være børn med plads til at udfolde sig og muntre sig - uanset omgivelser.

Aldrig skal du være bekymret for slidstyrken – slid er tilmed med til at gøre dit barns jeans endnu mere cool og tilmed fyldt sjæl og gode historier.

Alt til badesæsonen


Ingen sommer uden badesæson. Vingino har om nogen de mest fantastiske styles at vælge imellem, når stranden, svømmehallen eller friluftsbadet skal gæstes. Her kan du vælge imellem:
 • Vingino bikini med de smarteste farvesammensætninger

 • Vingino badeshorts med masser af cool prints

Både drenge som piger bliver cool og moderigtigt klædt på med badetøj fra dette skønne brand.

Uimodståelig pigetøj


Skal du smelte et pigehjerte, så skal det være Vingino. De uimodståelige bluser, de super cool t-shirts, de overdrevne seje jeans og Vingino undertøj, der er ethvert omklædningsrum værdigt. Ja ingen tvivl om, at det vil blive taget godt imod.

Piger i alle aldre vil finde stor fornøjelse i det smarte og komfortable designertøj, som dette brand tilbyder. Hos Smallfashion banker vores hjerter i den grad for de mange spændende styles.

Når drengetøjet skal holde


Skal din lille eller store prins på eventyr eller blot gå igennem dagens mange aktiviteter med slidstærkt tøj og plads til store armbevægelser, så er Vingino den perfekte løsning.

Uanset om det drejer sig om den cool Vingino jakke, Vingino softshell eller et par cool jeans, så kan du være sikker på, at der er dømt komfortable og slidstærke materialer til små og store drenge. Her får du børnetøj, der holder – børnetøj, der er designet til livets mange eventyr.

Slidstærk kvalitet


Et barn slider gennem sin opvækst utroligt mange par bukser op, men med Vingino bliver jeans bukserne bare mere og mere cool i sit look. Uanset om du vælger t-shirts, jakker eller jeans, så er der fokus på slidstyrke.

Der skal være plads slid fra børnenes mange klatreture, kravlen op og ned, de mange hop og en god fodboldkamp i skolegården. Vingino har fokus på:
 1. Materialer med stærke konstruktioner, der matcher behovet for stor slidstyrke og funktionalitet

 2. Materialer der føles komfortable og har god pasform

Og netop komforten har været med til at sende dette populære brand til tops i modeverdenen.

Når komforten skal være i top


Der er skruet op for charmen, når det gælder komfort hos denne populære designer. Dette brand har om nogen formået at skabe kollektioner, der har komforten i top.
 • Bløde designs med gode pasformer og elastisk materiale for optimal komfort

 • Special wash til jeans for ekstra blødhed og komfort under leg

Designerne bag


Det hollandske design har sat sig som mission, at Vingino skal være børnenes foretrukne brand. De har gjort deres ypperst for at skabe et magisk børneunivers, der matcher alle aldre.

Denne designer har i årevis produceret alt til baby, kids, tweens og teens og populariteten vil ingen ende tage. Den spæde start var et par cool jeans – nu mestrer de alle kategorier og et væld af smart tilbehør.

Med en insisterende finger på pulsen med, hvad børn i alle aldre eftertragter indenfor smart, slidstærkt og funktionelt børnetøj, så har Vingino kollektion efter kollektion formået at tryllebinde såvel børn som voksne med det ene cool design efter det andet. Kendetegnede for visionen hos Vingino er:
 • Smart og moderigtigt tøj til baby, kids, tweens og teens

 • Slidstærke materialer, der giver hvert design lang holdbarhed

 • Styles med inspiration fra trends og tendenser verden over

Også her hos Smallfashion er vi helt forelskede i de mange kreative designs fra dette populære brand.

Vingino udsalg


Du finder naturligvis altid de bedste Vingino tilbud her hos Smallfashion. Vi har skruet priserne i bund, så alle børn – store som små – altid kan få lækkert modetøj med højeste komfort.

Vores altid populære udsalgsside er også et kig værd. Her finder du helt specielt gode tilbud. Det kan være designs vi har tilbage for tidligere kollektioner. Det kan også være designs til helt uhørt lave priser.

Altid fri fragt


Her hos Smallfashion elsker vi at forkæle vores kunder. Det gør vi naturligvis også med fri fragt – så længe ordren er til levering i Danmark.

Vi sørger som altid god service, og så får du tilmed hurtig levering, når du handler tøj til børn og baby her hos Smallfashion.

Det er nu muligt at bestille varer online og afhente i vores fysiske butik, hvis du ikke ønsker dem tilsendt.

Har du besøgt vores butik


Vi er stolte af vores lyse og indbydende fysiske butik, som du finder i det naturskønne Silkeborg. Her tilbyder vi et væld af lækkerier i alt tøj og tilbehør, som du kunne drømme om til baby, børn, tweens og teens. Og så har vi naturligvis også et stort og indbydende udvalg af tilbehør til børn i alle aldre.

Har du spørgsmål?


Har du spørgsmål til størrelse, design eller kvalitet, når det drejer sig om Vingino eller vores andre populære brands, så står vi klar til at hjælpe dig.

Fang os på tlf. 97 41 04 15 på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de helt rette lækkerier til dit barn.