Kært barn har mange navne – ens for dem alle er det smarte look og den altid høje kvalitet. Gør dit barns hverdag mere varm, smart eller komfortabel med veste i mange spændende varianter. Gør hverdagen mere behagelig, festlig eller farverig med creme de la creme fra de største og mest populære mærker indenfor modetøj til børn. Vi giver dig altid favorable priser, når du handler hos Smallfashion.

Veste børn elsker


Det må gerne være rart at være smart klædt på. Derfor finder du også et stort udvalg af komfortable designs til børn i alle aldre. Vi byder på noget for enhver smag, noget til enhver alder og ikke mindst noget til hver en lejlighed. Skal det være til legepladsen, til den kommende skolefest, til sportsaktiviteter eller måske blot til basisgarderoben, så kan du glæde dig til at gå på opdagelse i:

 • Designs med klassisk look i klassiske og tidløse farver
 • Designs med trendy look i årstidens hotteste farver, mønstre, materialer, længder og former

Det er bestemt ikke kedeligt at shoppe hos Smallfashion. Kollektionerne byder på masser af lækre overraskelser – det kan være helt svært at vælge.

Lækre veste i høj kvalitet


Du får som altid højeste kvalitet, når du handler dit børnetøj her hos Smallfashion. Vi har udvalgt de største og mest professionelle mærker til dig, så dit barn kan vide sig sikker på:

 1. Kvalitet i særklasse
 2. Nøje udvalgte materialer
 3. Slidstærke sømme og syninger
 4. Farver og pasform der holder vask efter vask
 5. Høj komfort

Det betaler sig, at gå efter den gode kvalitet. Dit design holder længere og syner nyt i længere tid grundet stærke indfarvninger, stærke syninger og mindst funktionelle designs kreeret til et aktivt barn.

Hold dit barn varmt


Der er intet som veste, der kan holde dit barn varmt i løbet af dagen. Vores danske lidt svingende sommertemperaturer, det blæsende efterår og det regnvejrsfyldte forår gør denne form for beklædning til den perfekte løsning. Her får du designs, hvor der bl.a. er:

 • Let temperaturregulering med praktisk lynlås eller knapper

 • Let at komme af med overskydende varme

 • Let at trække af og i for barnet


Det er ofte en højt elsket beklædningsgenstand uanset alderen på dit barn. Forkæl en lille eller stor prins eller prinsesse med alt det bedste indenfor smarte og funktionelle designs fra de største mærker.

Perfekt til både hverdag og fest


Det kan hurtigt blive en sjovere dag med et flot og indbydende outfit – uanset om det er til hverdag eller fest. Vi byder på et stort sortiment af veste, der er praktiske og behagelige til hverdag over en bluse, en skjorte eller over T-shirten på legepladsen, hvis det danske sommervejr driller en anelse.
Spændende fake fur veste, quiltede veste og smarte strik veste, som kollektionerne gennem tiderne har budt på, gør sig fortræffeligt til festlige lejligheder, hvor det hele gerne må se lidt mere luksuriøst og smart ud. Lad de mindste og de største finde deres helt egne favoritter fra de største og mest populære mærker. Festen kan hurtigt blive langt sjovere, når børnene selv synes, at de er for cool klædt på.

De mest populære mærker


Skønne mærker og næsten uimodståelige designs præger kollektionerne her hos Smallfashion. Vi har fundet det hotteste af det hotteste til dit barn – uanset alder - indenfor veste og smarte slipovers. Vi byder på skønne mærker som:

 • Minymo

 • Creamie

 • Huttelihut


Pift skjorten op med en smart vest eller slipover. Veste til drenge over en skjorte giver en smart og elegant look – uanset alder.

Lækker pasform


Uanset dit valg af design, så kan du vide dig sikker på lækker pasform, når du handler hos Smallfashion. De mange professionelle mærker tester til hverdagens strabadser og sørger for, at komforten er i top til dit barn. Den rette størrelse er naturligvis vigtig for at få den perfekte pasform. Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl.

Smarte veste piger elsker


Veste til piger er både flotte, sjove og praktiske, når du handler hos Smallfashion. Klassiske hvide veste, sorte veste samt røde, lyserøde og lilla går ofte igen i kollektionerne. Også mere trendy materialer har opnået stor popularitet hos pigerne – materialer som eksempelvis:

 • Pels veste eller de såkaldte fake fur veste


Varme veste til børn er bestemt kommet for at blive – især Hummel veste til børn er populære. Se, hvad sortimentet byder på i denne sæson? Også lange veste til festlige lejligheder er populære eller de lidt rå og fede veste til et par denim bukser. Mulighederne er mange – kun fantasien sætter grænser, når du shopper pigetøj hos Smallfashion.

Cool veste drenge bare må eje


Termoveste, nylonveste eller måske strikveste – udvalget er bestemt også spændende for drenge i alle aldre. Hold dit barn varmt og ikke mindst smart klædt på med denne klassiker.
Find din helt egen favorit til din dreng. Kollektionerne har gennem tiderne budt på klassikere som blå, grøn, grå, sort og navy. Dog finder du også de mere trendy designs med spændende farvekombinationer eller smarte små detaljer – find præcis det du drømmer om til dit barn blandt årstidens hotteste designs.

Farver der holder


Vores professionelle leverandører har sørget for kvalitet til dig, der gerne vil have børnetøj, der syner nyt i længere tid. Professionelle indfarvninger giver dig:

 • Farver der holder vask efter vask


Forkæl dit barn med et eller flere skønne designs, så der er lidt at vælge imellem og muligheden altid er der for at være varmt og praktisk klædt på.

Veste til børn udsalg


Vi byder på masser af tilbud på veste fra de største mærker. På vores udsalgsside finder du spændende rabatter på udvalgte varer. Det kan være rester fra tidligere kollektioner eller andre helt vanvittige tilbud, som giver dig børnetøj til små priser fra de største mærker.

Hurtig levering


Vi byder på dag-til-dag levering, når du handler hos os. Vi lagerfører alle vores mærker, så vi kan sørge for hurtig levering til en pakkeshop nær dig.

Spørg kundeservice


Kundeservice står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 40 41 75 00 i tidsrummet 8.00-16.00 på alle hverdage.
Du kan også skrive til os på shop@smallfashion.dk.

Fysisk butik i Silkeborg


Vi vil gerne byde dig indenfor i vores store fysiske butik, som du finder på Søndergade i Silkeborg. Her finder du et stort og spændende udvalg af mærkevarer i højeste kvalitet. Vores erfarne salgspersonale står naturligvis klar til at hjælpe dig med at finde præcis de lækkerier, som du lige står og mangler til dit barn i alderen 8-16 år.
Smallfashion – vi klæder både baby, børn, tweens og teens på i lækre styles fra de største mærker fra ind- og udland til altid favorable priser.