Undertøj

Hos Smallfashion finder du undertøj børn i alle aldre elsker. De bløde og behagelige materialer i kombination med smart og lækkert look gør alle varianter af vores store undertøjssortiment yderst populært. Vi byder naturligvis på de største og mest populære mærker, der alle har fokus på højeste kvalitet, høj komfort og både pasform og farver, der holder vask efter vask. Vi byder på skønne varianter af bl.a.:

Undertøj • Hipsters • Trusser • Shorts Trusser • Undertrøjer • Underbukser
Panties • Boxershorts • Toppe • Tank Toppe
Det bliver aldrig kedeligt at handle undertøj til børn i alderen 0-16 år, når du handler hos Smallfashion. Vi byder på creme de la creme indenfor cool, praktisk, yndigt, funktionelt og ikke mindst komfortabelt og billigt undertøj til børn i mange både klassiske og farverige varianter. Du finder det hele til altid favorable priser, når du handler hos Smallfashion.

Lækkert undertøj i høj kvalitet


Kvaliteten er vigtig og i den grad noget, som vi har fokus på, når vi udvælger vores populære mærker. Her er det vigtigt, at tøjet føles rart og behageligt at have på i løbet af døgnets mange timer med leg, aktiviteter og masser af spændende udfordringer. Komfortabelt tøj giver dit barn optimale muligheder for at udforske verden med leg, latter og gå-på-mod. Vores kollektioner bærer i høj grad præg af:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Bløde sømme og syninger

 3. Lækker pasform

 4. Høj komfort

 5. Slidstærke farver


Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten - selv om vi har skruet ned for priserne, så alle kan være med. Vi giver dit barn creme de la creme indenfor smart og moderigtigt undertøj, der bare føles så rart at have på. Vi har selvfølgelig sørget for et væld af designs, så der er noget for enhver smag og enhver alder. Her får du designs, der, grundet sin høje kvalitet, syner nyt længere tid.

Farver og pasform der holder


Vores professionelle leverandører har designet til hverdagens mange hyppige vaske. Især børnehavebørnenes undertøj står for skud, når det gælder hyppige vaske, hvor den manglende ble kan afstedkomme mindre uheld i løbet af dagen. Med undertøj i høj kvalitet, så er du langt mere sikker på designs, der:

 • Holder farven vask efter vask

 • Holder pasformen vask efter vask


Kvalitet betaler sig – det er én af grundene til, at disse mange store mærker har opnået så stor popularitet hos børnefamilien. Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i det bedste af det bedste til dit barn, når det gælder smart, behageligt og ikke mindst slidstærkt undertøj til basisgarderoben.

Når komforten er vigtig


Komforten er vigtig. Her gælder det om flere forskellige parametre for at komforten er i top. Afhængig af dit barns gøremål i løbet af dagen, så skal undertøj sidde tæt på kroppen og samtidigt føles behageligt. Komforten afhænger i høj grad af:

 1. Valg af den rigtige størrelse i forhold til dit barns alder

 2. Valg af de materialer, der matcher dit barns behov


Som oftest er de fleste børn klædt i bomuldsmaterialer tilsat en anelse elastan for at øge fleksibilitet og stoffets elasticitet. Tøj, der er let at komme af og i er med til at lette hverdagen for dit barn og sikre, at barnet kan nå at komme på toilet uden, at der sker små uheld i løbet af dagen, hvis trusser eller boksershorts er for stramme eller svære at trække ned for dit barn.

De mest populære mærker


Børnehavebarnet er som oftest optaget af farverige og dekorative designs. Her må gerne være motiver, striber eller all-over prints, så der er noget at tale om med kammeraterne. De større skolebørn ved som oftest præcist, hvilket mærke, som er deres foretrukne, når det gælder populært undertøj til børn.

Der kan være stor forskel på favoritten - om det er drenge eller piger, der skal vælge deres foretrukne mærke. Uanset, så kan du glæde dig over et stort udvalg af de mest populære mærker her hos Smallfashion. Vi byder bl.a. på mærker som:

 • Hummel

 • Vingino

 • Minymo

 • CeLaVi

 • Me Too

 • Tommy Hilfiger

 • Cost:bart

 • The New

 • Calvin Klein


Måske synes dit barn, at Calvin Klein undertøj er det hotteste af det hotteste eller måske Tommy Hilfiger undertøj? De mindre børn kan måske have brug for uld undertøj eller pigerne blonde undertøj – du kan glæde dig til det hele og mere til, når I sammen går på opdagelse i vores altid store og spændende sortiment fra de største og mest populære mærker af børneundertøj.

Yndigt undertøj pige


Skal det være yndigt, cool, praktisk eller bare smart? Hos Smallfashion finder du pigeundertøj i mange spændende varianter, der som oftest tæller de klassiske farver rød, lilla, pink og lyserød. Dog byder sortimenterne som regel også på klassikere som sort, hvid og grå nuancer. De mange varianter indenfor undertrøjer, toppe og trusser til piger giver dig spændende bud på årstidens hotteste designs med mønstre, farverkombinationer, former og længder i mange skønne varianter. Vi byder på:

 1. Pigeundertøj i klassisk design i tidløse farver

 2. Pigeundertøj i trendy designs med årstidens hotteste farver, former og mønstre


Der er noget for både små som store piger og prinsesser, når du handler ind til basisgarderoben her hos Smallfashion. Du kan altid vide dig sikker på lækker pasform og høj komfort. Det er vigtigt at være behageligt klædt på fra inderst til yderst.

Sejt undertøj dreng


Det er bestemt ikke kedeligt at shoppe drengeundertøj hos Smallfashion. Varme designs, cool designs eller måske praktiske designs – der er rigeligt at vælge imellem til drenge i alle aldre, når du går på opdagelse i vores store og farverige sortiment. Her kan du bl.a. vælge imellem såvel klassiske som de mere trendy og farverige designs indenfor:

 • Drengeundertrøjer

 • Drengeunderbukser

 • Drenge boxershorts


Forkæl en dreng med bløde, behagelige og ikke mindst smarte underbukser eller undertrøjer i yndlingsfarven eller fra yndlingsmærket – sortimentet er stort og mulighederne mange, når du handler tøj til børn hos Smallfashion.

Alt til basisgarderoben


Ingen basisgarderobe uden lækre og behagelige undertrøjer, underbukser eller toppe. Vi byder på alt, hvad hjertet kan begære til såvel drengene som pigerne. Du kan næsten ikke få for meget undertøj. Især børnehavebørn har brug for mange sæt at skifte imellem i løbet af dagen, når bleen ikke længere i brug.

Forkæl basisgarderoben med alt det bedste af det bedste fra de største mærker i altid høj kvalitet hos Smallfashion. Vi byder også på spændende sammenpakninger, så du kan spare ekstra mange penge, når du handler ind til dit barn til alle sæsoner.

Økologisk undertøj til børn


Hos Smallfashion fører vi et stort udvalg af mærker, hvor økologi, bæredygtighed og omtanke for både miljø og barnets sarte hud er af stor betydning for produktion og fremstillingsproces. Vi byder på mærker med et væld af styles til børn med:

 • Økologisk bomuld

 • Oeko-Tex 100 standard

 • GOTS-certificering


Med valg af disse mærker kan du i vores store sortiment finde styles med test for mere end 300 sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer. Her er fokus på minimering af brug af uhensigtsmæssige kemikalier, fokus på gode arbejdsforhold og fokus på komfort.

Undertøj udsalg


Hos Smallfashion finder du undertøj tilbud børn elsker at pakke op. Populære mærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hummel eller Me Too kan hurtigt blive til de mest populære bløde pakker til en speciel lejlighed eller måske bare på en helt almindelig tirsdag. Gør hverdagen til et eventyr med de bedste priser og tilbud på undertøj og andre styles fra de største mærker.

Hold også gerne et vågent øje med vores altid populære udsalgsside, hvor du kan være heldig at finde styles fra de største mærker til helt vanvittige priser. Her kan være tale om rester fra tidligere kollektioner eller andre specialtilbud.

Få dag-til-dag levering


Vi lagerfører alle vores populære mærker, så vi altid kan give dig hurtig levering. Vi tilbyder dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Fri fragt hos Smallfashion


Du får fri fragt, når du handler hos Smallfashion. Det er en del af vores altid gode service.

Spørg gerne kundeservice


Har du spørgsmål til størrelse, mærke, pasform eller måske farve, så tøv ikke med at spørge os til råds. Hos kundeservice kan du spørge til din ordre, så du kommer bedst muligt i mål med at finde præcis, hvad du sørger. Du kan kontakte kundeservice på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00.

Du er også velkommen til at skrive til os på mail: shop@smallfashion.dk.

Har du besøgt butikken i Silkeborg?


Her på shoppen har vi gjort det let for dig at handle online, men vil du gerne se de mange spændende mærkevarer med egne øjne og måske også føle den gode kvalitet, så tag et kig forbi vores store og indbydende fysiske butik, som du finder på Søndergade 12 i Silkeborg.

Her står vores erfarne salgspersonale klar til at hjælpe dig med at finde præcis det baby- og børnetøj, som du drømmer om til dit barn i alderen 0-16 år. Vi byder som altid på de hotteste designs fra de største mærker til altid favorable priser.