Kært barn har mange navne og den berømte tunika er ingen undtagelse. Her finder du tunika, som vi kender den som en skøn blanding mellem en kjole og en skjorte, men også mange skønne kombinationer i blusedesign og skønne skjorter i mange længder. Der er noget for hver en smag og ikke mindst hver en alder. Forkæl de mindste med creme de la creme af børnetøj til alderen 0-16 år – altid til favorable priser hos Smallfashion.

Smart tunika i høj kvalitet


Kvaliteten er som altid høj, når du handler hos os. Vi har udvalgt vores leverandører med omhu. Derfor finder du også de største og mest professionelle brands i vores store sortiment. Vi har sørget for høj kvalitet med fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Bløde sømme og syninger

 3. Lækker pasform

 4. Høj komfort

 5. Slidstærke farver


Der er dømt lækkerier til basisgarderoben til børn i alle aldre, og mon ikke hurtigt, at de finder deres helt egne favoritter til både hverdag og fest. En tunika er gennem århundreder vedblevet med at være moderne, og det er ikke uden grund – yderst behagelig og smart på én og samme tid. Et levn fra fortiden, der er blevet en yndet beklædningsgenstand for såvel store som små. Find de hotteste designs fra de største mærker hos Smallfashion.

Lækker pasform


Der er i den grad dømt lækker pasform, når du handler tunika hos os. Der er tænkt i praktiske designs såvel som i smukke og æstetiske løsninger. Her handler det også om at hverdagen skal fungere for de mindste, og det gøres bl.a. med lækker pasform.

En god pasform er med til at give øget bevægelsesfrihed og dermed:

 • Mulighed for at barnet rigtigt kan styrke sine motoriske sanser i tøj med god bevægelighed


Der skal være plads til liv og leg, latter og store armbevægelser. Her får du også tøj, der holder pasformen - selv efter hyppige vaske.

Farver der holder


Det er ikke kun pasformen, der holder vask efter vask – det samme er tilfældet med farverne. Nænsomme og alligevel stærke indfarvninger giver dit barn tøj, der ser nyt ud i længere tid – selv om det vaskes hyppigt. Her får du i den grad kvalitet, der holder.

De hotteste mærker


Du finder et stort udvalg af de hotteste mærker, når du handler baby- og børnetøj hos Smallfashion. De større børn finder hurtigt deres egne helt personlige favoritter, når det gælder de populære mærker, men også børnehavebørnene har deres yndlinge. Vi byder bl.a. på et spændende udvalg fra store mærker som:

 • Me Too

 • Minymo

 • Cost:bart


Uanset om du er på udkig efter tunika kjole eller måske flere tunika kjoler til både hverdag og fest, så kan du glæde dig til at gå på opdagelse i det store og spændende sortiment fra alle de største mærker.

Hvid, sort eller farverig?


Kollektionerne byder ofte på klassikere som hvid tunika og sort tunika eller den populære strand tunika. Er du på jagt efter silke tunika eller måske bomuld, jerseyuld eller viscose, så kan du glæde dig til et væld af spændende materialer i vores sortiment. Skønne farver, sjove længder og former og ikke mindst årstidens hotteste farvekombinationer. Du kan roligt glæde dig til at glæde de mindste med lækkerier fra den store modeverden.

Hvad er en tunika?


En tunika har eksisteret i mange århundreder. Denne, oprindelige, romerske dragt blev brugt af såvel herrer som damer og har nu også fundet vejen til børnenes garderobe. Ofte finder du en tunika med lidt længde på, og den kan derfor ofte bruges som en lidt lang form for bluse eller skjorte. Du finder et stort udvalg hos os.

Perfekt til hverdag og fest


En tunika er både velegnet til hverdag, men også til festlige lejligheder. Den ofte lidt længere længde giver dig mange spændende kombinationsmuligheder med såvel strømpebukser, jeans som andre bukser eller nederdele. Vi byder på et væld af spændende designs, der som oftest tæller såvel:

 1. Klassisk tunika i tidløse farver

 2. Trendy tunika i årstidens hotteste farver, former og længder


Der er noget for såvel store som små prinsesser og prinser, når der handles smart tunika eller bluse til hverdagsgarderoben eller måske til festlige lejligheder.

Yndig tunika pige


Især pigerne har fundet den store glæde ved en smart og ikke mindst behagelig tunika. Find den i skønne trendy farver, mønstre og all-over print. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når der skal handles ind til basisgarderoben. Her kan du ofte finde såvel de mere sprælske farvekombinationer som de mere klassiske farver som:

 • Rød

 • Lilla

 • Pink

 • Lyserød

 • Beige


Forkæl et pigehjerte med lækkerier fra den danske og udenlandske modeverden. Vi er sikre på, at bløde pakker fra Smallfashion altid er et hit hos pigerne.

Cool bluse eller tunika dreng


Er du på udkig efter smarte eller måske cool bluser og trøjer til drengene, så kan du roligt glæde dig til det store sortiment. Her pryder også årstidens hotteste farver programmet såvel som de mere klassiske farver som blå, grøn, brun, grå og ikke mindst spændende bluser med sjove og flotte prints.

Slidstærke sømme


Selv om pasformen er lækker med både bløde og behagelige sømme, så kan du vide dig sikker på, at de også er slidstærke. Her er designet til, at der skal være plads til leg og aktiviteter i løbet af dagen. Der er designet med funktionalitet for øje. Lad blot eventyr og store udflugter komme an – dit barn er klædt smart og praktisk med det bedste af det bedste, når du handler hos Smallfashion.

Blød og behagelig tunika baby design


En baby tunika er naturligvis blød og behagelig og ikke mindst let at komme af og i. Der er designet med øje for babys sarte hud og muligheden for, at tiden på puslebordet skal være så rar og behagelig som muligt. Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af:

 1. Babytøj str. 56-74

 2. Babytilbehør


Alt til basisgarderoben til baby finder du her i mange skønne varianter. Vi byder bl.a. på tilbehør som pusletasker, hagesmække, stofbleer, badehåndklæder og hårpynt. Du kan naturligvis handle tøj hos os til dit barn er helt op til 14 år, så du kan roligt forelske dig i de mange spændende mærker, som vi byder på. Her finder du nemlig alt til baby, børn, tweens og teens. Vi elsker nemlig at forkæle de mindste.

Tunika udsalg


Hos Smallfashion finder du alle de bedste tunika tilbud. Her finder du også masser af spændende tilbud på bluser og alt andet tøj og tilbehør til børn i alderen 0-14 år fra de største og mest populære mærker. Hold gerne et vågent øje med vores populære udsalgsside, hvor du finder af rabat og spændende specialtilbud fra de største mærker – det være sig bl.a. rester fra tidligere kollektioner.

Spørg kundeservice


Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din ordre, en størrelse eller måske en farve eller andet. Du kan fange os på tlf. 41 40 75 00 på hverdage fra 8.00-16.00.

Du er også altid velkommen til at skrive til os. Du fanger os på shop@smallfashion.dk

Hurtig levering


Vi har sørget for at have alle vores populære mærkevarer på lager, så vi kan tilbyde dig hurtig levering af din ordre. Vi tilbyder dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Besøg vores populære butik i Silkeborg


Selv om det er let at handle online, så er det også hyggeligt at shoppe i butikker. Du finder derfor også en stor og spændende fysisk Smallfashion butik, som du kan shoppe børnetøj i til alderen 0-16 år. Her står vores erfarne og servicemindede personale altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, som du måtte have til tøj eller tilbehør fra de største danske og udenlandske mærker.

Du finder vores spændende butik på Søndergade 11 i Silkeborg.