TUMBLE 'N DRY

Det populære hollandske brand indenfor babytøj og børnetøj Tumble ’N Dry har taget Danmark og store dele af den øvrige verden med storm. Børnene er vilde med den hippe mode fyldt med friske farver.

Her hos Smallfashion finder du de lækreste kollektioner fra denne spændende producent, der mener, at børns velvære, deres glæde og deres dagligdag bliver langt bedre med modetøj med glade farver og motiver. Vælg bl.a. imellem:

Jeans • Leggings • Strik • Cardigans • T-shirts • Kjoler • Shorts • Jakker • Badetøj


Her finder du lækkerier til både de mindste og de største. Denne producent designer alt i babytøj og børnetøj.

Forkælelse til babyer, kids, tweens og teens


Der har sørget for det hele. Ikke alene er disse spændende styles næsten helt uimodståelige og fås til lave priser, men de er også designet, så der er noget for hver aldersgruppe.
 • Tumble ’N Dry baby – blidt og blødt design

 • Tumble ’N Dry børnetøj - sjovt og funktionelt design

 • Tumble ’N Dry tweens og teens – cool og hippe designs

Der er dømt ren forkælelse, og det er uanset om du lige står og mangler styles til basisgarderoben, eller det er børnetøj til festlige lejligheder.

Hip mode til både baby, piger og drenge


Selv kalder designerne bag dette enestående brand deres styles for hippe. Børnene er helt enige at dømme efter den store efterspørgsel, som vi oplever her hos Smallfashion.

Dagen i børnehaven eller skolen bliver bare lidt mere sjov med hip og funktionel hverdagsmode til drenge og piger. Vi oplever stor efterspørgsel efter bl.a.:
 • Baby og Kids: Tumble ’N Dry leggings, bluser og kjoler m.m.

 • Pige: Tumble ’N Dry bikini, Tumble ’N Dry cardigan, Tumble ’N Dry akai m.m.

 • Dreng: Tumble ’N Dry shorts, Tumble ’N Dry jeans og sweater m.m.

I dag skal det være både smart, praktisk og komfortabelt, når der vælges babytøj og børnetøj. Tumble ’N Dry må i den grad siges at imødekomme disse behov hos forbrugeren.

Her imødekommes bløde sømme til baby, lækker pasform og materialer, der holder baby varm og tør. De større børn får mulighed før spændende og farverige styles til børnehaven, så der er noget at tale om. De store børn i tweens og teens alderen får i den grad cool prints, som vi voksne misunder lidt.

Visionen er glade børn


De har en hel vision bag sig disse spændende designere og ud over at producere smart og moderigtigt babytøj og børnetøj, så finder du også Tumble ’N Dry med en holdning om, at:
 1. Dagen bliver bedre for børn med tøj i glade farver

 2. Dagen bliver bedre for børn med tøj designet med højeste komfort

Der er langt op til velvære i særklasse og de mange både hyggelige og sjove motiver, spændende farvesammensætninger og cool designs er da også i den grad med til at sprede det gode humør.

En fortryllet hverdag


Hos Smallfashion glæder vi os hver dag over at få lov til at forkæle børn med lækkerier fra de største danske og udenlandske brands. Sammen kan vi give børnene en lidt mere fortryllet dag, og det er jo præcis det det hele handler om – at glæde de små. Og er der glade børn, så er der glade forældre.

Tumble ’N Dry er et mærke, der i den grad skiller sig ud. Det er så enestående billigt at få designertøj i højeste kvalitet. Ikke noget at sige til, at dette populære brand forhandles i store dele af verden. Billigt babytøj og billigt børnetøj - uanset om det er til basisgarderoben eller til fest.

Kvalitet i særklasse


Kvaliteten mærkes, når du kigger dette trendy brand efter i sømmene. Der gås ikke på kompromis med kvaliteten - selv om prisen er lav. Det er en del af visionen hos Tumble ’N Dry. Der er tænkt i lækker stræk på udsatte steder til de mindste, bløde og behagelige bomuldsmaterialer.

Til de største designes der i lette og luftige materialer, så børnene ikke koger over, når de er i færd med dagens mange aktiviteter. Det er kvalitet i særklasse, og der er som altid fokus på de mange små detaljer, der gør en forskel, når det gælder komfort og funktionalitet.

Funktionelt modetøj


Netop funktionaliteten er vigtig for dit barn, når det går igennem hverdagen med et væld af gøremål og spændende aktiviteter. Her er det vigtigt, at der er lommer, når der er behov, at der er mulighed for at spændende bukserne lidt ind med elastik i siderne, så pasformen bliver optimal og muligheden for at rulle ærmer op, når det bliver for varmt.

Men funktionelt tøj er langt mere en smarte lommer. Tumble ’N Dry har formået at skabe designs, der matcher ethvert behov for:
 1. Materialer, der lader huden ånde og holder svalt på en varm sommerdag

 2. Materialer, der lader huden ånde og holder varmt på en kold vinterdag

Børn får det ofte varmt og brug af de helt rette materialer i de forskellige styles kan gøre en stor forskel. Ud over at kreere hippe designs, så er funktionalitet en vigtigt del af den identitet, som dette populære brand har skabt sig. Tumble ’N Dry er helt sikkert kommet for at blive.

Når komfort er vigtig


Især for de mindst er komfort et vigtigt element i en hverdag med trivsel og velvære. De mange spændende styles til de mindste giver dig blide og bløde materialer, men er også produceret i lækre bomuldsmaterialer, der føles behagelige fra inderst til yderst med brug af elastan, så det er let at tage af og på.

Tøjskift forekommer ofte mange gange dagligt hos især de mindste børn – her er det igen vigtigt, at det er tøj, der er let at få af og på. At der er elastik på de rigtige steder og at tøjet tåler vaske efter vask.

Her beviser kvaliteten hos Tumble ’N Dry igen sit værd – et helt enestående mærke, når det gælder komfort og kvalitet.

Tumble ’N Dry udsalg


Selv om Tumble ’N Dry har en helt enestående høj kvalitet, så er prisen næsten uhørt lav. Du finder dette spændende brand til altid lave priser her hos Smallfashion.

Du finder naturligvis også masser af Tumble ’N Dry tilbud sammen med tilbud på vores øvrige populære brands fra både ind- og udland.

Vores populære udsalgsside er bestemt værd at holde øje med. Her finder du ikke alene de lækreste mærker indenfor moderigtig og komfortabelt babytøj og børnetøj, men du finder det til uhørt god pris.

Her finder du tilbud på:
 1. Rester fra tidligere kollektioner fra de største danske og udenlandske brands

 2. Andre helt vanvittige tilbud på tøj og tilbehør til baby, kids, teens og tweens


Mulighed for afhentning i vores butik


Du kan nu bestille dine varer online og hente dem i vores fysiske butik, hvis du ønsker det. Her er der rig mulighed for at spørge vores altid servicemindede salgspersonale om alt fra størrelser, brands og pasform.

Du behøver dog ikke handle online for at gæste vores butik. Den er du altid velkommen til at besøge. Du finder os i det altid naturskønne Silkeborg.

Vi vil glæde os til at se dig i vores lyse og indbydende butik, der er fyldt med mærkevarer indenfor babytøj og børnetøj fra de største danske og udenlandske producenter.

Fri fragt når du handler hos Smallfashion


Ikke alene glæder vi os til at forkæle dig med det lækreste og mest smarte baby og børnetøj på markedet – vi glæder os også til at tilbyde dig fri fragt. Det gøres på alle ordrer inden for danske grænser, så det kan blive ekstra billigt at handle online.

Vi har selvfølgelig sørget for den bedste service og hurtig levering, så du kan glæde dine børn, så hurtigt som muligt.

Vi glæder os her hos Smallfashion til at glæde dig med lækkerier til dit barn.