Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Det kan være svært at vælge, men uanset dit valg, så kan du vide dig sikker på flotte designs i højeste kvalitet. Vi har tørklæder børn elsker at have på til både hverdag og fest. Her finder du ikke alene designs til børn, tweens og teens, men også alt til baby i tøj og tilbehør. Du finder alt, hvad hjertet kan begære til børn i alderen 0-16 år fra den danske og udenlandske modeverden – altid til skønne priser hos Smallfashion.

Flotte, farverige og festlige


Hvis der er noget et tørklæde kan, så er det at friske ethvert outfit op. Det er bare prikken over i’et. Uanset om de mindste er iført cool, casual, yndigt eller måske smart og feminint, så gør denne form for tilbehør bare den store forskel. Du finder et stort udvalg af både flotte, farverige og ikke mindst festlige tørklæder i vores sortiment, der byder på:

 • Klassiske designs i tidløse farver

 • Trendy og farverige designs med årstidens hotteste mønstre, prints, former og længder


Der er dømt creme de la creme til såvel basisgarderoben som festlige lejligheder. Her er der noget for hver en smag og ikke mindst noget til hver en lejlighed.

Tørklæder i højeste kvalitet


Der er dømt kvalitet i særklasse, når du handler tørklæder og andre skønne accessories hos Smallfashion. Vi har valgt vores populære mærker med omhu - mærker, der tæller de absolut bedste fra både ind- og udland. Her får du smukke, spændende og ikke mindst dekorative designs, der har fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Slidstærke indfarvninger

 3. Bløde materialer

 4. Spændende former, længder og designs


Det behøver bestemt ikke være kedeligt at iføre sig halsklæder fra Smallfashion. Vi har sørget for creme de la creme til såvel prinser som prinsesser i alle aldre. Der er noget til de mindste såvel som de største, når du handler cool, smart og yndigt tøj her hos os.

Små spirende personligheder


Tørklæder kan i den grad være med til at udtrykke personlighed. Det er ikke alene praktisk og funktionelt – det er også med til at understrege dit barns helt egen stil. Skal det være yndigt og feminint eller måske cool og casual? Skal det være smart og sofistikeret eller måske bare sjovt og fjollet? Der er noget til hver en lejlighed, når vi byder på tørklæder:

 • Til vuggestuebarnet

 • Til børnehavebarnet

 • Til skolebarnet


Der er noget til alle størrelser, så uanset om du er på udkig efter flot og dekorativt eller varmt og praktisk, så finder du helt sikkert, hvad du lige står og mangler til basisgarderoben til dit barn her hos Smallfashion.

Holder dit barn varmt


Hos Smallfashion finder du ikke alene flotte tørklæder – du finder også tørklæder, der kan gøre den store forskel for dit barn i løbet af dagen. Vi byder nemlig på masser af varme og komfortable tørklæder. Sortimentet byder som oftest på spændende varianter af tørklæder fremstillet i både:

 1. Bomuld

 2. Uld

 3. Strik

 4. Kabelstrik

 5. Polyester/akryl


Nogle tørklæder egner sig bedst om sommeren, andre bedst til forår og efterår, og igen kan uld eksempelvis være helt fantastisk til at holde dit barn varmt i vintersæsonen. Klæd dit barn på, så det er varmt og komfortabelt at komme igennem dagens mange gøremål og aktiviteter. Børnenes glæde, latter og leg afhænger i høj grad af, om komforten er i top. Med alt det bedste fra de største mærker her hos Smallfashion, så kan du hurtigt gøre dit barns dag helt perfekt.

Sikkerheden er vigtig


Det er naturligvis altid vigtigt at tage barnets alder i betragtning, når du handler tørklæder. Ofte gøres der, til de mindre børn, brug af halsedisser, elefanthuer og andre sikkerhedsmæssige forsvarlige beklædningsgenstande til børn i en alder, hvor de ikke altid selv kan binde et halstørklæde op. De helt små kan dog glæde sig over bl.a.:

 • Praktiske og funktionelle halsklude med smarte lukninger


Her finder du halsklude, der holder både varm og er næsten umulige at gøre for stramme. De større skolebørn plejer dog at have helt styr på både motorik og præcis, hvordan de ønsker, at deres halstørklæde skal sidde – små spirende personligheder er på vej.

Farver der holder


Vi byder altid på høj kvalitet, hvilket også betyder farver, der holder. Her kan du glæde dig over producenter, der har sørget for:

 • Solide indfarvninger, der også tåler vask

 • Pasform, der holder også efter hyppige vaske


Du får tørklæde, der syner nyt længere tid med valg af professionelle mærker fra Smallfashion. Vi hjælper dig med at klæde både smart, varmt og praktisk på, når det gælder børn i alderen 0-16 år.

De meste populære mærker


Du finder naturligvis et stort udvalg af de mest populære mærker, når du handler hos os. Vi har sørget for creme de la creme fra både ind- og udland. Skal det være cool og klassisk, sprælsk, yndigt eller bare varmt – du finder det hele og mere til, når du handler tørklæder fra populære mærker som:

 • Creamie

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Minymo

 • Hummel

 • Huttelihut


Uanset om du er på udkig efter silke tørklæder, hæklede tørklæder eller måske tørklæder til håret, så kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores spændende sortiment for at se, hvad kollektionerne byder på den indeværende sæson.

Lækre tørklæder pige design


Blomstret, mønstret, all-over print eller måske de klassiske hvide, sorte, røde, lyserød, lilla eller pink designs – du finder som oftest lidt at hvert i vores sortiment til pigerne. Overrask et pigehjerte med en skøn blød pakke fra Smallfashion – vi hjælper dig med at forkæle små som store prinsesser.

Cool tørklæder dreng


Bandana, buff, tørklæde eller halsklud – der er mange spændende varianter indenfor modeverdenen, der falder i drengenes smag. Sortimenterne har gennem tiden budt på neck tubes og fan halstørklæder – uanset, så finder du det hotteste af det hotteste hos Smallfashion.

Hvordan binder man tørklæder?


Der er mange måder at binde et tørklæde på – også afhængigt af om du er pige eller dreng. Der er forskellige faktorer, der spiller ind på, hvordan du kan style et tørklæde – bl.a.:

 1. Længde

 2. Materiale

 3. Tykkelse

 4. Kvaliteten


Et tyndere design kan bindes mange gange rundt om halsen og dermed nedtonet looket og virke mere casual. Et lidt tykkere design og længere tørklæde kan bindes smart foran på brystet med en eller flere knuder. Du kan også sno det inden du binder det for større styling-effekt. Især drengene vælger den casual stil, hvor det blot svinges om halsen sådan lidt tilfældigt, men selvfølgelig på en totalt cool måde.

Tørklæde udsalg


Er du på udkig efter de bedste tilbud på tørklæder, så kan du roligt glæde dig. Vi giver dig tørklæde rabatter, der er helt vanvittige. Hold endelig øje med vores altid spændende udsalgsside, hvor du kan finde specialtilbud og skønne rabatter på spændende designs fra de største danske og udenlandske mærker. Det kan være rester fra tidligere kollektioner eller andre skønne tilbud, som vi har lavet specielt til dig.

Altid hurtig levering


Alle vores populære mærkevarer er på lager her hos os, så vi til hver en tid kan tilbyde dig hurtig levering af din ordre. Vi byder nemlig på muligheden for dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Spørg vores kundeservice


Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med svar på spørgsmål omkring din ordre, en vare eller måske en bestemt farve, størrelse eller mærke. Du kan fange os på telefon 40 41 75 00 på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.
Du er også altid velkommen til at skrive til os hos kundeservice på mail shop@smallfashion.dk.

Besøg vores spændende butik i Silkeborg


Selv om det er let at handle online, så vil vi også meget gerne byde dig indenfor i vores spændende og store butik i Silkeborg. Du finder os på Søndergade 11, hvor vores servicemindede og erfarne salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det baby- eller børnetøj, som du drømmer om. Vi fører et stort udvalg af spændende danske og internationale mærker af børnetøj og tilbehør til alderen 0-16 år.