Uundværligt til basisgarderoben

Der er intet som et barn, der griner, leger og hygger sig. Med den rette temperatur og dermed den rette påklædning, så kan dit barns dag hurtigt blive meget bedre. Vi giver dig creme de la creme indenfor alt i termotøj. Vi byder på lækre priser i alt børnetøj og tilbehør i alderen 0-16 år. Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores store og spændende sortiment.

Uundværligt til basisgarderoben


Det danske forår, efterår og ikke mindst vinter kan være nogle uforudsigelige størrelser. Med termotøj, så er dit barn godt sikret til svingende temperaturer. Vi byder på lækkerier i flere varianter. Her finder du såvel trendy som klassiske designs og sortimentet byder som oftest på både:

 1. Termotøj i to dele med termojakke og termobukser

 2. Termodragt – en heldragt

 3. Regnsæt med termoDer er frit valg på alle hylder, og mon ikke I sammen finder jeres helt egen favorit af billigt termotøj. Der er så mange spændende varianter, at det blot gælder om at finde det, der passer bedste til dit barns hverdag.

Bliv set i trafikken


En af de ofte vigtige detaljer, som mange af vores termosæt og termodragter byder på, er de vigtige reflekser, der gør, at dit barn har mulighed for at blive set i trafikken. En god måde, at sikre, at dit barn bliver set med denne skønne lille detalje fra de største og mest populære brands.

Termosæt, termodragt eller regntermosæt


Vores sortiment byder på såvel dragte som to-delt sæt. Er der brug for stor bevægelighed, så kan et to-delt termosæt være perfekt. Her kan du også vælge kun at gøre brug af bukser eller jakke afhængigt af vejret. Omvendt, så er der også fordele ved en termodragt, hvor der ikke kan komme vind ind mellem bukser og jakke.

Ofte er det de helt små børn, der gør brug af heldragter, men også mange større børn har fået øjnene op for, hvor hurtigt de er i tøjet i børnehaven med en heldragt. Der er fordele ved begge sæt. Med et regntermosæt, så er du også garderet mod regnbyger.

Termoregnsæt i slidstærkt PU og med højt vandsøjletryk


Vælger du et af vores populære termoregnsæt til børn, så kan du glæde dig over slidstærkt PU materiale. Her er der tilmed testet for slidstærke materialer, når det gælder vandsøjletryk. Her kan du være heldig at kollektionerne byder på:

 • Termo regnsæt med svejsede sømme og vandsøjletryk på 5000 mm


Det er enhver legeplads værdigt og kan til hver en tid holde dit barn varmt og tørt. Vælg imellem de forskellige spændende varianter.

Termotøj i højeste kvalitet


Selv om sortimentet byder på et væld af både farver, designs og ikke mindst længder og former, så kan du være sikker på, at du altid får højeste kvalitet, når du handler termotøj hos Smallfashion. Vores professionelle leverandører har fokus på:

 • Nøje udvalgte materialer
 • Slidstærke sømme og syninger

 • Farver der holder vask efter vask

 • Lækker pasform

 • Høj komfort


Der er dømt forkælelse for små som store drenge og piger, og så er der dømt smart design - uanset dit valg. Vores populære mærker dækker de største fra både ind- og udland, når du handler baby- og børnetøj hos Smallfashion til børn i alderen 0-16 år.

Lækker pasform


Pasformen er altid vigtigt, når det handler om tøj til børn. Hos Smallfashion er lækker pasform et vigtigt element, når vi udvælger vores leverandører – lækker pasform er nemlig ofte forbundet med god bevægelighed, og netop god bevægelighed er vigtig for børn, der vokser og udvikler motorik og færdigheder.
Bløde sømme og syninger, der tilmed er stærke, gør også en stor forskel. Brede ribkanter ved hals og ærmer er også med til at jakker og dragter føles yderst behagelige at have på og ikke generer, når der hoppes og leges med store armbevægelser – der skal nemlig være plads til leg og latter til de mindste.

De mest populære mærker


Vi har naturligvis sørget for alle de mest populære og ikke mindst professionelle mærker til dig, når du handler børnetøj hos Smallfashion. Vi har sørget for lækkerier fra såvel ind- og udland. Vi byder bl.a. på spændende mærker som:

 • CeLaVi

 • Wheat

 • MarMar

 • Minymo

 • Creamie


Uanset om du er på udkig efter Wheat termotøj, MarMar termotøj, CeLaVi termotøj eller måske Molo, så kan du roligt glæde dig til vores store og spændende sortiment fra de største mærker. Der er noget til både drenge og piger i alle aldre. Sammen kan vi gøre bløde pakker rigtigt spændende og ikke mindst praktiske og funktionelle, når vi forkæler de mindste med alt det bedste til basisgarderoben.

Små smarte detaljer


Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen. Dette er også tilfældet, når du handler smart og funktionelt termotøj hos Smallfashion. Vi byder på mange spændende varianter, og her kan du bl.a. finde skønne detaljer som:

 1. Slidstærke lynlåse

 2. Praktiske og funktionelle lommer

 3. Smarte reflekser

 4. Kontrastfarver

 5. Matchende ribkanterKlæd dit barn varmt og lækkert på med flotte designs fra alle de største og mest populære mærker – naturligvis til favorable priser, når du handler hos Smallfashion.

Smart termotøj pige


Ingen forår, efterår eller vinter uden termotøj – det er et absolut must til basisgarderoben. Til pigerne finder du som oftest masser af skønne designs i klassiske farver, der tæller:

 • Rødt termotøj

 • Lilla termotøj

 • Lyserødt termotøj


Der er dog også masser af trendy designs fyldt med farver og spræl i. Årstidens hotteste farver og mønstre går igen i designs, der ikke alene kan glæde enhver pige, men også holde hende varm.

Sejt termotøj dreng


Drengene skal bestemt ikke snydes for lækkerier. Her finder du masser af flotte designs. Vi byder som oftest på kollektioner med klassisk:

 • Blåt termotøj

 • Grønt termotøj

 • Gråt termotøj


Du finder ofte både termodragter og termosæt i mange spændende varianter med såvel trendy designs og spræl på farverne som smarte kontrastlynlåse og skønne praktiske lommer. Her finder du også skønne ribkanter og bløde materialer, der giver enhver dreng lækker komfort igennem dagen.

Farver der holder


Solide og alligevel nænsomme indfarvninger giver dit barn termotøj, der syner nyt i længere tid. Der er designet til at tåle hyppige vaske, hvor såvel pasform som farver holder vask efter vask.

Blødt termotøj baby


Smalfashion byder på masser af lækkert baby termotøj. Termodragter i skønne farvekombinationer, der egner sig perfekt til vuggestuen eller dagplejen og holder dit barn varmt og tørt. Her finder du også skønne PU materialer, der kan holde vandet ude med regnsæt med højt vandsøjletryk. Du finder alt, hvad du behøver til såvel hverdag som festlige lejligheder, når du shopper:

 1. Babytøj str. 56-74

 2. Babytilbehør


Vi byder ikke blot på termotøj og heldragter, men alt, hvad du skal bruge til basisgarderoben af bukser, trøjer, bluser, bodystockings, strømper, huer og vanter. Her finder du også masser af lækre badehåndklæder, stofbleer, pusletaske, hårpynt, hagesmække og meget mere. Altid til favorable priser hos Smallfashion.

Termotøj udsalg


Smallfashion giver dig de absolut bedste tilbud på termotøj. Er du på udkig efter MarMar termotøj tilbud eller måske termotøj Wheat tilbud, så hold også gerne øje med vores populære udsalgsside. Her finder du alle vores skønne mærker med jævne mellemrum med designs til helt uhørte priser. Det kan være rester fra tidligere kollektioner eller andre specialtilbud.

Spørg os gerne til råds


Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice. Vi hjælper gerne med råd omkring en ordre, et brand eller måske en farve. Ring til os på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00.
Du kan også skrive til os på shop@smallfashion.dk

Hurtig levering


Vi lagerfører alle vores populære mærker. Det betyder, at vi kan tilbyde dig dag-til-dag levering, når du handler hos Smallfashion. Vi ekspederer din ordre samme dag – det er en del af vores altid gode service.

Vi har butik i Silkeborg


Vidste du, at vi har en fysisk butik i Silkeborg? Her kan du med egne øjne se de mange flotte varer fra de største danske og udenlandske mærker, som vi tilbyder til børn i alderen 0-14 år. Her står vores servicemindede og erfarne salgspersonale klar til at hjælpe dig med at finde alt det bedste til såvel baby som børn, tweens og teens.

Du finder vores store og lyse butik på Søndergade 11 i Silkeborg. Vi glæder os til at se dig!