Der er dømt masser af plads til at vrikke og vokse, når du iklæder dit barn et par varme og behagelige termostøvler fra populære mærker, der har fokus på høj komfort og smart design. Forkæl et par børnefødder med det bedste af det bedste fra Smallfashion. Vi byder på alt til baby, børn, tweens og teens, når det gælder smart tøj, fodtøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år – altid til favorable priser.

Smarte termostøvler børn elsker


Skal det hitte hos børnene, så skal det både være smart og rart at have på. Hos Smallfashion finder du børnestøvler i lækkert design, der i den grad er både bløde, komfortable og ikke mindst noget børn elsker – nemlig nemt selv at kunne trække af og i sit fodtøj.

 • Smarte støvler som børnene selv let kan få af og på


Her er du også med til at gøre dit barn mere selvhjulpent. Børn vil gerne selv og med disse lette og behagelige støvler, så er det rart at tage sine støvler på selv. Og det er noget, som de fleste børn sætter stor pris på. Og så gør det jo ikke noget, at designet er både smart og funktionelt.

Praktisk og funktionelt design


Netop det praktiske og funktionelle design har i den grad været med til at gøre termostøvler så populære, som de er. Ikke alene er de lette at komme i og af – de byder også på:

 1. Materialer, der er lette at rengøre

 2. Materialer med god bevægelighed

 3. Materialer med solid og isolerende bund


En tur på legepladsen i mudder og sjap kan på ingen tid gøre et par smarte støvler næsten uigenkendelige. Termostøvler er lette at rengøre. Hold ydersiden af støvlen en tur under vandhanen eller giv dem med en våd klud, og de er hurtigt rene og pæne igen. De store riller underneden lader sig også let banke af for sand og mudder - inden børnene træder ind i bilen.

Holder dit barns fødder tørre og varme


Termostøvler er bare mere praktiske til vinteren til forårs- og efterårssæsonen. De holder vand, sne og mudder ude. Her finder du også ofte designs med smart snørelukning for oven, så der kan spændes ekstra ind for at holde mudder ude af støvlen. Termostøvler:

 • Holder dit barns fødder varme

 • Holder dit barns fødder tørre


Med varme og tørre fødder, så er det lettere at komme igennem vintersæsonen uden forkølelse og snottede næser. Det er bare en god investering og er ofte en af børnenes absolut favoritter – bl.a. når de selv bliver store nok til at trække i deres fodtøj.

Populære støvler fra populære mærker


Vi har fundet de mest professionelle mærker frem til dig, der handler her hos Smallfashion. Vi byder på et væld af spændende mærker fra både ind- og udland, der alle har fokus på høj kvalitet, når det gælder baby, børn, tweens og teens. Her finder du også populære mærker af sko og støvler til børn som bl.a.:

 • CeLaVi

 • Hummel

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Move by Melton

 • Angulus


Det er bestemt aldrig kedeligt at gå på opdagelse i vores spændende sortiment. Forkæl store som små børn med det bedste af det bedste indenfor funktionelt og smart fodtøj til børn i alderen 0-16 år.

Termostøvler i høj kvalitet


Du får altid termostøvler af højeste kvalitet, når du handler hos Smallfashion. Her kan du bl.a. finde designs med nøje udvalgte materialer. Her finder du termostøvler med:

 • 100% naturgummi

 • Praktiske reflekser


Der er fokus på materialer, der kan holde og materialer, der er rare for dit barns fod at have på mange timer om dagen.

En vinter med god pasform


Her kan du med fordel købe støvlerne et nummer større, så der er god plads til at vokse i hen over vintersæsonen samt god plads til et par ekstra tykke sokker. Hvis vinteren for alvor skulle sætte ind, så er termostøvler nemlig både rigtigt varme og hyggelige med et par tykke sokker i.

Pasformen er helt i top, og der er i den grad plads til at små fødder kan vrikke og hygge sig - alt imens der bygges snemænd og laves mudderkager.

Flotte termostøvler pige


Termostøvler til piger er ofte et sikkert hit, hvis du selv spørger den unge dame. Bløde og behagelige og ikke mindst varme. Skal det være praktiske sorte termostøvler eller er du på udkig efter andre klassiske farver? Sortimentet har gennem tiderne bud på:

 • Røde termostøvler

 • Lilla termostøvler

 • Lyserøde termostøvler


Der er noget for enhver smag uanset, om det er en lille eller stor prinsesse, som er på udkig efter smart og funktionelt fodtøj. Vinterstøvler eller gummistøvler med foer findes i mange lækre varianter. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment og find jeres helt egen favorit.

Seje termostøvler dreng


Drengene ved som regel præcis, hvilken farver, som de gerne vil have. Sortimentet har gennem tiderne budt på de klassiske:

 • Sorte termostøvler

 • Blå termostøvler


Ofte afhænger udvalget af farver af, hvad der er not og hvad der er not. Sæsonens hotteste farver og former finder også ofte vej til termostøvler. Uanset dit valg, så kan du glæde et par drengefødder med mulighed for timer og atter timers leg i gode, varme og behagelige støvler.

Termostøvler tilbud


Smallfashion byder naturligvis på masser af termostøvler udsalg. Her finder du billige termostøvler fra de største mærker i årstidens hotteste farver og designs. Du kan også spare penge ved at holde øje med vores populære udsalgsside, hvor du finder varer til uhørt lave priser – det kan være rester fra tidligere kollektioner eller andre specialtilbud.

Hurtig levering


Vi byder på hurtig levering, når du handler hos Smallfashion. Vi lagerfører alle vores populære mærker, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig dag-til-dag levering.

365 dages returret


Du har hele 365 dages returret på dit køb. Det er en del af den altid gode service, når du handler hos Smallfashion.

Har du besøgt vores butik i Silkeborg?


Hvis ikke du allerede har besøgt vores store og indbydende fysiske butik i Silkeborg, så kan du godt glæde dig. Her finder du de lækreste mærker – naturligvis fra alle de største producenter. Vi byder på mærkevarer fra både danske og udenlandske designere. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af børnetøj i alderen 0-16 år. Vi byder ligeledes på masser af fodtøj og tilbehør i mange spændende varianter.

Vores erfarne og dygtige salgsteam står klar til at hjælpe dig med stort og småt. Du finder os på Søndergade 12 i Silkeborg.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til en vare, en størrelse eller måske din ordre generelt, så spørg os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig i kundeservice man-fre 8.00-16.00. Du kan kontakte os på tlf. 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle de mindste med alt det bedste fra den store modeverden.