Populære tasker til børn

Vi har gjort det let for alle med børn at handle online. Her finder du bl.a. et stort og spændende udvalg af alle de former for tasker, som du eller dit barn kan have brug for til basisgarderoben, når det gælder smart og praktisk opbevaring af bleer, skiftetøj, sportstøj, bøger, skoleting, småting og lignende. Her finder du bl.a.:

 1. Klassiske tasker i klassiske designs med tidløse farver, der er populære sæson efter sæson

 2. Trendy tasker i årstidens hotteste farver, former, designs og materialer


En børnetaske fås i mange varianter – alle ofte en uundværlig del af basisgarderoben. Find den børnetaske, som I lige står og mangler til hver en lejlighed her hos Smallfashion.

De hotteste mærker


Skal det være kvalitet i særklasse og slidstærke designs, så finder du naturligvis de hotteste mærker her hos Smallfashion – mærker, der alle har fokus på en aktiv hverdag med brug og slitage. Vi giver dig produkter, der holder til livet med børn. Her finder du bl.a. skønne mærker som:

 • CeLaVi

 • Petit by Sofie Schnoor

 • MarMar

 • Mads Nørgaard


Lille, stor, med eller uden lommer, let eller solid – vi har det hele og mere til, når det gælder børnetaske til store som små. Find det hele i lækre designs til altid skønne priser hos Smallfashion.

Smart taske til børnehave


Er du på udkig efter en smart og praktisk børnehavetaske, så kan du godt begynde at glæde dig. Vi byder nemlig på masser af praktiske og ikke mindst flotte designs, der kan bruges til både drenge og piger. Få den mest perfekt børnetaske til børnehaven med smart design fra Smallfashion.

Skoletaske i både smart og praktisk design


Vi byder på cool, smarte og ikke mindst praktiske skoletasker i mange spændende varianter her hos Smallfashion. Her finder du lækre varianter til både drengene og pigerne. Stor og rummelig skoletaske eller lille og fin? Med all-over print eller med en enkel og elegant farve? Sortimentet byder på masser af varianter indenfor:

 1. Skoletaske dreng

 2. Skoletaske pige


Find det design, der matcher den lille eller store prins eller prinsesse. De fleste børn har ofte deres helt egen mening, hvis de bliver taget med på råd – husk dog, at funktionalitet og hverdag skal passe sammen for at din barn kan trives optimalt – uanset, hvad slags børnetaske, der er brug for. Find billig skoletaske i høj kvalitet hos Smallfashion.

Sportstaske i mange flotte varianter


Sportstasker til børn er ofte en helt uundværlig del af basisgarderoben. Til idræt i skolen eller sport i fritiden, så er disse børnesportstasker altid praktiske og kan rumme både skiftetøj, skiftesko og håndklæder. Vi byder på spændende designs af:

 1. Sportstaske pige

 2. Sportstaske dreng


Find favoritten blandt de mange valgmuligheder. Skal den være sort, lyserød, blå, hvid eller med all-over print? Her kan du få billig sportstaske til børn uden, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vælg imellem sæsonens hotteste designs og farver, mønstre og former.

Den helt uundværlige pusletaske


Har du baby, så har du som oftest den helt uundværlige pusletaske lige i nærheden. God til praktiske gøremål som bleskift og opbevaring af flasker, mad eller drikke for kortere perioder. Allerbedst til opbevaring af det altid nødvendige skiftetøj og ikke mindst bleer. Praktisk og uundværlig på farten uanset, hvor du befinder dig. Vi byder på:

 • Smarte og funktionelle pusletasker i flotte designs


Forkæl dig selv eller én du holder af med en helt uundværlig pusletaske. Det er den perfekte barselsgave og babygave til familien med småbørn på vej. Vi byder på masser af billige pusletasker i højeste kvalitet.

Håndtaske til pigerne


Piger i alle aldre har altid elsket en god håndtaske – uanset, om det er til leg eller praktiske formål, så finder du et stort og spændende udvalg af børnetasker i praktisk og ikke mindst smart design her hos Smallfashion. Her kan kollektionerne eksempelvis byde på:

 • Quiltede tasker i lækker design

 • Nylon tasker med all-over print


Find sæsonens hotteste designs af børnetasker og håndtasker, når du handler hos Smallfashion. Vi byder på noget til hver en lejlighed – bl.a. tasker med praktisk skulderrem og praktiske rum til opbevaring. Vi giver dig creme de la creme fra de største og mest populære mærker – naturligvis til skønne priser.

Smarte net til hver en lejlighed


Især pigerne har gennem tiderne fundet stor fornøjelse med små smarte net. Du finder dem i skønne lækre designs med bl.a. all-over prints – afhængigt af årstidens trends.

Bæltetasker – must have til basisgarderoben


De er små, de er smarte og så er de praktiske – bæltetasker. Find billig bæltetaske i flere spændende varianter – sæsonen byder ofte på sort bæltetaske eller måske grå bæltetaske med skønne små detaljer, der gør hele forskellen. Glæd et pigehjerte eller drengehjerte med denne praktiske børnetaske i lækkert design fra Smallfashion.

Tasker til børn tilbud


Du finder naturligvis også børnetaske udsalg her hos Smallfashion. Vi byder regelmæssigt på lækre tilbud på tasker med store rabatter. Hold også gerne øje med vores spændende udsalgsside, hvor du kan være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner fra de mest populære mærker. Vi sørger for masser af gode tilbud til dig, når det gælder tøj til børn samt fodtøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år.

Dag-til-dag levering


Vi ved, at hurtig levering kan være af stor betydning for dig. Derfor har vi altid vores populære mærker på lager, så vi kan pakke og sende din ordre samme dag. Vi tilbyder dag-til-dag levering.

Kundeservice hjælper gerne


Hos kundeservice står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din ordre, en levering, et mærke eller måske en helt bestemt farve. Du kan ringe til os på tlf. 41 40 75 00 på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.

Du er også altid velkommen til at skrive til os: shop@smallfashion.dk

Besøg vores spændende butik


Selv om det er både let og billigt at handle online hos Smallfashion, så byder vi faktisk også på en rigtig fysisk butik. Du finder den på Søndergade 11 i Silkeborg, hvor vi naturligvis byder på masser af spændende designs fra de største mærker fra ind- og udland, når det gælder lækkert babytøj, børnetøj, tøj til tweens og tøj til teens. Du finder desuden et stort udvalg af både fodtøj og tilbehør til børn i alderen 8-16 år.

Her står vores erfarne salgspersonale klar til at hjælpe dig med at finde præcis det tøj eller tilbehør, som du lige står og drømmer om til din store eller lille prins eller prinsesse.

Vi glæder os til at forkæle de mindste sammen med dig.