Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Det må gerne være lidt luksus og lidt lækkert at pakke den lille ny baby ind. Med flotte tæpper i høj kvalitet, så har du varme til baby langt ud i fremtiden. Forkæl et nyt lille menneske med det bedste af det bedste fra danske og udenlandske mærker. Du finder alt til børn i alderen 0-16 år. Vi byder både på modetøj, fodtøj og tilbehør i mange spændende varianter.

Babytæppe i lækker kvalitet


Hos Smallfashion har vi gjort det lidt mere lækkert at handle både babytæpper og andet tøj og tilbehør til børn. Sortimentet varierer afhængigt af årstidens hotteste trends, men vi byder som oftest på:

 1. Babytæpper i klassiske looks med tidløse farver

 2. Babytæpper i trendy designs, mønstre, farvekombinationer og all-over prints


Vi byder bl.a. også på lækkerier som bløde stofbleer, hagesmække, badehåndklæder med hætter og skønne pusletasker. Vi gør det lidt mere lækkert og lidt mere hyggeligt at handle online til børn i alle aldre.

Hold baby varm med et flot og praktisk tæppe


Der er intet som en sovende baby, der fredfyldt ligger pakket godt og trygt ind og sover sødt. Med et flot og praktisk tæppe, så kan du hjælpe baby godt på vej med en god og sund søvn. Glæd dig til at gå på opdagelse i vores spændende sortiment, der byder på noget for både drenge og piger, men også flotte unisex tæpper, der kan bruges af begge køn.

Blødt og lækkert til de mindste


Det skal være blødt, og det skal være lækkert. Derfor byder vi på creme de la creme indenfor babytilbehør – det betyder bl.a. et spændende udvalg af:

 • Økologiske babytæpper i høj kvalitet


Når kun det bedste er godt nok, så er lækkerier fra Smallfashion den perfekte løsning. Vi glæder os til, sammen med dig, at forkæle de mindste med alt det bedste fra danske og udenlandske mærker.

Smarte designs fra de hotteste mærker


De må gerne være både smarte og hyggelige, og så må de gerne være praktiske de fine små babytæpper, som du finder her hos Smallfashion. Vi har fundet de mest populære mærker frem til dig, der gerne vil have babytæpper i smukt design med fokus på lækre materialer og lækker kvalitet. Her finder du lækkerier fra spændende mærker som:

 • Pippi

 • Molo


Der er bl.a. dømt økologisk bomuld med minimal brug af farlig kemi, slidstærke syninger og farver, der holder. Alt det bedste fra de største her hos Smallfashion.

Farver der holder vask efter vask


Professionelle mærker byder på professionelle indfarvninger, der giver dig kvalitet i særklasse. Det betyder bl.a. babytæpper, der:

 • Holder farven vask efter vask

 • Holder faconen vask efter vask


Der er taget højde for hverdagens slid og hyppige vaske, når der er at gøre med designs til børn. Derfor finder du stærke sømme og syninger sammen med farver, der bliver ved med at se flotte og nye ud i lang tid.

Økologisk bomuld


Der er masser af vælge imellem i vores spændende sortiment af babytæpper. Du finder naturligvis også babytæpper i økologisk bomuld, når du handler hos os. Med brug af økologisk bomuld, så er du sikret en lang række skrappe krav, der stilles til produktion af materialer, forarbejdning, afblegning og farvning. Der er ikke alene produktionshensyn, men også sociale, arbejdsmæssige og miljømæssige hensyn, der skal tages ved økologisk dyrkning af bomuld. Her får du:

 1. Materialer produceret med omtanke for miljøet

 2. Materialer produceret med omtanke for medarbejdere

 3. Materialer produceret med omtanke for babys sarte hud


Den bløde og lækre økologisk bomuld er den perfekte løsning til dig, der gerne vil passe ekstra godt på babys sarte hud og samtidig tage hensyn til miljøet.

Yndige babytæpper pige


Forkæl en lille prinsesse med skønne og bløde materialer, der hjælper med at holde varmen og er rar at have med i barnevognen eller bilen. Smallfashion byder på masser af lækkerier til de små piger i både yndigt og praktisk design. Sortimentet byder ofte på designs med klassiske farver som:

 • Lyserød

 • Rød

 • Lilla

 • Rosa

 • Pink


Her finder du lækkerier i smukke farvekombinationer, mønstre, motiver og all-over prints. Find favoritter blandt de mange valgmuligheder og pak baby smukt ind i det bedste af det bedste fra de største mærker.

Flotte babytæpper dreng


Der er også masser af skønne babytæpper til drenge her hos Smallfashion. Igen går spændende prints, mønstre og farvekombinationer igen – afhængigt at årstidens trends. Dog finder du som oftest klassiske farver heri som bl.a.:

 • Lyseblå

 • Mørkeblå

 • Grå

 • Hvid


Find favoritten og forkæl de mindste med skønne varme tæpper i bl.a. økologisk bomuld, der kan bruges til mange formål. Et godt og blødt alternativ til bl.a. strikket babytæpper og hæklede babytæpper.

Unisex babytæpper


Der er dog ikke kun de røde og blå nuancer at vælge imellem. Skal du eksempelvis overraske en kommende mor eller far med en sød og praktisk gave, så kan du med fordel købe et af de mange unisex babytæpper, der byder på farver, der kan bruges til både små drenge og små piger. På denne måde er du godt dækket ind – uanset køn. En gave, der helt sikkert vil blive taget godt imod, så der er noget blødt, varmt og hyggeligt at pakke den fine ny baby ind i.

Babytæpper udsalg


Hos Smallfashion finder du altid de bedste tilbud på babytæpper. Her finder du billige babytæpper i højeste kvalitet fra de største mærker. Vi byder også på masser af spændende rabatter på vores altid populære udsalgsside, hvor du ofte kan finde rester fra tidligere kollektioner eller andre skønne tilbud til børn.

Vi giver dig det bedste af det bedste indenfor børnetøj, babytøj, tøj til teens og tøj til tweens samt fodtøj og tilbehør til børn i alderen 0-14 år til altid favorable priser her hos Smallfashion.

Få hurtig levering


Vi har ikke alene fri fragt – vi har også hurtig levering. Så kan det næsten ikke blive bedre. Vi sørger for altid at have vores populære mærker på lager, så vi kan pakke og sende din ordre samme dag. Vi tilbyder dag-til-dag levering på din ordre.

Kundeservice hjælper dig gerne


Har du spørgsmål til en vare, din ordre eller måske en størrelse eller farve, så kontakt endelig kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.

Du kan træffe os på tlf. 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk

365 dages returret


Det er okay at fortryde. Vi ved, at vi byder på mange spændende fristelser. Du får derfor hele 365 dages returret, når du handler hos Smallfashion.

Besøg vores flotte butik


Det er ikke kun online, at du kan få glæde af de mange spændende produkter fra Smallfashion. Vi byder nemlig også på en stor og flot fysisk butik fyldt med de hotteste mærker, designs og trends til børn i alderen 8-16 år. Her finder du masser af lækre designs til både baby, børn, tweens og teens både, hvad angår modetøj, fodtøj og ikke mindst tilbehør.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores store og indbydende butik, hvor vores erfarne salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det mærke, den farve eller den størrelse, som du lige søger.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle de mindste med det bedste fra den danske og internationale modeverden.