T-shirt

Hos Smallfashion er det ingen sag, at finde t-shirt børn elsker. Skønne prints, et væld af farver, lækre materialer og spændende statements – alt sammen i skøn kombination med perfekt pasform, de hotteste mærker og farver, der holder. Så kan det næsten ikke blive bedre – det skulle da lige være de altid favorable priser, som vi byder på i børnetøj i alderen 0-16 år. Glæd dig til at gå på opdagelse i et stort og spændende udvalg af:

T-shirts • Tee • Kortærmede t-shirts • Langærmede t-shirts
Der er noget for såvel drenge som piger i alle aldre i vores store sortiment. De hotteste mærker fra både ind- og udland giver dig alt, hvad du behøver til såvel basisgarderoben som til festlige lejligheder. Her finder du bløde, festlige, praktiske og ikke mindst sjove designs, der kan sprede glæde og lykke hos enhver lille eller stor prins eller prinsesse. Vi byder på et stort og spændende udvalg af billige t shirts til børn i alderen 0-16 år til skønne lave priser.

De hotteste mærker


Vi byder naturligvis på de hotteste mærker. Det er noget de unge mennesker kan lide, så har du tweens, teens eller blot modebevidste unge mennesker i huset, så kan I helt sikkert sammen finde noget, der falder i god smag. Der er dømt lækkerier til både drenge og piger i alderen 0-16 år fra de største og hotteste mærker fra ind- og udland. Vi byder bl.a. på mærker som:

 • The New

 • Cost:bart

 • Minymo

 • Me Too

 • Levis

 • Tommy Hilfiger

 • Hummel

 • Calvin Klein

 • LMTD

 • Molo

 • Mads Nørgaard

 • Vingino

 • Tumble ‘N Dry


Der er noget at tale om i skolen med de nye Tommy Hilfiger t shirts, Levis t shirts eller måske Hummel t shirts. Lækkerierne er mange, men der er bestemt også noget spændende at kigge på for børnehavebarnet med masser af sjove prints, mønstre og farvesammensætninger. Og vuggestuebarnet kan nyde godt af skønne motiver, bløde materialer og komfort i særklasse.

Hvid, sort, sport eller farverig


Det er måske blot helt hvide t shirts, sorte t shirts eller måske sports t shirts, som du er på udkig efter til din lille eller store prins eller prinsesse? Her byder kollektionerne helt sikkert på masser af glædelige overraskelser til dig fra de største og mest populære mærker, der alle har fokus på høj kvalitet og ikke mindst lækker pasform. Årstiden hotteste farver har naturligvis sneget sig ind i sortimentet sammen med alle de mest trendy mønstre. Her finder du t-shirt perfekt til:

 1. Hverdagsbrug

 2. Sportsbrug

 3. Festlige lejligheder


Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når producenterne hitter med det ene kreative design efter det andet. Der er ikke noget at sige til, at det er så svært at vælge imellem de mange spændende designs. Du kan dog være helt sikkert på, at du kan finde alt, hvad du behøver til basisgarderoben såvel som til festlige lejligheder.

T-shirts med tryk


Der er så mange spændende varianter, at såvel små som store drenge og piger hurtigt kan forelske sig i de mange skønne designs. Vi byder både på:

 • Klassisk t-shirt med klassiske og tidløse farver

 • Trendy t-shirt med årstidens hotteste prints, mønstre, statements og farvekombinationer


Der er noget til den vilde og farverige, til den yndige, til den cool og ikke mindst til den praktiske. De mange skønne designs med all-over print og tryk giver dig ikke alene lækre motiver, mønstre og farver, men også masser af cool t-shirts med statements.

Statements t-shirts


Såvel børnehavebørn som skolebørn kan let forelske sig i en skøn t-shirt med statements. Her får dit barn i den grad lov til at udtrykke personlighed og være moderne og smart på samme tid. Men baby skal bestemt ikke snydes. Her finder du også lækre og bløde bomuldsdesigns med skønne og ikke mindst nuttede statements, der bare giver din baby ekstra personlighed og masser af sjov for forældre og bedsteforældre at tale om.

Sjove t-shirts


Hvem siger, at hver dag ikke kan være en fest? Med en sjov og festlig t-shirt fra Smallfashion, så er du helt sikker på at få en sjovere dag. Der er masser at tale om i børnehaven og måske også i skolen med designs fyldt med sjove prints. Der er masser af:

 • Sjove t-shirts til piger

 • Sjove t-shirts til drenge


Gør hverdagen mere festlig og farverig med alt det bedste fra de største danske og udenlandske designere. Vi har fundet creme de la creme frem til børn i alle aldre. Skønt krydderi på hverdagen fra de største mærker – naturligvis til favorable priser, når du handler hos Smallfashion.

Yndig t-shirt pige


Yndig, praktisk, cool eller måske ligefrem rå t-shirt er blot nogle af de mange spændende stilarter, som vores store sortiment byder på til pigerne. Der er noget til hver en alder og noget for hver en smag. Vi byder på en eksplosion af farver, mønstre, former og længder, når du går på opdagelse efter designs til piger i alle aldre. Her finder du såvel de trendy som de mere klassiske designs. Kollektioner byder på masser af spræl, prints og statement, men du finder som oftest også designs med de mere klassiske farver som:

 • Hvid

 • Rød

 • Lilla

 • Lyserød

 • Pink


Det er bestemt ikke kedeligt at bære en t-shirt fra Smallfashion – ikke med de lækkerier som de store mærker byder på. Glæd en lille eller stor prinsesse med alt det bedste fra den danske og udenlandske modeverden.

Cool t-shirt dreng


Dagen kan hurtigt blive mere cool med den helt rigtige t-shirt. De mange spændende motiver byder på noget for drenge i alle aldre. Og har du en dreng, der elsker designs med cool statements, så kan I roligt gå på opdagelse sammen i de spændende sortiment, der ligeledes byder på årstidens hotteste farver, prints og mønstre. Vi byder dog også som oftest på klassiske farver som:

 • Sort

 • Grå

 • Blå

 • Navy

 • Grøn

 • Rød


Frisk garderoben op med lækkerier fra de største mærker. Vi er sikre på, at selv bløde pakker pludselig bliver spændende med en cool t-shirt fra de mest populære mærker. Find alt det bedste til drengene til skønne priser hos Smallfashion.

Farver og pasform der holder


Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten selv om priserne er små, når du handler hos Smallfashion. Vi har nøje udvalgt vores populære mærker og er stolte af de mange mærkevarer, der alle har fokus på høj kvalitet. Denne kvalitet tæller bl.a.:

 1. Solide indfarvninger der holder vask efter vask

 2. Lækker pasform der holder vask efter vask


Børnetøj vaskes hyppigt og med tøj designet til hverdagens mange strabadser, så har du tøj, der syner nyt længere tid. Du får creme de la creme fra de største indenfor børnetøj og mode til børn i alderen 0-14 år, når du handler hos Smallfashion.

Baby t-shirt


Hos Smallfashion finder du naturligvis også t-shirt baby elsker at have på til både hverdag og festlige lejligheder. Her er komfort, lækre materialer og farver, der holder, helt i fokus. Du finder her også ofte skønne materialer i økologisk bomuld, Oeko-tex 100 standard og GOTS certificeret materiale. Uanset dit valg, så kan du være sikker på:

 • Designs, der er lette at komme af og i

 • Elastiske og fleksible materialer med lækker pasform

 • Bløde og behagelige sømme og syninger


Det skal være rart for babys sarte hud fra yderst til inderst, når du handler ind til basisgarderoben – og ingen basisgarderobe uden t-shirt. Vi byder også på lækkerier til basisgarderoben som bukser, trøjer, bluser, cardigans, strømper, heldragter, huer, vanter og ikke mindst sko, støvler og sandaler. Glæd dig også over vores babytilbehør som tæller stofbleer, pusletasker, hagesmække, badehåndklæder og meget mere.  

Udsalg t-shirt


Hos Smallfashion finder du de bedste t-shirt tilbud. Hold endelig også øje med vores altid populære udsalgsside, hvor alle former for spændende designs fra de største mærker ofte er at finde til helt uhørt nedsatte priser. Der kan være tale om rester eller designs fra tidligere kollektioner, som vi tilbyder dig til helt vanvittige priser. Her kan du ofte få masser af rabat på de største mærker fra ind- og udland.

Fri fragt


Vi giver dig fri fragt, når du handler hos Smallfashion. Vi leverer til en pakkeshop nær dig – helt uden beregning – så længe din ordre er til levering i Danmark.

Hurtig levering


Du kan roligt glæde dig til hurtig levering. Vi har nemlig alle vores populære mærker på lager, så vi kan tilbyde dig dag-til-dag levering, når du handler hos os.

Spørg os bare til råds


Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en vare, en ordre eller måske et mærke. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00.
Du kan også altid skrive til os på mail shop@smallfashion.dk.

Kom og besøg vores butik


Vi har også en stor og indbydende butik fyldt med alle de hotteste mærker indenfor baby- og børnetøj. Du finder vores butik på Søndergade 12 i Silkeborg, hvor vores erfarne og servicemindede salgspersonale står klar til at hjælpe dig med lækkerier til børn i alderen 0-16 år.