Vi byder på det stort udvalg til såvel drenge som piger i alderen 0-16 år. Her finder du også skønne og bløde sokker til vuggestuen, børnehaven og skolebrug. Vi har altid et stort lager af billige strømper i høj kvalitet – naturligvis til priser, hvor alle kan være med.

Smarte strømper i høj kvalitet


Selv om priserne er små hos Smallfashion, så er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi har udvalgt vores leverandører og brands med største omhu, så du kan vide dig sikker på:

 1. Høj kvalitet

 2. Komfortable materialer

 3. Lækker pasform

 4. Farver der holder


Der er dømt creme de la creme til de små fødder uanset, om du er på udkig efter sokker til de mindste eller de lidt større børn. Vi klæder såvel baby som børn, tweens og teens på med lækkerier fra de største og mest populære mærker. Kvaliteten er skøn og det samme er de alt altid flotte designs, der naturligvis matcher årstidens hotteste farver og former.

Lækker pasform


Især pasformen er vigtig, når det drejer sig om komforten. Her finder du bl.a. sokker med soft toe, hvor du ikke har generende syninger. Pasformen er perfekt uanset, om det er til dagligt brug, sports-aktiviteter eller festlige lejligheder. Her byder vi bl.a. på:

 • Klassiske designs med klassiske farver, former og længder

 • Trendy og farverige designs med årstiden hotteste farvekombinationer, mønstre og former


Du finder sokker til børn i mange spændende designs, materialer og længder – ens for dem alle er den høje kvalitet, der bl.a. giver dig farver der holder længere.

Farver der holder


Strømper og sokker slides i løbet af en dag i fx daginstitution. Der skal være plads til hverdagens mange gøremål og aktiviteter uden, at de små tæer stikker uhensigtsmæssigt ud af strømperne. Med solide indfarvninger får du designs, der holder farven længere og syner nye i længere tid samt designs med gode solide materialer, der holder længere.

Mærker der hitter hos børn i alle aldre


Selv strømper og sokker er i dag blevet et modefænomen. Ofte ved børnene præcis, hvordan de ønsker, at deres sokker skal se ud. Vi byder derfor på de mest populære mærker af sokker børn vil elske at have på. Vi har naturligvis fundet et bredt og spændende udvalg frem til både piger og drenge og kan bl.a. byde på mærker som:

 • Mala

 • MP

 • Hummel

 • Mads Nørgaard

 • Minymo

 • GoBabyGo

 • Creamie

 • CeLaVi


Farverne og formerne er mange. Her finder du såvel moderne, praktiske og funktionelle, yndige og cool strømper. Måske du er på udkig efter glimmer strømper, MP strømper, løbe strømper, strikkede strømper, uld strømper eller måske Hummel strømper? Der er helt sikkert noget for enhver smag. Her er noget for både små og store prinser og prinsesser. Og så hedder mærkerne naturligvis det helt rigtige, så der er noget at tale om skolen, hvis der er gået mode i den.

Flotte strømper pige


Uanset om du er på udkig efter sokker pige design til store eller små piger, så kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i de mange spændende varianter. Her finder du alle de mest cool farver efter årstidens mode og ikke mindst mange sjove og hyggelige farvekombinationer. Du finder naturligvis også ofte de mere klassiske designs med farver som:

 • Pink

 • Lyserød

 • Hvid

 • Lilla

 • Rød


Dertil kommer de prikkede, de stribede, de ternede, de mønstrede – alt afhængigt af årstidens mode. Der er noget til børnehaven, vuggestuen og ikke mindst skolebrug og fritidsaktiviteter. Du finder alt, hvad du lige skal bruge til basisgarderoben af pigetøj fra inderst til yderst, når du handler hos Smallfashion.

Cool strømper dreng


Vi byder naturligvis også på sokker drenge elsker. Her finder du også ofte de klassiske designs med tidløse farver som:

 • Sort

 • Grå

 • Blå

 • Grøn


Der er dog masser af valgmuligheder til både sjov, hygge og festlige outfits. Vi har sokker, der matcher hver en lejlighed.

Bløde og behagelige strømper baby


Er du på udkig efter sokker baby elsker at have på, så kan du roligt glæde dig til et sortiment, der ofte byder på skønne bløde og behagelige:

 • Rib sokker

 • Bomuldssokker

 • Uld sokker

 • Non-slip sokker

 • Soft toe strømper


Der er dømt ren forkælelse for babys små sarte tæer. Der er dømt lækker kvalitet, og så er der dømt lækker pasform. Du finder et væld af farver, praktiske sam-pakninger med forskellige antal og naturligvis mange forskellige designs og længder. Find det, der matcher din baby og din basisgarderobe. Vi byder også på masser af lækkert tilbehør til de mindste. Glæd dig over det store udvalg af babytilbehør, der bl.a. tæller skønne badehåndklæder, praktiske stofbleer, flotte hagesmække og pusletasker m.m.

Non-slip sokker fremmer babys motorik


Non-slip eller skridsikre sokker er et must-have for dig, der har børn i alderen 0-2 år. Her kan disse praktiske og ikke mindst funktionelle sokker virkelig være med til at fremme babys og toddlers motoriske udvikling. Ikke alene gør det hverdagen mere sikker og behagelig for de små med sokker, der sidder rart på foden – det er også med til at minimere risikoen for uheld, da det skridsikre gummi under foden og på tæerne:

 1. Hjælper barnet med at minimere fald

 2. Hjælper barnet med at komme frem af uden at glide


Komforten er vigtig for de mindste – ikke mindst for at fremme den motoriske udvikling. Med sokker fra Smallfashion får du perfekt komfort og ikke mindst bløde og behagelige materialer.

Økologisk bomuld


Hos Smallfashion finder du også et stort udvalg af mærker, der har fokus på økologiske materialer. Her finder du også mærker med Oeko-Tex 100 standard og GOTS certificering. Det betyder i bund og grund, at du her har at gøre med producenter, der har tænkt i:

 1. Skånsomme materiale for babys- og børns sarte hud

 2. Test af miljø- og sundhedsskadelige stoffer

 3. Omtanke for miljø, medarbejdere og bæredygtig produktion


Gå du roligt på opdagelse i de mange spændende brands, som vi byder på her hos Smallfashion. Vi er sikre på, at du finder præcis, hvad du søger blandt vores mange spændende mærker og kollektioner.

Strømper udsalg


Hos Smallfashion byder vi på masser af tilbud på sokker og tilbud på strømper. Vi har også stærkt nedsatte priser på de lækreste mærkevarer på vores populære udsalgsside. Der kan være tale om rester fra tidligere kollektioner eller andre specialtilbud, som vi har forhandlet hjem med store prisbesparelser.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til sokker eller blot din ordre generelt, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan fange os på tlf. 41 40 75 00 på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00, hvor kundeservice står klar til at hjælpe dig i mål med din ordre.

Du kan også skrive til os på shop@smallfashion.dk.

Det må gerne være nemt at handle online. Benyt dig derfor også gerne at vores forskellige kategorier med størrelse, mærker, produkter m.m., så du til hver en tid kan finde, hvad du søger af smart og moderne tøj til børn og baby i alderen 0-16 år på vores online shop.

Altid hurtig levering


Du behøver ikke vente længe på din ordre. Vi har nemlig alle vores populære mærker på lager, så vi kan tilbyde dig dag-til-dag levering. Det er en del af vores altid gode service.

Levering til en pakkeshop nær dig


Vi leverer din ordre til en pakkeshop nær dig.

Har du besøgt vores butik?


Selv om vi er meget glade for, at du handler på vores online shop, så vil vi også gerne byde dig velkommen i vores fysiske butik. Den finder du på Søndergade 12 i Silkeborg. Her byder de store og lyse lokaler på det mest trendy og funktionelle baby- og børnetøj fra både danske og udenlandske mærker.

Vores servicemindede salgspersonale står klar til at hjælpe dig med farver, størrelser og andre spændende spørgsmål du end måtte have.

Vi glæder os til, sammen med dig, at forkæle de mindste med alt det bedste fra den danske og udenlandske modeverden.