Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Stofbleer baby vil elske

Smallfashion byder altid på babytilbehør i højeste kvalitet – dette er også tilfældet for vores bleer af bomuld. Vi har sørget for creme de la creme til den sarte babyhud, der gerne vil have det så blødt og behageligt som muligt i den første tid. Disse bleer fra de bedste producenter byder på:

 1. Bløde og behagelige materialer

 2. Farver, der holder vask efter vask

 3. Høj komfort

 4. Stærke syninger


Der er intet så hyggeligt som en blød klud eller bomuldsstofble at nusse med eller blive tørret om munden med, hvis man er en lille baby med stor behov for hjælp til helt vitale funktioner i løbet af dagen. Disse skønne hjælpemidler er ofte en helt uundværlig del af hverdagen med en baby eller små børn i huset. De mange funktioner er et plus i sig selv, og er én af grundene til, at denne form for tilbehør har opnået så stor popularitet.

Hvad bruges stofbleer til?


Her under kan du se forslag til, hvad du kan bruge disse populære klude til. Hos Smallfashion oplever vi stor efterspørgsel efter denne type babytilbehør. De har mange funktioner i hverdagen og er et sikkert hit i barselsgave, som dåbsgave eller andet, når det skal fejres med pakker, at en lille ny baby er kommet til verden. Vi byder på skønne 4-sampak og 8-sampak, så du rigtigt kan spare på prisen.

En stor hjælp i hverdagen


Det er næsten ikke til at komme igennem dagen uden dem – stofbleerne. De er uden tvivl en stor hjælp i hverdagen og kan bruges et væld af steder og til mange forskellige formål. Du finder dem som oftest brugt til følgende:

 • På puslebordet

 • I barnevognen (til skygge eller hygge)

 • Som sutteklud

 • Som ble

 • Til at tørre gylp og savl eller andet op med

 • Som nød-hagesmæk

 • Som blød pude i ryggen, hvis baby kortvarigt ligger på siden under opsyn


Disse bleer har så mange fordele, at det er næsten helt umuligt at undvære dem i hverdagen. De mange funktioner, som disse bleer kan udfylde i løbet af dagen gør dem til en elsket form for tilbehør i de fleste småbørnsfamilier.

Lækker bomuld med stor sugeevne


Denne form for ble eller klud finder du som oftest produceret i lækker bomuld. Der er mange fordele ved bomuld. Da det er et naturmateriale og har en helt enestående sugeevne, så er dette en yndet genstand til optørring af mange former for væske i løbet af dagen.

 1. Bomuld er et naturmateriale med stor sugeevne

 2. Bomuld er yderst slidstærkt og tåler vask ved høje temperaturer


Det er yderst praktisk, da der ofte gylpes og spildes, når det har med småbørn og babyer at gøre. Disse bleer af stof har en skøn sugeevne, der også gør dem yderst velegnede til hjælpemiddel - ikke blot sutteklud, men også praktisk klud, der kan redde mange uheldige situationer i løbet af dagen.

Økologiske stofbleer – 100% økologisk bomuld


De økologiske stofbleer er også blevet et hit blandt børnefamilier. Med brug af økologiske klude og bleer i løbet af dagen, så minimere du den kemi, som børn ofte udsættes for i tæt forbindelse med deres hud. Økologi er ofte et bevidst valg, der ikke alene handler om babys sarte hud, men også omtanke for såvel miljø som produktionsmetoder og arbejdsforhold. Hos Smallfashion finder du:

 • Økologiske stofbleer i 100% økologisk bomuld


Her er der tænkt i minimalt brug af kemikalier. Der er tænkt i forskellige former for alternativer til kemisk gødning. Her må der eksempelvis kun bruges naturligt gødning. Der er regler for rensning af spildevand, ligesom der optimeres på energiforbrug og arbejdsforhold ved økologisk dyrkning. Der er en lang række skrappe krav for, at et produkt må kaldes økologisk. Det skal fx indeholde minimum 95% økologiske fibre.

Uundværlig til basisgarderoben


Hos Smallfashion finder du alt, hvad hjertet kan begære til basisgarderoben til børn i alderen 0-14 år. Ingen basisgarderobe uden disse bleer, hvis du har babyer eller mindre børn i huset. Det er og forbliver en praktisk hjælp i hverdagen. Du kan bruge dem på badeværelset, i barnevognen, i bilen, i babys seng, som praktisk klud i køkkenet og mere til. Kun fantasien sætter grænser for brug af denne praktiske klud i hverdagen – et must have til basisgarderoben.

Hvor mange stofbleer skal man bruge?


Det kan naturligvis variere fra familie til familie, men som udgangspunkt kan du næsten ikke få for mange af disse populære bleer i din basisgarderobe. Hvis du tager højde for, at du kan have disse klude og bleer til at ligge mange forskellige steder rundt omkring i huset, i bilen og i barnevognen samt, at der kan være et vist antal klude til vask, så er 10-15 klude bestemt ikke for mange – nogle vil mene, at der er brug for mange flere, så du altid har en ren stak, der ligger parat til brug, når uheldet er ude eller behovet på anden vis skulle melde sig.

Populære stofbleer


Hos Smallfashion har vi valgt det bedste af det bedste til dig, der gerne vil have høj kvalitet til skønne priser. Vi byder bl.a. på det populære mærke:

 • Pippi stofbleer


Her får du lækker og blødt bomuld med mulighed for økologi. Der er tænkt i skønne motiver, klassiske såvel som trendy farver og all-over prints, som kan glæde baby i dens udvikling. Find jeres egen favoritfarve eller motiv og forkæl både baby og basisgarderobe med dette uundværlige babytilbehør.

Ble eller stofble?


Er brug af stofbleer billige i forhold til almindelige bleer? Nogle mener, at der årligt er store summer penge at spare ved at bruge stofbleer i forhold til almindelige bleer. Der er dog fordele og ulemper ved begge dele. Fordelene er klart, at:

 1. Stofbleer kan genbruges igen og igen

 2. Stofbleer er bløde og behagelige mod babys sarte hud

 3. Stofbleer er mere gavnlige for miljøet


Det er dog en del vask forbundet med brug af stof i forhold til brug af almindelige bleer, men da stofbleer let lader sig vaske på høje temperaturer, så er de lette at holde pæne og rene. Om du er til hyppig vask eller brug af almindelige bleer til babys sarte hud må være helt op til dig. Der er dog mange andre funktioner, som du kan bruge denne form for babytilbehør til – en ofte helt uundværlig del af basisgarderoben.

Yndige stofbleer pige design


De små prinsesser kan blive forkælet med skønne motiver og blide farver i både trendy farvekombinationer og de mere klassiske designs. Her byder sortimentet som oftest på både hvide, lyserøde, lilla og røde stofbleer.

Smarte stofbleer dreng


Drengene bliver ikke snydt. Her finder du designs med spændende og hyggelige all-over prints, som kan fornøje et lille drengehjerte samt masser af klassiske farver som ofte byder på blå, mørkeblå, lyseblå, grå og sorte farver. Find dem også med skønne statements som LOVE og lignede på – afhængigt at sæsonens hotteste trends.

Stofbleer tilbud


Hos Smallfashion finder du masser af stofbleer på udsalg. Vi byder på rabatter og store besparelser – hold øje med vores populære sammenpakninger og vores udsalgsside, hvor du kan finde populære mærkevarer til nedsatte priser.

Vi byder også på rester fra tidligere kollektioner i mange spændende designs, når det gælder babytøj, børnetøj, fodtøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år.

Vi sender samme dag


Vi har alle varer på lager til hurtig afsendelse og tilbyder dag-til-dag levering.

365 dages returret


Du har 365 dages returret, når du handler hos Smallfashion.

Få hjælp fra kundeservice


Kundeservice hjælper gerne, hvis du har spørgsmål. Fang os på tlf. 41 40 75 00 på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 eller på mail shop@smallfashion.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde alt det bedste til de mindste af modetøj, fodtøj og tilbehør fra danske og udenlandske designere.