Det er næsten for spændende at gå på opdagelse i vores store sortiment af fodtøj til børn i alle aldre. Korte, lange, varme, praktiske eller vandtætte – du finder dem i mange varianter – alle med fokus på højeste kvalitet og slidstærke designs. Du finder alt, hvad hjertet kan begære af børnetøj og fodtøj til børn til altid skønne priser, når du handler hos Smallfashion.

Få støvler børn elsker at have på


I dag ved de fleste børn præcis, hvordan de ønsker, at deres fodtøj skal se ud. Her handler det om at kombinere flot og måske cool design med praktisk, funktionelt og ikke mindst komfortabelt design. Vi har fundet de absolut bedste mærker frem, så vi kan forkæle de små fødder til hver en lejlighed og uanset sæson. Vi byder på støvler i:

 1. Trendy design i årstidens hotteste materialer, farver og former

 2. Klassisk design i tidløse farver der holder sæson efter sæson


Find præcis den børnestøvle, der falder i bedst smag og matcher den funktionalitet, der skal til for, at hverdagen fungerer for både børn, voksne og små aktive fødder. Vi byder på creme de la creme af både flot design, men også god ergonomi, lækker pasform og materialer, der kan holde til hverdagens slid og aktiviteter.

Hold dit barns fødder varme


Sortimentet er stort og mulighederne er mange. Uanset om du er på udkig efter Angulus støvler, lange støvler, korte støvler eller måske blot smarte børne støvler til fair priser, så kan du roligt glæde dig til at tjekke de mange smarte designs ud, der bare lige er til at forelske sig i – vigtigst af alt er dog den store funktionalitet, som mange af disse designs byder på – det er nemlig designs der:

 • Holder dit barns fødder varme og tørre hele vintersæsonen


Få dem enkle og praktiske eller måske prangende og overdådige – mulighederne er mange. Kun fantasien sætter grænser, når I skal vælge fodtøj til basisgarderoben.

Smarte designs i mange varianter


Det er ikke kun i vinterhalvåret, at børn gør brug af en støvle. Gennem mange årtier har fx cowboy støvler været populære blandt de lidt større børn. Det samme er tilfældet med bomber støvler. Korte støvler eller støvletter fås i mange spændende og lette udgaver, der egner sig perfekt til et par jeans en efterårsdag eller sågar en kølig sommeraften. Også gummistøvler fås i flere længder. Tag dit barn med på råd, men husk også, at såvel smart designs som pasform og materialer spiller ind på komforten og den funktion, som børnestøvler har i hverdagen.

De hotteste mærker


Hos Smallfashion finder du kun det bedste af det bedste. Vi har fundet både danske og internationale mærker frem til dig, der gerne vil have både børnetøj og børnefodtøj i højeste kvalitet. Vi byder på mærker fra ind- og udland, og der er i den grad noget at forkæle små som store børn med, når der handles ind til både hverdag og festlige lejligheder. Vi byder på spændende mærker som bl.a.:

 • Angulus

 • Petit by Sofie Schnoor

 • CeLaVi

 • Hummel

 • Move by Melton


Sortimentet byder bl.a. på de altid populære Sofie Schnoor støvler og Hummel støvler børn elsker. Er du på udkig efter Tommy Hilfiger støvler, bomber støvler eller et andet specielt mærke, så gå blot på opdagelse i vores store og spændende sortiment – du finder helt sikkert et eller flere designs fra de store mærker, som vil passe perfekt til dit barn.

Højeste kvalitet


Du får naturligvis højeste kvalitet, når du handler støvler og fodtøj her hos Smallfashion. Vi har udvalgt vores leverandører med største omhu og byder bl.a. på designere, der udvikler deres fodtøj i samarbejde med både læger og fysioterapeuter for optimal komfort og støtte til små og ikke mindst voksende fødder. Vi har fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Slidstærke designs

 3. Komfort i særklasse

 4. Lækker pasform


Små fødder, der er aktive mange timer om dagen har brug for kvalitet, så fødderne både kan holdes varme og tørre, men også får den støtte, der skal til for at komme godt og sikkert igennem dagen.

Lækker pasform


Pasform er af afgørende betydning for at små fødder og tæer kan vrikke og vride og vokse. Der skal være plads til at fødderne kan gro, og samtidig skal fodtøj sidde godt på foden, så det ikke hele tiden ryger af og forstyrrer barnet i sin leg. Her finder du designs, der har fokus på:

 • God støtte omkring ankler

 • Mulighed for støvler med ekstra bredde

 • Støtte omkring vrist og hæl


Alt går op i en højere enhed med valg af rette størrelse. Her kan det være en god huskeregel, at børn skal have 0,7 cm til at bevæge sig i og hele 0,8 cm til at vokse i. Afhængigt af barnets alder skal der således være 1-1,5 cm at vokse i. Begynderstøvler skal især sidde godt på barnets fod. Her findes der ofte design, hvor der enten er gjort brug af elastik, velcro eller snørelukning for bedre at tilpasse størrelsen til barnets voksende fod.

God komfort


Når det gælder komforten, så er der også en del parametre, der spiller ind for, om dit barn føler sig godt tilpas i sit fodtøj. Her er rette størrelse naturligvis også af afgørende betydning, men vigtigt for komforten er også:

 • Stærk og fleksibel sål

 • Bløde og komfortable indersåler

 • Behagelige materialer


Du finder et væld af komfortable designs i vores store sortiment. Lad børnene komme med på råd, men husk funktionaliteten, da børn ikke tænker så meget over dette – de skal jo trods alt have både varme og tørre fødder året rundt for at undgå de værste forkølelse.

Smarte støvler pige


Der er mange spændende varianter til pigerne – uanset om du søger på klassiske farver som rød, lilla, pink, lyserød, sort eller sand, så kan du glæde dig over et bredt sortiment, hvor der er noget for hver en smag. Farver kan afhænge af årstidens hotteste trends, men du finder som oftest både klassiske farver, som de mere hotte og farverige, når det gælder pigestøvler.

Cool støvler dreng


Drengene skal bestemt ikke snydes for lækre designs. Her byder vi også på masser af cool og praktiske designs til både sommer og vinter. Sorte, grå, brune, blå, grønne og gule har været populære farver gennem tiderne, men du finder altid de mest populære farver, former og materialer, når det gælder smarte og funktionelle drengestøvler.

Støvler udsalg


Smallfashion byder på masser af tilbud på støvler børn vil elske. Forkæl små fødder med årstidens hotteste trends eller tag et kig forbi vores populære udsalgsside. Her kan du være heldig at finde skønne designs fra de største mærker fra tidligere kollektioner til næsten uhørt lave priser.
Vi forkæler både drenge og piger i alle aldre med det bedste af det bedste fra danske som internationale mærker.

Dag-til-dag levering


Smallfashion giver dig intet mindre end hurtig levering, når du handler hos os. Vores mange mærkevarer på lager giver os mulighed for at pakke din ordre samme dag. Derfor tilbyder vi dag-til-dag levering på din ordre. Vi leverer til en pakkeshop nær dig.

Spørg kundeservice til råds


Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din ordre, en vare eller måske levering. Du kan træffe os på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk

365 dages returret


Det er okay at fortryde, når du handler hos os. Vi giver dig hele 365 dages returret.

Besøg butikken i Silkeborg


Selv om det er både let og billigt at handle online, så kan det også være noget helt specielt at handle i en fysisk butik. I vores fysiske butik, som du finder på Søndergade 11 i Silkeborg, finder du et væld af spændende varer til baby, børn, tweens og teens. Vi har her, som online, alt til børn i alderen 8-16 år. Her finder du de største mærker og naturligvis årstidens hotteste trends.

Kig forbi og få hjælp fra vores erfarne og servicemindede salgspersonale, der gerne hjælper dig med at finde det, der passer til dit barn.
Vi glæder os til, sammen med dig, at forkæle de mindste med lækkerier fra den danske og udenlandske modeverden.