Vi har fundet de absolut bedste sommerjakke tilbud til dit barn i alderen 0-16 år. Her er der fristelser med såvel bløde babyjakker, cool og trendy drengejakker, flotte og yndige pigejakker og alt der imellem. Der er noget for hver en smag og hver en alder, når du handler forårsjakker, efterårsjakker eller en helt uundværlig sommerjakke til basisgarderoben.

Smart sommerjakke til børn


Det kan være næsten svært at vælge imellem de mange spændende designs, som kollektionerne fra vores mange populære mærker byder på. Vi har fundet det hotteste fra både ind- og udland til dit barn, så der til hver en tid er dømt smarte og funktionelle jakker til børn i alle aldre. En jakke må nemlig gerne være praktisk samtidig med, at den er smart. Her finder du:

 • Sommerjakker i klassiske og tidløse designs

 • Sommerjakker i trendy og farverige mønstre, prints og stylesTil den rå, til den cool, til den flotte


Der er noget til den praktiske, den cool og den flotte. Der er noget til den rå, den yndige og den klassiske. Find præcis den jakke du drømmer om til dit barn i altid højeste kvalitet fra de største mærker.
Vi har skruet priserne i bund – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Billige jakker til børn finder du i mange spændende varianter her hos Smallfashion, der giver dit barn mulighed for at udtrykke sin helt egen personlighed.

Sommerjakke i høj kvalitet


Vi har fokus på høj kvalitet, så dit barn altid kan føle sig godt og praktisk klædt på. Selv om du finder både yndige og cool designs blandt de mange kollektioner, så har disse professionelle mærker netop stor fokus på funktionalitet og praktiske detaljer, der kan gøre en forskel for dit barn i løbet af dagen. Her får du:

 1. Lækker komfort

 2. Bløde og behagelige materialer

 3. Slidstærke sømme og syninger

 4. Farver, der holder

 5. God pasform


Her er der ofte tænkt i blødt inderfoer, lukninger ved ærmer og tætte, solide lynlåse. Du finder også mange af vores jakker med vindtæt og vandtæt yderstof og naturligvis med god åndbarhed. Komforten er vigtig på en jakke, der ofte benyttes mange timer om dagen til et væld af aktiviteter.

Jakker til eventyrlystne børn


Børn er eventyrlystne, aktive og ikke mindst fuld af energi. En sommerjakke børn elsker har god bevægelsesfrihed og bløde materialer, der ikke er til hinder for, at barnet kan svinge med armene, klatre, løbe og hoppe. Hos Smallfashion finder du jakker, der giver børn alle muligheder for at være både smarte og aktive.

Slidstærke mærker


Vi forhandler kun det bedste af det bedste. Du finder derfor også altid de mest populære og kvalitetssikre mærker, når du handler hos Smallfashion. Vores spændende sortiment byder på jakker til piger og jakker til drenge i skønne mærker som bl.a.:

 • Creamie

 • Me Too

 • Minymo

 • The New

 • Molo

 • Tumble N’ Dry

 • Cost:bart

 • Wheat

 • Hummel

 • Mads Nørgaard


Disse mærker har alle testet, finpudset og justeret for at kreere den perfekte jakke. Her får du sommerjakke, der er det hotteste af det hotteste – uanset om du vælger trendy eller klassiske designs til dit barn. De mest populære mærker til teens, tweens og børn i alle aldre finder du i et væld af smarte former, farver, længder og designs, når du handler hos Smallfashion.

Holder farven vask efter vask


De professionelle mærker, som vi tilbyder her i vores brede sortiment, har altid fokus på professionelle indfarvninger og solide syninger. Det betyder, at du altid får:

 • Jakke der holder farven vask efter vask

 • Jakke der bevarer den gode pasform


Her får du kvalitet, som du kan stole på, og pasform, der vedbliver med at være behagelig vask efter vask, så dit barn altid er iført materialer, der giver høj komfort.

Cool sommerjakke dreng


Vores spændende sortiment byder på masser af skønne designs til drenge i alle aldre. Sortimentet har gennem tiderne budt på de klassiske blå jakker, mørkeblå jakker, grå jakker og grønne jakker, men også de mere trendy og farverige designs har fundet vej til hylderne.
Her kan du i kollektionerne bl.a. støde på farver, mønstre og prints samt denim og softshell med fokus på de hotteste farvetrends – de mest hotte længder og former samt altid fokus på slidstærke materialer. Der er noget til den cool dreng, den smarte og ikke mindst den eventyrlystne.

Yndig sommerjakke pige


Der er ikke noget som en yndig pigejakke – det skulle da lige være en super cool fake fur jakke eller måske en rå denimjakke, en sej ruskindsjakke eller flot og funktionel pige softshell jakke. Det kan være svært at vælge imellem de mange spændende designs.
Kollektionerne har gennem tiden budt på de klassiske og tidløse designs af lyserøde sommerjakker, pink sommerjakker og røde sommerjakker, men også jakker med spændende prints og motiver i flotte farver har fundet vej i årstidens hotteste designs. Her er helt sikkert noget til både baby, børn, tweens og teens, der frister.

Til hverdag og fest


En sommerjakke er en uundværlig del af basisgarderoben. Nogle jakker er perfekte til både hverdag og fest, og andre igen er mere yndige end de er praktiske. Selv om den danske sommer kan være både skøn, varm og vidunderlig, så er den også fyldt med luner. En praktisk sommerjakke kan gøre en stor forskel for en frisk brise eller en let sommerbyge. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af:

 • Sommerjakker til hverdagsbrug

 • Sommerjakker til festlige lejligheder


Jakker til festlige lejligheder kan eksempelvis være de mere klassiske designs til drengene i smart snit og design eller måske en cool quiltet jakke. Til pigerne kan designet være festligt med ruskind, softshell jakke med strikket overflade eller måske en smart jakke med print. En hverdagsjakke må gerne være funktionel.

Vindtæt, vandtæt og åndbar


En hverdagsjakke kan let bestå af softshell i vind-, vandtæt og åndbart materialer eller måske en cool denimjakke i slidstærke materialer eller en sporty Hummel jakke i vindtæt materiale.

Blød sommerjakke baby


Babyjakker skal ikke blot være smarte og praktiske at komme i og af – de skal også være yderst behagelige. Hos Smallfashion finder du et stort udvalg af jakker til babyer med:

 • Bløde og komfortable materialer

 • Bløde sømme og syninger

 • Praktiske og funktionelle designs


Uanset om baby sover eller er vågen, så skal det være let at tage jakken af og på. Bløde materialer sikrer høj komfort, og så er der også rig mulighed for god bevægelighed, der lader dit barn styrke motorik og sanser.

Sommerjakke udsalg


Du finder altid et stort og spændende udvalg af sommerjakker hos Smallfashion, og så har vi tilmed fundet de absolut bedste tilbud på sommerjakker til børn frem til dig.
Hold også gerne øje med vores populære udsalgsside, hvor du finder prisnedsatte varer fra de største og mest populære mærker. Der kan være tale om enkelte rester fra tidligere kollektioner eller helt specielle tilbud.

Altid hurtig levering


Vi har sørget for at lagerføre alle vores populære mærker, så du kan få din ordre til omgående levering. Vi ved, at du venter med spænding, så derfor sørger vi for altid hurtig levering af babytøj og børne- og teens tøj.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til din ordre, en størrelse, et mærke eller andet, så kontakt os endelig. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.
Du kan fange os på tlf. + 45 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk.

365 dages returret


Du kan naturligvis returnere dine varer, hvis du fortryder. Vi giver hele 365 dages fuld returret.

Besøg vores butik


Selv om vi har gjort det let for dig at handle online, så vil vi også gerne byde dig velkommen i vores flotte og indbydende butik, som du finder på Søndergade 12 i Silkeborg.
Også butikken byder på alt hjertet kan begære af babytøj, børnetøj og tøj til tweens og teens. Vi fører de mest populære mærker til altid favorable priser.