Kært barn har mange navne. Denne skønne beklædningsgenstand er en uundværlig del af basisgarderoben. Børnene elsker de bløde og behagelige materialer – materialer, der skal være rare, lette og luftige at have på i sommervarmen. Du finder smart og komfortabel sommerdragt i mange spændende varianter fra de største mærker til altid favorable priser. Vi byder på alt til børn i modetøj og tilbehør i alderen 0-16 år hos Smallfashion.

Lækker sommerdragt i høj kvalitet


Der er lagt vægt på den gode kvalitet, når vi udvælger vores mange designs fra de største mærker. Der er tænkt i børns og babys sarte hud, så omtanke for såvel materialer som syninger, pasform og blødhed er af stor betydning. Vi byder bl.a. på heldragter til børn med designs i:

 1. Udsøgt kvalitet

 2. Lækker pasform

 3. Høj komfort

 4. Bløde syninger

 5. Farver der holder


Der er ikke sparet på kvaliteten, selv om vi har skruet ned for priserne. Vi giver dig mulighed for i den grad at forkæle med disse skønne dragter. En sommerdragt, legedragt eller kravledragt er bare perfekt til varme sommerdage, hvor der er brug for korte bukser og korte ærmer i form af praktisk og smart heldragt. Find den i mange spændende varianter.

Klassisk eller trendy design


Vi byder på noget for hver en smag til både piger og drenge. Vi byder nemlig på sommerdragt børn elsker at have på. Der er tænkt i lækkerier i såvel trendy som klassiske designs – uanset om du er til vilde former og farver eller de mere rolige, så er der noget for alle i vores store sortiment. Sortimentet byder som oftest på:

 • Klassisk sommerdragt i tidløse farver med og uden ærmer

 • Trendy sommerdragt i tidens hotteste farvesammensætninger, former og materialer


Du kan roligt glæde dig. Det bliver bestemt ikke en kedelig sommer, når dit barn kan gå sommeren i møde med en smart og komfortabel dragt i højeste kvalitet.

Lækker økologisk bomuld


Hos Smallfashion finder et stort og spændende sortiment, der som oftest også byder på designs i lækkert økologisk bomuld. Her kan du også ofte finde materialer med Oeko-Tex 100 standard og GOTS certificering. Her er der tænkt i:

 1. Mindst mulig brug af sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer

 2. Omtanke for både medarbejdere og miljørigtig produktion

 3. Test af mere end 300 skadelige stoffer


Der er så at sige producenter, der tager dit barns sarte hud meget alvorlig, når de designer, producerer og syr disse mange spændende designs, der alle har til hensigt at være behagelige for dit barn – ud over at være super smarte naturligvis.

Yndig sommerdragt pige


Pigerne vil helt sikkert elske at have disse skønne og sommerlige dragter på – ikke alene for komfortens skyld, men i høj grad også grundet det smukke look, som disse designs har at byde på. Her kan du glæde dig over såvel farverige som de mere klassiske farver. Sortimenterne byder ofte på klassisk:

 • Rød sommerdragt

 • Pink sommerdragt

 • Lyserød sommerdragt

 • Lilla sommerdragt


Dog kan sortimentet variere efter årstidens trends. Du finder dog helt sikkert noget, der falder i god smag. Det er nemlig et festfyrværkeri af skønne designs i såvel ensfarvede som skønne farvesammensætninger, all-over prints og hyggelige mønstre. Der er noget til den yndige, noget til de nuttede og helt sikkert noget til den cool pige.

Sej sommerdragt dreng


Drengene skal selvfølgelig ikke snydes for sommerdragt. Her kan du ofte være heldig at støde på de klassiske farver som:

 • Blå sommerdragt

 • Grå sommerdragt

 • Dragt med all-over print


De mange varianter gør det næsten umuligt at vælge, så måske du skal glæde en dejlig dreng eller prins med mere end blot én lækker heldragt? Det gør jo ikke noget, at der er noget at vælge imellem, når du skal vælge tøj til basisgarderoben i sommerhalvåret.

Populære mærker


Hos Smallfashion har vi sørget for de mest populære designs til dig og dit barn. Der er dømt lækkerier fra de største og uanset, hvad du er på udkig efter, så skal du nok blive glædeligt overrasket, når du går på opdagelse i vores store sortiment. Blandt de populære mærker, som vi fører, kan du glæde dig over bl.a. mærker som:

 • Huttelihut

 • Minymo

 • Hummel

 • Cost:Bart

 • Pippi

 • Mads Nørgaard

 • Soft Gallery

 • Me Too

 • Creamie


Lad bare pigerne og drengene blive forkælet med det bedste fra disse spændende brands. Du er måske på udkig efter MarMar sommerdragt, Hummel sommerdragt, Molo sommerdragt eller Petit by Sofie Schnoor? Du finder naturligvis de største mærker her hos os med et væld af spændende designs indenfor modetøj til baby og børn.

Farver der holder


Når du handler hos Smallfashion, så kan du vide dig sikker på, at vi har store krav til vores leverandører. Her finder du materialer med solide indfarvninger og omhyggelige syninger, der bl.a. er med til at sikre dig:

 1. Farver der holder længere

 2. Pasform der holder


Selv efter hyppige vaske, hvilket børnetøj ofte udsættes for grundet spildt mad, drikke og udendørs aktiviteter med jord, vand, græs og sand, så får du tøj, der syner nyt længere tid. Du kan således altid glæde dig over den høje kvalitet, når du handler hos Smallfashion. Det er i den grad høj kvalitet - også selv om vi giver dig lave priser.

Blød og behagelig sommerdragt baby


Især de mindst nyder godt af en behagelig og ikke mindst blød heldragt. Her kan du glæde dig over kollektioner, der som oftest byder på sommerdragt med og uden ærmer. Der er dømt let og luftigt og ikke mindst bløde materialer, der er behagelige i den danske sommer. Her finder du alt, hvad du behøver i:

 • Babytøj størrelse 56-74


Vi byder på ikke alene kravledragter, legedragter og heldragter, men også på et stort udvalg af bluser, trøjer, flyverdragter, bodystocking, strømper og tilbehør. Vores tilbehør tæller bl.a. stofbleer, hagesmække, pusletasker, hårpynt, badehåndklæder og meget mere.

Sommerdragt udsalg


Hos Smallfashion finder du tilbud på sommerdragt i mange spændende varianter. Vi tilbyder også på mærkevarer til ekstremt nedsatte priser på vores populære udsalgsside. Her kan du finde forskellige tilbud på mærkevarer designs af rester – det være sig fra tidligere kollektioner eller specialtilbud, som vi har forhandlet hjem til helt vanvittige priser.

Dag-til-dag levering


En del af vores altid gode service er vores hurtige levering. Vi har sørget for at have alle vores populære mærker på lager, så du til hver en tid kan få dag-til-dag levering, når du handler hos os.

Ring gerne med dit spørgsmål


Selv om vi har forsøgt at gøre det så let for dig som muligt at handle online med opdeling i kategorier, størrelser og mærker, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en vare, en størrelse eller din ordre generelt.

Du kan ringe til os på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00, hvor vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål på tlf. 40 41 75 00.

Du er også altid velkommen til at skrive til os på mail shop@smallfashion.dk

Kommer du og besøger vores butik?


I vores fysiske butik, som du finder på Søndergade 11 i Silkeborg, har vi gjort det rigtigt lækkert og indbydende for dig, der har lyst til at se de mange spændende mærker på egen hånd og se og føle den gode kvalitet. Her kan du også rådføre dig med vores erfarne salgspersonale, der gerne hjælper dig i mål med at finde det tøj, som du søger.

Vi byder på de mest populære mærker fra ind- og udland, og der er noget til såvel baby som børn, tweens og teens i vores store og spændende sortiment. Sammen klæder vi de mindste på med alt det bedste fra den danske og udenlandske modeverden.