Når det gælder disse populære jakker eller softshell dragt børn næsten ikke kan vente med at iklæde sig, så er modetøj fra Smallfashion den helt rette løsning. Med flotte styles fra de mest populære mærker i såvel drenge- som pigemodel, så er der noget for hver en smag. Du finder overgangsjakker og vindjakker til børn i alderen 0-16år til altid favorable priser hos Smallfashion.

Lækker softshell jakke til børn


Vi giver dig masser af spændende designs, når det gælder softshell jakke børn vil elske. Vi tilbyder softshell børn gerne tager på til både hverdag og festlige lejligheder grundet det lækre design – et absolut must til basisgarderoben.

En softshell jakke er ikke alene smart, den er også perfekt til både forår, sommer og efterår. Dens komplekse sammensætning af slidstærke og vind- og vandtætte materialer gør den egnet til efterårets blæst, forårets skiftende temperaturer og sommerens lette byger. Vælg bl.a. imellem:

 • Klassiske designs i tidløse farver

 • Trendy designs med årstidens hotteste farver


Der er noget til den farveglade, den yndige, den cool, den detaljeorienterede og den praktiske. Disse jakker er og forbliver populære hos såvel baby som børn i alle aldre. Du finder et stort og spændende udvalg af jakker, bukser og dragter hos Smallfashion.

Billige jakker i høj kvalitet


Selv om vi har skruet ned for priserne, så alle kan være med, når det gælder slidstærkt og moderigtigt tøj til børn, så er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi har fundet de største og mest professionelle mærker til dig, der gerne vil have tøj, der føles behageligt for dit barn at have på samt kan holde til hverdagen. Her er der fokus på:

 1. Høj komfort

 2. Lækker pasform

 3. Bløde og funktionelle materialer

 4. Slidstærke designs

 5. Stærke sømme og syninger

 6. Vandtæt, vindtæt og åndbart materiale


Der er ikke sparet på de små og vigtige detaljer, når du handler dit modetøj til både baby og børn hos Smallfashion. Vi har sørget for det bedste af det bedste til de mindste, så basisgarderoben altid kan være up-to-date med lækkerier fra de mest populære mærker.

Vindtæt, vandtæt og åndbar


Softshell jakker til børn er kommet for at blive. Denne praktiske jakke er i den grad uundværlig både, når det gælder dagpleje, vuggestue og jakker til skolebrug i perioden forår, sommer og efterår. De funktionelle materialer gør i den grad en forskel i det danske vejr, når både blæst og regn ind i mellem melder sin ankomst fra en eller skyfri himmel. Vi byder bl.a. på:

 • Jakker med højt vandsøjletryk

 • Jakker med høj grad af vindtæt og åndbart materialeTest af jakker


Ofte omtales en jakke med et tal indenfor vandsøjletryk (VST) – jo større tallet er – jo større modstandsdygtighed overfor vand. Det samme er tilfældet med, hvor vindtæt og åndbar en jakke er. Her giver de åndbare materialer ikke alene en jakke, der holder på varmen og sørger for at holde blæsten ude, men også en jakke, der lader huden ånde og komme af med sved. Jakkerne er således testet for funktionalitet og komfort.

Børn er ofte meget aktive, og egenskaber som vandtæthed og vindtætte materialer er derfor ofte et vigtigt parameter, når det gælder behageligt tøj i hverdagen for dit barn. Hos Smallfashion finder du altid kvalitetsmaterialer netop med fokus på disse egenskaber og højeste komfort.

Praktiske detaljer


Når du handler softshell jakke børn finder både behagelige og smarte, så handler det ofte om de mange lækre og ikke mindst praktiske detaljer – detaljer, der kan gøre den store forskel, når det gælder funktionalitet og komfort. Her finder du bl.a. designs med:

 • Blødt fleece foer

 • Aftagelig hætte

 • Praktiske lommer

 • Solide lynlåse

 • Elastik ved håndled

 • Hul til tommelfinger

 • Praktiske reflekser

 • Økologisk imprægnering

 • Vand- og smudsafvisende ydermateriale


Med ærmer, der lukker til, så vinden ikke slipper ind samt solide lynlåse, så kan blæst og regn ikke forstyrre de mange spændende aktiviteter, som børn ofte befinder sig i på legepladsen eller i skolegården. Reflekser hjælper dit barn med at blive set, og de smudsafvisende materialer gør en softshell jakke let at holde pæn og ren. Vindtætte materialer er desuden med til at holde snot og forkølelser på afstand.

De mest populære mærker


Smallfashion har fundet de mest populære mærker til dig i altid højeste kvalitet. Vi byder på masser af spændende designs til såvel baby som drenge og piger. Her finder du bl.a. populære mærker som Minymo softshell, men kollektionerne har gennem tiderne også budt på Hummel softshell og Hummel softshell dragt.

Smart softshell pige model


Vores sortiment byder som altid på både trendy og klassiske jakker til pigerne i bl.a. tidløse farver. Her har kollektionerne gennem tiderne budt på rød softshell, pink softshell og den altid populære lilla softshell, men også smarte striber og mønstre har fundet vej til de altid flotte designs af softshell til piger. Der er noget til den moderne, den yndige, prinsessen eller den praktiske pige.

Cool softshell jakke dreng


Skal drengene have cool og smart design, når det gælder softshell jakke, så har Smallfashion de hotteste designs. Du finder såvel skønne trendy farver og de mere klassiske og tidløse designs. Kollektionerne har gennem tiderne budt på klassiske blå softshell, navy softshell, grå softshell og trendy striber til de mere farveglade. Der er noget for store som små af jakker i altid højeste kvalitet.

Farver der holder


Når du handler jakke hos Smallfashion, så kan du vide dig sikker på professionelle indfarvninger, der holder farven vask efter vask. Der er tænkt i slidstærke syninger, der også er med til at holde den gode pasform trods hyppige vaske i løbet af forår, sommer og efterår.

Blød softshell jakke baby


Du finder naturligvis et stort og spændende udvalg af jakker til de mindste. Baby softshell jakke fås i mange spændende varianter – alle med fokus på blød og lækker kvalitet. Når de mindst begynder og kravle og gå, så er det i den grad vigtigt, at de er klædt på med:

 • Designs med god bevægelsesfrihed

 • Høj komfort og bløde materialer


Lad blot de mindste udforske verden iklædt det bedste af det bedste fra danske og udenlandske mærkevarer fra Smallfashion i altid højeste kvalitet.

Til hverdag og fest


Disse populære jakker er en sand nødvendighed til basisgarderoben, da deres design er så lækkert og smart, at jakkerne egner sig til såvel daglig og praktisk brug som til brug ved mere festlige lejligheder. Her kan du iklæde dit barn flot og farverig jakke i designs, der ligner en million.

Softshell jakke udsalg


Du finder altid et stort udvalg af smarte kvalitetsjakker til faste lave priser hos Smallfashion. Du finder naturligvis også helt specielle softshell jakke tilbud. Hold også øje med vores spændende udsalgsside, hvor du kan finde helt exceptionelle tilbud på vores mærkevarer. Det kan dreje sig om helt specielle tilbud eller restpartier fra tidligere kollektioner.
Vi byder på kvalitetstøj til både baby, børn og teens til små priser, når du handler hos Smallfashion. Vi har sørget for det bedste til de mindste til altid attraktive priser.

Dag-til-dag levering


Hos Smallfashion ved vi, at du og dit barn venter i spænding jeres ordre. Her kan hurtig leveringstid være af afgørende betydning, når det gælder den helt rette påklædning – uanset om dit barn har brug varmt og funktionelt tøj, smart og moderigtigt eller cool og klassisk design. Vi fører alle vores populære mærker på lager, så vi kan tilbyde dig dag-til-dag levering af din ordre.

Kontakt kundeservice


Det skal være let at handle online hos Smallfashion. Har du spørgsmål til din ordre eller til størrelse eller brand, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig på alle hverdag i tidsrummet 8.00-16.00.

Du kan kontakte os på tlf. 40 41 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk – vi glæder os til at hjælpe dig.

Besøg vores indbydende butik


Du er altid velkommen til besøge vores fysiske butik og se vores store og spændende udvalg af ikke alene jakker, men alle vores populære designs af tøj til børn i alle aldre. Vores erfarne salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde smart og funktionelt tøj til de mindste.