Børnene er vilde med Soft GalleryDet er ikke kun os her hos Smallfashion, der elsker Soft Gallery – det samme gør børnene. Vi oplever stor efterspørgsel efter designs med bl.a. den kendte ugle eller det bløde og indbydende sengetøj.

Mest af alt, så får vi masser af gode tilbagemeldinger fra tilfredse kunder, der har handlet disse populære kollektioner til såvel baby som kids. Denne producent har da også stor fokus på:
 • Økologiske materialer

 • Komfortabelt design med fokus på god pasform

 • Sjove og farverige prints, der taler til børns fantasi


Fantasifulde prints og farvestrålende designs


Der er noget for såvel de mindst som de lidt større børn, når du handler Soft Gallery designs her hos Smallfashion. Her finder du praktisk, funktionelt og ikke mindst smart babytøj og børnetøj. Moderigtigt og funktionelt tøj, der:
 1. Egner sig perfekt til såvel vuggestue, børnehave og skole

 2. Egner sig fortræffeligt som samtaleemne grundet de mange flotte mønstre og farvekombinationer

Her får du glade designs, der i den grad smitter af på humøret. De fantasifulde prints og farvestrålende designs vokser med dit barn og har fokus på funktionalitet og dit barns bevægelighed. Og der er altid noget at tale om, når dit barn bærer disse spændende styles.

Den populære ugle


Et af samtaleemnerne blandt de yngste kunne med lethed være det populære ugle-print – også kendt som Soft Gallery Owl. Her har du et simpelt men alligevel utroligt spændende og sjovt print, der klæder store som små. Find det på bl.a. den smarte Soft Gallery taske.

Men ikke kun uglen er populær hos børnene. Vælg imellem masser af spændende og naive prints af både dyr og sjove figurer.

Disse designer kollektioner er ikke blot sjove at kigge på – de kan også være med til at udvikle dit barn i positiv retning indenfor farver og formers. Her kan bl.a. nævnes:
 • Dit barns evne til at lære farver stimuleres med disse farverige designs

 • Dit barns evne til at lære forskellige motiver at kende stimuleres med disse spændende motiver

 • Dit barns evne til at kommunikere omkring de sjove designs stimuleres, når der vælges prints, som har barnets interesse


Højeste kvalitet til små priser


Designertøj til de mindste behøver ikke være dyrt. Hos Smallfashion finder du lækkerier til de mindste til altid favorable priser. Soft Gallery har designet, så alle kan være med. Der er ikke gået på kompromis med hverken funktionalitet eller komfort, når der designes til de mindste.

Nyd godt af de mange tiltag, der er gjort for at sikre dit barns velvære gennem brug af økologiske materialer og med fokus på god pasform.

Økologisk bomuld til den sarte hud


Soft Gallery gør bl.a. brug af økologisk bomuld til mange af deres populære produkter. Dette gøres med såvel omtanke for dit barn som med omtale for miljøet. Samtidigt giver det bedre arbejdsbetingelser til de, der har med produktion af denne bomuld at gøre, da der ikke er brug af farlige kemikalier.

Når du handler børnetøj og babytøj i økologisk bomuld er der:
 • Ingen brug af kemikalier

 • Ingen brug af kunstgødning

Det er din garanti for sunde og miljøvenlige materialer, som bruges i designet til dit barn. Her får du ikke alene økologi, men omtanke for dit barns sarte hud.

Alt til basisgarderoben og festlige lejligheder


Uanset om det drejer sig om basisgarderoben til baby eller de lidt større børn, så har denne spændende producent alt hjertet kan begære.

Med et bredt sortiment af både leggins, bodystockings, bukser, jakker, nederdele og bluser, så kan du gøre hver dag til en fest for dit barn med disse spændende designs fyldt med sjove print og et festfyrværkeri af farver.

Perfekt til en sommerdag


Soft Gallery badetøj har opnået stor popularitet hos såvel små som større børn. De spændende prints har gjort både Soft Gallery badedragt og Soft Gallery sommerdragt til et yndet fænomen på de danske strande.

Det er altså bare lidt mere hyggeligt med alle de spændende prints og motiver, som denne enestående producent har at byde på. Ingen strandtur uden en lækker Soft Gallery kjole.

Tilbehør i særklasse


Soft Gallery hue, taske eller hårbånd – det hele bliver bare lidt mere luksuriøst med disse små slags tilbehør. De gør hele forskellen og dit barn vil elske de mange spændende varianter, der er gode til såvel hverdag som fest.

Det populære Soft Gallery sengetøj


Skal det være blødt og indbydende, så er Soft Gallery sengetøj den perfekte løsning. Her finder du lækkerier i økologisk bomuld for blide nætter med rolig søvn.

Vælg imellem de mange rolige prints og de forskellige farver. Når komforten skal være i top og der skal være flotte omgivelser til dit barns søvn, så er dette brand et oplagt valg. Her er, hvad du behøver til såvel de mindste som de lidt større børn. Vælg imellem de blødeste designs i:
 • Baby sengetøj

 • Junior sengetøj

Designerne bag


Bag dette spændende brand står de danske designere Barbara Hvidt og Tine Holdt Møller. De har sammen kreeret den ene succes efter den anden siden mærkets spæde start tilbage i 2007.

Deres unikke prints blev hurtigt en succes og brandet har den dag i dag en trofast fanskare, der bare må eje de nye kollektioner år efter år. Vi glæder os over deres store succes her hos Smallfashion, så vi sammen kan forkæle de mindste med kvalitet fra inderst til yderst.

Soft Gallery udsalg


Hos Smallfashion tilbyder vi moderigtigt kvalitetstøj til altid lave priser – her finder du også spændende Soft Gallery tilbud.

Vores populære udsalgsside giver dig mulighed for små priser på designs fra tidligere kollektioner fra nogle af de største danske og internationale brands. Her finder du også øvrige helt fantastiske tilbud.

Fri fragt på Soft Gallery designs


Du får selvfølgelig fri fragt på ordrer til levering i Danmark. Vi sørger for den bedste service, når du handler online her hos Smallfashion. Det er uanset om du handler Soft Gallery designs eller vores øvrige populære brands.

Besøg vores butik i Silkeborg


Selv om vi elsker dit besøg her i vores online shop, så står vi også klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik. Den finder du i Silkeborg med vores altid smilende og servicemindede salgspersonale.

De hjælper gerne med at finde den helt rette størrelse eller guider dig i, hvad du har behov for til at få en god basisgarderobe til dit barn.

Der er også mulighed for at handle online her i shoppen med afhentning i vores fysiske butik.

Vi står klar til at hjælpe


Har du spørgsmål til vores online produkter eller generelle spørgsmål omkring brands, priser eller størrelser, som du ikke finder besvaret her på siden, så giv os et kald på 97 41 04 15. Vi står klar til at hjælpe dig på hverdag i tidsrummet 8.00-16.00.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det bedste, smarteste og mest komfortable babytøj eller børnetøj til dit barn