Kært barn har mange navne. Ens for dem alle er, at de er super flotte, cool og ikke mindst trendy designs, som du finder til børn i alle aldre her hos Smallfashion. Vi byder på smarte sko, gummisko og kondisko til hver en lejlighed, til sport, til hverdag og fest og ikke mindst til praktisk brug på legepladsen. Ingen basisgarderobe uden populære sko fra de hotteste mærker. Find favoritten til dit barn i vores store og spændende sortiment til altid favorable priser her hos Smallfashion.

Hvad er sneakers?


Den er måske mere kendt som en gummisko, en sportssko eller en kondisko. Den findes i mange varianter og heldigvis for det, for det kan være næsten umuligt at vælge imellem de mange spændende designs. Hos Smallfashion har vi sneakers børn elsker at have på. Det lidt større barn har helt sikkert sit eget yndlingsmærke blandt vores mange mærker. Vi byder på sneakers i:

 • Klassisk design med tidløse farver

 • Trendy design med årstidens hotteste farvekombinationer, mønstre og materialer


 • Der er så mange spændende varianter, at det kan være næsten umuligt kun at nøjes med ét par. Heldigvis har vi skruet op for kvaliteten og ned for priserne, så du kan forkæle et barnehjerte med alt det bedste fra den store modeverden.

  Sneakers høj kvalitet


  Du får altid høj kvalitet, når du handler sko hos Smallfashion. Vi har sørget for de bedste og mest professionelle producenter, så du kan vide dig sikker på lækre materialer og god pasform. Vores mange styles byder som altid på:

  1. Nøje udvalgte materialer

  2. Slidstærke sømme og syninger

  3. Høj komfort

  4. God pasform

  5. Solide indfarvninger


  Med klassiske designs får du sneakers, der holder den gode stil sæson efter sæson. Med valg af de mere trendy designs, så er du sikret årstidens hotteste sko, som dit barn med stolthed vil trække i til både hverdag og fest.

  Intet mere spændende end sneakers


  Netop sneakers er bare altid spændende. Det kan være svært at gisne om, hvad der hitter hos børnene, da varianterne er så mange. Skal det være glimmer, læder, sports-look eller måske det helt enkle og stilrene par? Skal det være cool, casual eller fuldstændig boheme? Lad børnene være med på valg, når I sammen går på opdagelse i det store sortiment.

  Til både hverdag og fest


  Sneakers er fantastiske til både hverdag og fest. Ikke alene er det en blød og behagelig sko – det er også en sko, der fås i mange varianter afhængig af, om det skal være til sport, til festlige lejligheder fyldt med glimmer eller måske de mere praktiske med læderoverflade til let og hurtig aftørring med en våd klud efter besøget på legepladsen. Det er en must have til basisgarderoben.

  • Sneakers hitter til både hverdag og fest


  Ofte er sneakers børnenes foretrukne fodtøj – uanset om det er til fest ved moster Inga, en tur til købmanden eller måske på tur med skolen. Let, praktisk, funktionelt og cool – det er, hvad denne slags fodtøj ofte er for børn og unge.

  Lækkerier fra de største mærker


  Når du handler hos Smallfashion, så kan du glæde dig over de mange spændende mærker, som vores sortiment altid byder på. Vi byder på kendte mærker af børnetøj, børnesko og tilbehør fra bl.a.:

  • Move by Melton

  • Petit by Sofie Schnoor

  • Hummel

  • Calvin Klein

  • Levis

  • Mads Nørgaard

  • Sibin Linnebjerg

  • The New

  • Tommy Hilfiger


  Er du på udkig efter Hummel sneakers børn elsker eller andre sneakers børn er vilde med, så gå på magisk opdagelse i vores spændende sortiment. Her vil du helt sikkert finde et mærke eller design, der falder i børnenes smag. Uanset om det er Angulus sneakers børn er vilde med, hvide sneakers børn er vilde med eller måske røde sneakers børn er vilde med, så overrask dem med det bedste af det bedste fra Smallfashion.

  Sneakers sommer og vinter


  Det er muligt at bruge sneakers både sommer og vinter. Der er dog nogle, der egner sig bedre til brug om sommeren og ligeledes om vinteren grundet deres enten tynde og lette eller slidstærke og solide materiale. Forkæl garderoben med noget til hver sæson. Børnene vil elske det.

  Smarte sneakers pige


  Er din lille eller store prinsesse til glimmer, guld, stjerner eller all-over prints på skoene, så har sortimentet gennem tiderne budt på lidt at hvert - også klassiske farver som rød, pink, lyserød, lilla, hvid og sand.
  Glæd dig over altid at kunne finde sæsonens hotteste farver og mønstre, prints og materialer. Glæd et pigehjerte med creme de la creme fra Smallfashion.

  Cool sneakers dreng


  Skal det være cool og casual til drengene, så byder sortimentet som oftest på klassiske farver som sort, blå, brun, grøn, grå og masser af spændende farvekombinationer og prints.
  Der er noget til små som store prinser og noget til både hverdag og fest, sommer og vinter. Få det hotteste af det hotteste fra de største mærker hos Smallfashion.

  Sneakers udsalg


  Hos Smallfashion finder du de hotteste sneakers tilbud børn vil elske. Vi byder på skønne rabatter og masser af nedsatte varer. Hold især øje med vores udsalgsside, hvor du ofte finder spændende rester fra tidligere kollektioner til uhørt lave priser – alle fra de største og mest kendte mærker.

  Hurtig levering


  Vi ved, at du sikkert venter din ordre i spænding – derfor har vi sørget for at have alle vores populære mærker på lager, så vi kan afsende samme dag. Vi tilbyder derfor dag-til-dag levering, når du handler hos os.

  365 returret


  Skulle du fortryde dit køb, så tilbyder vi hele 365 dages returret.

  Spørg kundeservice


  Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan være spørgsmål omkring størrelse, et bestemt mærke eller måske en bestemt farve, som du ønsker. Spørg os gerne til råds. Du kan træffe kundeservice på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00.

  Du er også altid velkommen til at skive til os. Fang os på mail shop@smallfashion.dk

  Besøg butikken i Silkeborg


  Vidste du, at vi har en stor og indbydende fysisk butik i Silkeborg fyldt med de hotteste mærker til både baby- og børn? Her finder du årstidens hotteste designs af både børnetøj, fodtøj til børn og ikke mindst et væld af spændende tilbehør.

  Kig ind og få gode råd og vejledning af vores erfarne salgsteam, der altid står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det børnetøj, som du lige drømmer om – naturligvis til altid favorable priser hos Smallfashion. Du finder os på Søndergade 11 i Silkeborg.

  Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle de mindste med alt det bedste fra den danske og udenlandske modeverden.