Der er noget til både små prinser og prinsesser, når du klæder både barn og basisgarderobe på med must-haves fra vores store og spændende sortiment af futter i mange skønne varianter. Skind futter, uld futter med skind sål, flotte begyndersko og spændende motiver på de små futter er blot noget af det kollektionerne gennem tiderne har budt på. Find alt, hvad hjertet kan begære af fodtøj, modetøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år til altid skønne priser her hos Smallfashion.

Smarte skindfutter høj kvalitet


Du får altid høj kvalitet, når du handler hos os. Vi har udvalgt vores leverandører med største omhu. Her gøres brug af kvalitetsmaterialer, og der er fokus på de små detaljer. Det er i høj grad med til at sørge for optimal komfort og slidstærke produkter, der tåler hverdagens mange aktiviteter. Vi byder på skindfutter med bl.a.:

 1. Slidstærke materialer
 2. Bløde og behagelige sømme og syninger
 3. Skridsikre såler
 4. Lækker pasform
 5. Høj komfort

Skindfutter findes i mange spændende varianter, men vigtigst er det dog, at dit barns fod har det rart og behageligt – uanset, hvilken form for fodtøj det drejer sig om. Med skindfutter i høj kvalitet, så er der dømt mulighed for timer og atter timer af god leg og skønne aktiviteter, hvor babys motoriske udvikling har gode betingelser med skønne skridsikre såler.

Skindfutter børn elsker


De bløde materialer, den høje komfort og ikke mindst de mange spændende designs giver dig skindfutter som også børnene elsker. De er skønne at have på, og så er de smarte. De bløde syninger giver tæerne gode betingelser for at vrikke og vokse, og der er bestemt noget for enhver smag, når du går på opdagelse i vores spændende sortiment. Vi byder på:

 • Tidløse designs i klassiske farver
 • Trendy designs med årstidens hotteste farver, former og motiver

Find jeres helt egen yndling blandt de populære designs, så babys fødder kan blive klædt godt på til at gå på opdagelse og eventyr. Glæd dig over de mange spændende lækkerier fra de største mærker, når du handler alt til børn hos Smallfashion.

Lækker pasform


Pasformen er af afgørende betydning for at komforten er i top. Netop pasformen er nøje tilpasset babys sarte fod. Husk dog, at der skal være plads til, at babys lille fod kan vokse, så skindfutter må ikke være for stramme. Der skal plads til bevægelighed for de små tæer. Her finder du som oftest designs i:

 • Blødt og fleksibelt læder

 • Lette, bøjelige og skridsikre såler


De mange varianter i designs, former og farver giver dig bl.a. skindfutter med let og praktisk elastik omkring anklen. Det gør det muligt let at komme i og af futter samtidig med, at det føles behageligt for dit barn at have futterne på.

Hold dit barns fødder dejlige varme


Skindfutter er ikke bare praktiske og hjælper motorikken på vej, men er også med til at holde dit lille barns fødder dejlige varme. Dette er også en medvirkende faktor til at holde forkølelser på afstand – især i vinterhalvåret, hvor de mindste let kan komme til at få kolde fødder med træk fra døre og vinduer.

Skindfutter hjælper den motoriske udvikling


Især i barnets første leveår sker er meget med hensyn til motorisk udvikling. Alt ved motorikken skal afprøves og finpudses og ingen bedre måde at gøre dette på end med skridsikre skindfutter. Skindfutter har stor funktionalitet og kan være med til at sikre dit barns færden i hjemmet. Skindfutter:

 1. Minimerer risikoen for uheld på glatte underlag

 2. Hjælper barnet med at komme fremad med god afsæt

 3. Er med til at sikre dit barn en bedre balance


Der er bestemt mange fordele med brug af de populære skindfutter. Dertil kommer de skønne designs med bl.a. motiver, som børn elsker at kigge på og tale om. Kollektionerne har gennem tiden budt på bl.a. dyremotiver, biler og blomster - altid gode samtaleemner for børn i voksealderen.

De største mærker


Hos Smallfashion byder vi på et spændende udvalg af børnetøj og fodtøj fra de største mærker. Vi har noget til både piger og drenge, der kan friske basisgarderoben op og gøre dagen mere spændende. Vi byder på lækkerier fra mærker som det kendte og populære:

 • CeLaVi


Her er der kælet for detaljerne og den høje komfort. Her kan du finde såvel skind- som uldfutter i mange flotte varianter, så der er noget til både drengene og pigerne til alle sæsoner og til alle lejligheder.

Yndige skindfutter pige


Pigerne kan godt glæde sig til at blive smart og praktisk klædt på til hver en lejlighed, når det drejer sig om lækre skindfutter. Her finder du såvel de mere trendy som klassiske designs. Her finder du som oftest klassiske farver som rød, lyserød, lilla og ikke mindst pink i skønne varianter. Men også årstidens mest trendy farvesammensætninger, mønstre og motiver har fundet vej til kollektionerne gennem tiderne. Der har bl.a. været spændende varianter som:

 • Mønstre

 • Flæser

 • Sløjfer

 • Sølv

 • Hjerter

 • Blomster

 • Dyr


Der er lækkerier til både hverdag og festlige lejligheder. Ens for alle designs er den lækre komfort. Slidstærke materialer giver dit barn skindfutter, der let tåler hverdagens mange skridt og gøremål. Verden skal som oftest udforskes, når der er begyndersko på fødderne og med den kvalitet, som vi byder på her hos Smallfashion, så er der plads til eventyr.

Cool skindfutter dreng


Skindfutter til drenge er bestemt ikke uden fantasi, når du handler hos Smallfashion. Et sandt festfyrværkeri af skønne motiver og farvekombinationer præger som oftest kollektionerne. Her kan du være heldig at finde striber, stjerner, biler, dyr og andre sjove mønstre og motiver i skønne farvekombinationer. Du finder naturligvis også ofte de mere enkle og klassiske designs med farver som:

 • Blå

 • Grøn

 • Sort

 • Brun


Der er noget for en lille prins at vælge imellem, når fødderne skal forkæles med spændende futter i høj kvalitet.

Nuttede skindfutter baby


Smallfashion byder på alt, hvad du behøver til basisgarderoben til de mindste – herunder skridsikre baby skindfutter. Vi byder dog også på langt mere end det. Her finder du alt i:

 1. Babyfodtøj

 2. Babytøj

 3. Babytilbehør


Sortimentet byder, ud over futter, overtrækssko, begyndersko og sandaler, også på et væld af skønne bukser, bluser, bodystockings, heldragter og tilbehør. Blandt populært tilbehør kan nævnes pusletasker, hagesmække, hårpynt, badehåndklæder og stofbleer. Du finder alt til børn i alderen 0-14 år til både ude og inde fra inderst til yderst fra de største danske og udenlandske mærker til altid skønne priser her hos Smallfashion.

Skindfutter udsalg


Hos Smallfashion finder du masser af lækre tilbud på skindfutter. Her kan du være heldig at finde billige skindfutter børn elsker fra de største mærker til uhørt lave priser. Hold øje med stærke tilbud på vores populære udsalgsside og få del i uhørt lave priser på eksempelvis rester fra tidligere kollektioner eller andre specialtilbud.

Altid hurtig levering


Vi ved, at du venter din ordre i spænding. Derfor har vi alle vores populære mærker på lager, så du kan få din ordre hurtigst muligt. Vi tilbyder dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Ring til os


Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til din ordre, en størrelse eller andet. Vores erfarne kundeservice står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, som du søger. Du kan kontakte kundeservice på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00.

Du kan også altid skrive til os på shop@smallfashion.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Vi har også en fysisk butik


Vidste du, at Smallfashion har en rigtig fysisk butik, som du kan besøge og rent faktisk se og føle kvaliteten af de mange populære mærker, som vi fører i vores sortiment – inden du køber. Du finder vores store og indbydende butik på Søndergade 12 i Silkeborg.

Her står vores erfarne salgspersonale klar til at hjælpe dig med at finde alt i baby- og børnetøj i alderen 0-16 år. Her finder du også et stort udvalg af både fodtøj og tilbehør fra danske og udenlandske mærker.
Lad os sammen klæde de mindste på med alt det bedste fra både ind- og udland i høj kvalitet til altid favorable priser her hos Smallfashion.