Smarte skibukser til børn


Børneskibukser er en helt uundværlig del af basisgarderoben – helt op til teenagealderen kan børn og tweens nyde godt af disse varme og isolerende vinterbukser til børn. Du finder dem her i et væld af smarte designs, der matcher såvel pige som dreng. Flotte farver, gode pasformer og altid komfortable materialer.
Uanset om det er til de mindste eller de lidt større børn, så har vi udvalgt de bedste og mest populære:

 • Klassiske designs i tidløse farver

 • Trendy designs i de hotteste farver


Der er noget til både store som små og noget for enhver smag, når du handler moderigtigt skitøj til børn her hos Smallfashion.

Billige skibukser – høj kvalitet


Er du på udkig efter skitøj børn elsker, så har Smallfashion det helt rette udvalg til altid lave priser. Vi har fundet de absolut bedste priser frem tid dig, så du kan forkæle de mindste med kvalitet i særklasse fra de største og mest populære mærker indenfor skitøj og børnetøj. Her er der bl.a. fokus på:

 1. Flotte og funktionelle designs

 2. Perfekt pasform

 3. Lækker komfort

 4. Slidstærke materialer

 5. Farver der holder vask efter vask


Kvaliteten er en vigtigt faktor, når du vælger de helt rette bukser til dit barn. Vi har fundet de helt rette vinterbukser med de helt rette detaljer, der kan gøre den store forskel, når det gælder om at holde dit barn både tørt og varmt i vintersæsonen.

Holder dit barn varmt


Det handler om at holde de mindste tørre og varme, så forkølelser og snottede næser kan undgås så vidt muligt. Med den rette beklædning, så er du sikret børn med mod på vintereventyr. Sammen kan vi være med til at klæde børnene på til masser af dage med sunde røde kinder og ikke mindst glade smil. Med klassiske eller trendy designs af vinterbukser fra Smallfashion, så kan vinteren bare komme.

Åndbart materiale


Netop det, at dit barns vinterbukser eller skibukser er åndbare er af stor betydning for komforten. Åndbart materiale lader dit barn komme af med varmen, men det smarte design sikrer på samme tid, at der også er tilstrækkeligt med varme indenfor foret til at holde dit barn varmt.
Det er vigtigt, at huden kan ånde. Det er noget, som alle de største tøjmærker har fokus på, når de designer, finjusterer og tester skibukser til børn i alle aldre.

Populære mærker


Vi tilbyder et bredt udvalg af smarte og funktionelle skibukser til såvel mindre som større børn. Du finder dem i de mest populære mærker, der bl.a. tæller:

 • Hummel skibukser

 • CeLaVi skibukser


Her har vi at gøre med professionelle mærker, der ved, hvad der skal til for at sikre højeste komfort og slidstærke materialer. Disse mærker har også fokus på vandtætte materialer, kaldet vandsøjletryk, samt vindtætte materialer.

Slidstærke materialer


Hvert design, som er tiltænkt børn, må forvente en vis form for daglig slid. Derfor finder du også et stort udvalg af praktiske og ikke mindst slidstærke materialer, når du handler overtræksbukser hos Smallfashion.
Der er bl.a. produceret i 100% Tussor nylon og øvrige slidstærke materialer eller smudsafvisende materialer i form af yderstof, der let lader sig børste af samt er vandafvisende. Her er der fokus på:

 • Materialer modstandsdygtige overfor højt vandsøjletryk

 • Materialer modstandsdygtige overfor kraftig vind

 • Materialer med miljøvenlig coating (Bionic Finish Eco)


Der er lagt vægt på de små og vigtige detaljer, der rummer langt mere end slidstærke materialer. Vi forhandler skibukser, der kan holde til hverdagen – en ofte meget aktiv hverdag, når det drejer sig om børn.

Vigtige detaljer


De små detaljer kan i den grad gøre en forskel for funktionaliteten i det daglige og dit barns generelle velbefindende i forhold til de skibukser, som du vælger. Hos Smallfashion tilbyder vi vinterbukser og overtræksbukser med lækre detaljer som eksempelvis:

 1. Aftagelige og justerbare seler

 2. Aftagelige elastikstropper ved fødderne

 3. Elastik ved ankler

 4. Fleksible ribkanter

 5. Tapede sømme

 6. Praktiske reflekser

 7. Solide YKK lynlåse

 8. Praktiske lommer

 9. Snefang i benene


Der er ikke sparet på hverken kvalitet eller funktionalitet, når du handler dine moderigtige og i den grad komfortable skibukser til børn hos Smallfashion.
Holder vask efter vask

Vi har sørget for professionelle mærker, der laver designs, hvor farven holder vask efter vask. Professionelle indfarvninger giver dig netop tøj, der kan holde til hverdagen uden at miste farve.

De slidstærke sømme giver dig materialer, der tilmed holder pasformen selv om bukserne vaskes gentagne gange i løbet af vintersæsonen.

Cool skibukser dreng


Vi har sørget for et både cool og spændende udvalg til drenge og små prinser. Her har du gennem tiderne kunne finde såvel trendy som klassiske farver, der bl.a. har budt på sorte skibukser, turkis og blå skibukser til drengene – altid i højeste kvalitet. Her finder du:

 • Cool designs til både legeplads og brug i skole eller børnehaveFlotte skibukser pige


Smallfashion har også noget for både små og store prinsesser. Det store udvalg af skibukser til piger har gennem tiderne budt på designs i klassiske farver som sorte og lyserøde skibukser.

 • Flotte og funktionelle designs til såvel børnehave som skolebrug


Der er intet som en vinter fyldt med sne og glade børn, der laver snemænd og kælker – selvfølgelig iklædt varmt og behageligt tøj, så de kan holde varmen.

Sådan måles vandsøjletryk


Når der tales om vandtæt materiale, så tales der i virkeligheden om, hvor meget vand et givent materiale kan holde til før vand trænger igennem. Vandsøjletryk (VST) indikerer, hvor stor en mængde vand, der skal til for at trænge igennem et stykke stof. Her måles der i mængde vand målt i millimeter.

Jo højere tal – jo mere vandtæt


Når det gælder vandsøjletryk, så vil tallet stige – jo højere tryk et stykke stof kan modstå inden vandet trænger igennem. Hos Smallfashion finder du bl.a. meget af vores overtøj, overtræksbukser, skibukser, regntøj og jakker testet for modstand mod netop vand- og vind. Disse tests udføres altid på tøj, der ikke er taget i brug.
Vi tilbyder altid kvalitetstøj – uanset om det drejer sig om skibukser, jakker eller andet tøj til børn, der skal være både praktisk og funktionelt i vejr og vind. Hos Smallfashion tilbyder vi eksempelvis bukser med:

 • Vandsøjletryk på 8000 mm

 • Åndbarhed på 8000 g/m2/24 h


Her får du skibukser, der kan holde til bl.a. kraftig regn i flere timer. Og med brug af også vindtæt materiale og materiale med god åndbarhed, så er funktionalitet i den grad i top til børn og teens, når du handler hos Smallfashion. Disse materiale lader huden ånde og tillader sved at komme igennem.

Skitøj udsalg


Hos Smallfashion finder du også tilbud på skibukser. Vi byder dog også langt mere end det. Du finder bl.a. et væld af mærkevarer til helt specielt nedsatte priser på vores altid spændende udsalgsside. Der kan være tale om enkelte designs, som vi har tilbage fra tidligere kollektioner, et restparti eller andre helt specielle tilbud, som vi har fundet til dig og de mindste.
Vi sørger for alt det bedste til såvel baby, børn som teens, når det gælder smart kvalitetsmodetøj fra de største mærker.

Spørg bare kundeservice


Har du spørgsmål til din ordre, en størrelse eller spørgsmål til levering eller et mærke etc., så tag endelig kontakt til os. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål i tidsrummet 8.00-16.00 mandag til fredag. Du kan fange os på tlf. + 45 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk.

Hurtig levering


Du får naturligvis hurtig levering, når du bestiller din ordre hos Smallfashion. Vi har alle vores populære mærkevarer på lager, så du til hver en tid kan få dag-til-dag levering af din ordre. Vi ved, at det kan være svært at vente – især, når det drejer sig om ikke alene smart, men også praktisk og nødvendigt tøj til børn og teens – derfor sørger vi for hurtig ekspedition af din ordre.

Du må gerne fortryde


Der er hele 365 dages fortrydelsesret på din ordre, når du handler online eller via telefonen.

Besøg vores fysiske butik


Vi vil også rigtigt gerne byde dig velkommen til vores fysiske butik, som du finder på Søndergade 11 i det skønne Silkeborg.
Her står vores erfarne og servicemindede personale klar til at hjælpe dig med alt, hvad du end måtte have behov for i babytøj, børnetøj og tøj til teens. Sammen finder vi den perfekte løsning til dig og dit barn af smart og funktionelt modetøj i højeste kvalitet til altid lave priser.