SIBIN LINNEBJERG til børn

Børnene elsker simpelthen Sibin Linnebjerg strik og hvilket held, at denne populære danske designduo besluttede sig for også at lave de smarte designs som børnekollektion og ikke kun til voksne.

Hos Smallfashion oplever vi stor efterspørgsel efter dette luksuriøse brand, der uden tvivl skyldes de varme, behagelige og flotte designs. Her finder du strik som:

Cardigans • Kjoler • Ponchos • Bluser • Sweaters

Ren forkælelse til dit barn


Kollektion efter kollektion formår denne enestående designer at forkæle sin fanskare. Blide, bløde og rolige designs i flot forening med den mest behagelige materialesammensætning. Ingen tvivl om at børnene bliver forkælet ned til mindste detalje med disse uimodståelige styles.

Vi glæder os i den grad – her hos Smallfashion - til at forkæle dit barn med strik og strik og atter strik i luksus design.

Luksuriøst børnetøj i strik


Det er som taget fra en svunden tid – dette klassiske og tidløse design som Sibin Linnebjerg design i høj grad er. Med sin helt egen stil og alligevel så markant at du kun kan elske det.

Det er intet mindre end luksuriøst børnetøj i strik. Der er lagt vægt på de små detaljer. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, når de mange styles designes kollektion efter kollektion. Her lægges der vægt på:
 • Smukt og stilrent design

 • Pasform i særklasse

 • Højeste komfort

Det er bare luksus og så holder disse spændende produkter farven vask efter vask. Pasformen er helt fantastisk for ikke at nævne de bløde syninger og de behagelige materialer.

Den berømte cardigan


Du hører sjældent navnet på dette populære brand uden at der nævnes Sibin Linnebjerg cardigan og strik i de mange spændende varianter. Hos Smallfashion oplever vi stor efterspørgsel efter disse stilfulde strik i eksklusive designs. Blandt de mest populære finder du:
 • Sibin Linnebjerg Mary

 • Sibin Linnebjerg Tilde

 • Sibin Linnebjerg Sense

 • Sibin Linnebjerg Heart

 • Sibin Linnebjerg Emily


Perfekt til basisgarderoben


Ingen basisgarderobe uden Sibin Linnebjerg cardigan og strik. Selv har denne producent designet med øje for det elegante look og kalder selv sine kollektioner for både:
 • Casual
 • Moderne

 • Elegante

Hos Smallfashion er vi helt enige – men nu elsker vi jo også disse fantastiske designs og har helt hovedkulds forelsket os i de mange spændende varianter, som er helt umulige at undvære til basisgarderoben.

Til hverdag og til fest


Det behøver bestemt ikke være kedeligt at bære strik. Det er nærmere det modsatte. Der er ikke noget at sige til, at små som store elsker disse elegant designs, der egner sit perfekt til såvel børnehave som skolebarnet:
 1. Praktisk hverdagstøj med et casual og moderne look

 2. Elegant og stilfuld festtøj med et strejf af ”fremtiden”

Denne producent har ønsket at skabe produkter til dit barn, så der er mulighed for på én og samme tid at føle sig elegant og afslappet klædt på. Og børnene elsker disse spændende designs, der bare emmer af luksus og højeste kvalitet.

Kjoler ud over det sædvanlige


Skal det være mere i den casual og alligevel stilfulde afdeling, så bør du absolut tage et kig på følgende kjole designs:
 • Sibin Linnebjerg Lupe

 • Sibin Linnebjerg Astrid

De går lige i hjertet på piger i alle aldre. Smarte, funktionelle og ikke mindst utroligt lækre at have på. Disse designerkjoler er kommet for at blive. Populariteten vil ingen ende tage, og vi forstår godt hvorfor - her hos Smallfashion.

Elegant design med plads til eventyr


Cool, elegant og samtidig utroligt afslappet stil. Trendsættende design, når det er bedst. Hvem vil ikke elske disse bløde og behagelige designs, der giver plads til eventyr og store armbevægelser for børn i alle aldre. Kombiner med lækre strømper, smarte sko og et halstørklæde som prikken over i’et.

Skal det være creme de la creme, så er disse enestående designs et rent hit hos pigerne, der gerne vil vise, hvem de er – lade deres egen personlige stil skinne igennem. Og hvilken bedre måde at gøre det på end med designertøj fra en af Danmarks mest populære brands?

Ingen vinter uden poncho


Der er intet så hyggeligt som en poncho. Ingen tvivl om, at dit barn vil elske en varm og indbydende Sibin Linnebjerg poncho. Her får du kvalitetsmaterialer forenet med smukt design og højeste komfort. Vælg bl.a. mellem ponchoer som:
 • Sibin Linnebjerg Elfa

 • Sibin Linnebjerg Angela

En poncho kan med fordel bruges både forår og efterår og naturligvis i løbet af vintersæsonen. Den er let at iføre sig og har mulighed for god bevægelighed, så dit barn ikke hæmmes i leg og øvrige aktiviteter.

En poncho er perfekt til både jeans, nederdele og pæne bukser. Den kan bruges til det hele – perfekt, hvis du som barn vil være både smart og praktisk klædt på.

Bløde pakker dit barn vil elske


Det kan nu godt blive kedeligt med bløde pakker, hvis du er barn, men ikke hvis det er bløde pakker med smart Sibin Linnebjerg tøj. Der vil være noget at tale om med veninderne og masser af hyggestunder forude klædt i smart og blødt kvalitetstøj fra dette populære brand.

Uanset om det er julegaver, fødselsdagsgaver eller bare en lille hyggelig gave, så er Sibin Linnebjerg pakker altså bare lidt mere spændende.

2 årlige kollektioner


Det er altid spændende, når en designer frigiver sine årlige kollektioner. Med designs fra Sibin Linnebjerg er vi altid ekstra spændte her hos Smallfashion – vi elsker nemlig strik. Glæd dig til:
 • Forårskollektionen

 • Efterårskollektion

De mange positive tilbagemeldinger, som vi jævnligt får på vores modetøj til børn vidner i den grad om en designer, der har opnået stor popularitet hos såvel store som små. Ingen tvivl om, at dette enestående brand er kommet for at blive.

Personerne bag


Bag dette populære brand står to unge professionelle designere, der tilbage i 1997 besluttede sig for at lave helt enestående designs i højeste kvalitet. Visionen har fået udenlandske ambitioner, og det må siges at være lykkedes.

Såvel produktionsmetoder som valg af materialer afspejler en evig jagt efter perfektion. Kun det bedste er godt nok til Sibin Linnebjergs trofaste fanskare. En gang Sibin Linnebjerg – altid Sibin Linnebjerg.

Deres designs strækker sig over kollektioner til såvel mænd, kvinder som børn. Der er lagt vægt på de små fine detaljer og komforten skal være i top ved hvert design. Forkælelse er målet og hvem vil ikke gerne forkæles med lækkerier fra dette spændende mærke?

Populær i ind- og udland


Det er ikke kun i Danmark, at dette populære design høster anerkendelser for deres kollektioner til såvel børn som voksne. Også det store udland har fået øjnene op for de både stilfulde og klassiske designs. Ingen webshop uden lækkerier som det altid populære Sibin Linnebjerg design.

Sibin Linnebjerg udsalg


Du finder også gode Sibin Linnebjerg tilbud her hos Smallfashion. Vi fører alle vores populære brands til faste lave priser, så alle kan være med, når det gælder moderigtigt kvalitetstøj til babyer, børn og tweens.

Hold også øje med vores udsalgsside, der giver dig helt enestående tilbud på de bedste danske og udenlandske brands indenfor babytøj og børnetøj. Her kan du finde rester fra tidligere kollektioner eller øvrige fantastiske tilbud, der giver dig mulighed for rigtigt at forkæle de mindste.

Altid gratis fragt


Alle ordrer med levering i Danmark finder du med altid gratis fragt her hos Smallfashion. Vi står klar til at yde dig den bedst mulige service og besvarer gerne spørgsmål hver dag mellem 8.00-16.00 på 97 41 04 15, hvis der er noget, som du ikke finder svar på her på siden.

Besøg vores fysiske butik


Vi elsker at forkæle dig med flotte designs og højeste kvalitet fra vores populære webshop, men vil også glæde os til et eventuelt besøg i vores fysiske butik i Silkeborg.

Her finder du et væld af spændende brands og flotte designs til såvel baby, kids og tweens. Vi har altid faglige dygtigt personale, der står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse eller den stil, der matcher bedst til dit barn.

Smallfashion tilbyder dig det bedste af det bedste indenfor babytøj, børnetøj og tøj til tweens i smarte, funktionelle og komfortable designs i højeste kvalitet.

Lad os sammen forkæle dit barn.