Shorts / Knickeres

Hos Smallfashion finder du shorts og knickers børn elsker. Flotte farver, mønstre og all-over prints samt spændende længder og bredder kendetegner vores store og indbydende kollektion af knickers og shorts til børn i alderen 0-16 år. Vi har naturligvis fundet designs med fokus på bløde materialer, slidstærke sømme og farver, der holder. Vi byder på:
Shorts • Knickers • Korte bukser • Badeshorts • Sports shorts • Shorts med all-over print

Det har aldrig været lettere at handle online samt finde billige shorts fra de største mærker. Vi har sørget for såvel trendy som klassiske designs fra de største og mest populære brands fra ind- og udland. Du finder naturligvis alle designs til yderst favorable priser, når du handler hos Smallfashion.

Shorts børn elske


Der er intet som glade børn, der får lige præcis det tøj, som de drømmer om. Hos Smallfashion finder du knickers og korte bukser, som børnene er helt vilde med. Ikke alene fører vi de mest populære mærker, der er også noget for hver en smag med vores store udvalg af:

 • Trendy og farverige designs med årstidens hotteste mønstre, prints og længder

 • Klassiske og tidløse designs med stilfulde farver og længder, der er moderne år efter år


Forkæl dit barns basisgarderobe med alt det bedste af det bedste fra de største mærker. Der er noget til såvel hverdag som fest, til sportsbrug og til fritidshygge. Korte som lange designs, højtaljede og lavtaljede samt et væld af forskellige materialer gør vores store sortiment ekstra spændende for børn i alderen 0-16 år.

Lækker kvalitet
Kvaliteten er som altid udsøgt, når du handler hos os. Vi har stor fokus på kvaliteten af vores produkter og vælger omhyggeligt vores leverandører og brands ud på baggrund af skrappe kriterier. Her finder du også materialer i bl.a. Oeko-tex 100 standard, økologisk bomuld og fokus på bæredygtig produktion. Vi byder på høj kvalitet i form af:

 1. Materialer, der er nøje udvalgt

 2. Lækker pasform

 3. Høj komfort

 4. Slidstærke sømme og syninger

 5. Solide indfarvninger


Her får du tøj, der føles godt at have på. Du får tøj til dit barn, der har en rigtig god komfort. Farverne holder længe, og det samme er tilfældet med pasformen – selv efter hyppige vaske. Der er dømt ren forkælelse for både børn og garderobe.

Flotte designs fra de hotteste mærker


Det er bare lidt mere lækkert at købe korte bukser eller knickers hos Smallfashion. Vi har samlet det bedste af det bedste, når det gælder professionelle mærker med styr på kvalitet og enestående designs. Vi har fundet de hotteste designs til både drenge og piger og byder på spændende trendy såvel som klassiske designs fra mærker som:

 • Hummel

 • Vingino

 • Huttelihut

 • Tumble ’N Dry

 • Petit by Sofie Schnoor

 • The New

 • Molo

 • Minymo

 • Cost:Bart

 • Creamie

 • Wheat

 • CeLaVi

 • Calvin Klein

 • LMTD

 • Me Too

 • MarMar


Er du på jagt efter denim shorts, Hummel shorts, løbe shorts, trænings shorts eller måske blonde shorts, så kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores mange spændende varianter fra alle de største og mest populære mærker fra ind- og udland. Vi har masser af lækkerier til både drengene og pigerne.

Når komforten er vigtig


Når børnene elsker et bestemt mærke kan det både være fordi, at det er det hotteste samtaleemne blandt kammeraterne, men det kan i høj grad også være fordi, at komforten er helt i top. At iføre sig korte bukser, der føles bløde og behagelige og ikke generer, når der udføres daglige gøremål, aktiviteter og sport, er af stor betydning for børn i alle aldre. Her finder du bl.a. designs med fokus på:

 1. Bløde og komfortable materialer

 2. Behagelige ribkanter, snørelukninger eller bælter

 3. Blødt inderfoer


Ikke noget at sige til, at børnene elsker at trække i et par knickers, badeshort eller hyggelige korte bukser fra vores store sortiment. Komfort og lækkert design kan gøre hele forskellen både for børnehavebørnene, skolebørnene og babys sarte hud.

Smarte shorts pige


Vi byder ikke alene på korte bukser i alle varianter, men også knickers pige model i de mest hotte farver, former og længder. En klassiker blandt pigerne er de hvide shorts, der altid er populære tilsat en sød bluse eller cool T-shirt.

Også klassiske sorte shorts, cowboy shorts eller designs med glade og farverige all-over print hitter hos små som store piger. Det er tilmed populært med short under kjole eller tunika eller de altid klassiske khaki shorts, som ind i mellem også er at finde i vores sortiment.

Mulighederne er mange og med det spændende udvalg, som Smallfashion byder på, så kan det også være svært kun at nøjes med ét par.

Sporty shorts dreng


Især drengene er vilde med smarte korte bukser til sportsbrug. Her finder du et stort og spændende udvalg, der tilmed egner sig fantastisk til både skolebrug og fritidsbrug. Farverne er mange, og der er naturligvis et:

 • Stort udvalg af praktiske og funktionelle designs


Her får du shorts, der rent materialemæssigt matcher behovet, når der dyrkes sport. God pasform, høj komfort og naturligvis lækkert design er kendetegnende for alle vores drengeshorts.

Cool knickers dreng


Drengene skal bestemt ikke snydes for knickers. Vi byder på et stort og spændende sortiment af knickers drenge elsker at have på uanset, om det er til skolebrug, sportsbrug, festlige lejligheder eller til hygge hjemme i haven.

Bløde og behagelige knickers baby


Er du på udkig efter komfortable shorts baby størrelse, så har Smallfashion et stort udvalg, som du vil elske at gå på opdagelse i. Der er fokus på bløde sømme og syninger, fokus på behagelige materialer med god bevægelighed og mulighed for let at trække baby i og af. Her finder du et stort udvalg af både babyshorts, bluser, bukser, bodystockings og ikke mindst tilbehør. Vi fører alt til basisgarderoben i:

 • Babytøj størrelse 56-74


Her kan du glæde dig over et spændende udvalg, der spænder helt fra baby str. til alderen 16 år. Vi byder på alt til baby, børn, tweens og teens. Alt, hvad hjertet kan begære til børn i alle aldre finder du hos Smallfashion – altid med fokus på høj kvalitet til små priser.

Shorts udsalg


Hos Smallfashion vil vi gerne forkæle dig med de bedste tilbud på shorts og naturligvis også de bedste tilbud på knickers. Hold endelig også øje med vores altid populære udsalgsside, hvor der ind i mellem også er knickers udsalg. Her kan du finde masser af vanvittige priser på de største mærker. Det er også her, at du kan finde rester fra tidligere kollektioner fra de største mærker eller være heldig at få fingrene i andre helt specielle tilbud, som vi har lavet til dig.

Dag-til-dag levering


Vi byder naturligvis på dag-til-dag levering, når du handler hos os. Vi har sørget for at have alle vores populære mærkevarer på lager, således at du altid kan få hurtig levering. Vi sørger for levering til en pakkeshop i nærheden af dig.

Fri fragt i Danmark


Det skal være let at handle online, og det skal også gerne være billigt. Derfor tilbyder vi alle vores kunder fri fragt. Du skal derfor ikke betale for at få dine varer sendt ud – så længde din ordre er til levering i Danmark.

Besøg vores butik


Selv om vi har mange spændende produkter i vores online shop, så byder vi også på masser af lækkerier, som du med egne øjne kan se og røre ved i vores fysiske butik, som du finder på Søndergade 12 i Silkeborg.
Her står vores servicemindede og erfarne salgspersonale klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, som du end måtte have omkring børnetøj eller babytøj.

Spørg vores kundeservice


Har du spørgsmål til din ordre online, så er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan ringe til os på tlf. 40 41 75 00 mandag til fredag i tidsrummet 8.00-16.00.
Du er også altid velkommen til at skrive til os på shop@smallfashion.dk.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis det babytøj eller børnetøj, som du lige står og mangler til basisgarderoben eller festlige lejligheder til dit barn i alderen 0-146 år. Vi har sørget for et spændende udvalg af designs fra de største danske og udenlandske mærker.