Sengetøj

Hos Smallfashion finder du masser af lækkert baby sengetøj og junior sengetøj i den dejligste og mest bløde kvalitet. Vi byder på populære mærker, økologisk bomuld og GOTS-certificering, der giver dig tøj produceret med omtanke for miljø og materialer. Her finder du flotte og indbydende designs med spændende mønstre, all-over prints og årstidens hotteste farver. Sortimentet byder bl.a. på:

Baby sengetøj • Junior sengetøj • Sengesæt til børn • Sengetøj i økologisk bomuld
Baby sengetøj • Junior sengetøj • Sengesæt til børn • Sengetøj i økologisk bomuld

Vi har naturligvis fundet de hotteste mærker, der har fokus på solide syninger og farver, der holder vask efter vask. Vi byder på de mest populære mærker til favorable priser – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du finder alt i børnetøj, babytøj, fodtøj og ikke mindst lækkert tilbehør til børn i alderen 0-14 år her hos Smallfashion til altid skønne priser.

Lækkert baby sengetøj og junior sengetøj i blød kvalitet


Er du på udkig efter lækkert sengetøj, så er junior sengetøj og baby sengetøj fra Smallfashion den perfekte løsning. Her finder du noget til både små prinser og prinsesser, men sortimentet byder også på voksen sengetøj til børn, der rigtigt har fået vokseværk. Vi byder på:

 • Junior sengetøj og baby sengetøj i klassiske og tidløse farver

 • Junior sengetøj og baby sengetøj i trendy farver og årstidens hotteste prints


Der er dømt creme de la creme på vejen til drømmeland med skønne dynebetræk og hovedpudebetræk fra populære mærker her hos Smallfashion.

Køb sengetøj børn elsker


Vores mange designs er alle valgt med omhu. Vores junior sengetøj og baby sengetøj er alle valgt, så de er så indbydende og rare og komfortable som overhovedet muligt. De bløde materialer er med til at sikre dig kvalitet og materialer, som børnene elsker at boltre sig i og ikke mindst falde til ro i. Vi har sengetøj børn elsker.

De mest populære mærker


Smallfashion har sørget for de hotteste mærker indenfor børnesengetøj. Her finder du trendy og ikke mindst professionelle mærker som:

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Soft Gallery


Forkæl en lille eller stor prins eller prinsesse med alt det bedste fra de største mærker fra ind- og udland, når du handler hos Smallfashion.

Baby sengetøj pige


Pigerne bliver i den grad forkælede med de mange flotte designs, der findes i sengetøj til baby her hos Smallfashion. All-over prints og skønne farvekombinationer varierer sæson efter sæson, men du kan som oftest finde klassiske farver som:

 • Lyserød

 • Lilla

 • Hvid


Forkæl et pigehjerte med lækkerier til nattetimerne i form af blødt og komfortabelt baby sengetøj i højeste kvalitet – endda til favorable priser.

Baby sengetøj dreng


Sortimentet byder også på skønne designs af baby sengetøj til drengene. Skønne motiver, prints og mønstre, der alle er med til at give baby en god nats søvn. Du finder såvel trendy som mere klassiske designs. Her har sortimentet gennem tiderne budt på:

 • Blå

 • Grå

 • Grøn


De bløde pakker fra Smallfashion er ikke alene flotte i deres design, når de pakkes ud - de er også bløde og lækre og er med til at sikre baby masser af god søvn.

Farver der holder vask efter vask


Vi har sørget for de bedste og mest populære mærker, der har helt styr på kvaliteten af såvel syninger som indfarvning. Her får du kvalitet i særklasse, der bl.a. sikrer dig baby sengetøj og junior sengetøj, der:

 • Holder farverne vask efter vask

 • Holder faconen vask efter vask


Glæd dig til junior sengetøj og ikke mindst baby sengetøj, der holder sæson efter sæson med flotte farver og lækre materialer.

Økologisk bomuld


Hos Smallfashion finder du en lang række produkter fremstillet i økologisk bomuld. Du kan også glæde dig over muligheden for at købe økologisk baby sengetøj og økologisk junior sengetøj i vores store sortiment. Der stilles en lang række krav til fremstilling af økologiske designs – herunder måden bomulden dyrkes på, arbejdsforhold og miljømæssige forhold. Her kan bl.a. nævnes krav som:

 1. Kemikalieregulering

 2. Spildevandsrensning

 3. Miljø hensyn

 4. Sociale hensyn

 5. Arbejdsforhold


Her tænkes der hele vejen rundt og i såvel gode arbejdsforhold som hensyntagen til miljøet. Du finder også økologisk sengetøj i vores spændende sortiment.

GOTS certificeret kvalitet


Egentligt betyder GOTS det samme som økologisk. Disse 4 bogstaver står for Global Organic Textile Standard og er den form for certificering, der er mest anvendt. Der er store krav til økologisk produkter. Der skal bl.a. opfyldes følgende kriterier:

 1. Materialerne skal indeholde minimum 95% økologiske fibre

 2. De økologiske fibre skal være anerkendt efter internationale standarder

 3. Der stilles store krav til brug af farvestoffer

 4. Der må ikke være phthlater eller PVC i de print, der anvendes

 5. Der må ikke bruges afblegning baseret på klor


Der stilles ikke alene krav til miljø og fremstilling, når der er tale om økologisk bomuld. Der er også en lang række sociale krav i forhold til arbejdsforhold, og den måde produktionsarbejdere behandles på. Der er altså således omtanke for både mennesker og miljø – og ikke mindst babys og børns sarte hud. Du finder GOTS-mærkatet på dit økologiske tøj.

Junior sengetøj pige


Junior sengetøj pige design er da bare for sødt og yndigt på en ikke alt for tøset måde. Her får du flotte farvekombinationer og skønne motiver, der giver pigerne lyst til at kravle under dynen – måske før tid bare for at hygge i de skønne og indbydende materialer. Sortimentet kan variere afhængigt af årstidens hotteste trends, men byder som oftest på skønne klassiske farver som:

 • Lilla

 • Lyserød

 • Pink

 • Bordeax

 • Rosa


Der er masser af lækkerier at forkæle pigerne med, når du vælger smart og komfortabelt sengetøj fra de største mærker hos Smallfashion.

Junior sengetøj dreng


Også junior sengetøj til drenge byder på skønne og ikke mindst indbydende designs. Det må gerne være både rart og hyggeligt at gå i seng. Bløde materialer i skøn kombination med spændende farver, mønstre og motiver giver de mindste en indbydende seng at kravle i. Her byder sortimentet på masser af skønne all-over prints og farvekombinationer, men byder som oftest også på farver som:

 • Blå

 • Lyseblå

 • Grøn

 • Grå

 • Sort

 • Hvid


Der er noget for hver en smag. Find sammen jeres yndlingsfarve, mønster eller design, når der skal handles blødt og lækkert ind til en god nats søvn.

Sengetøj voksen


Selv om vi sælger alt i børnetøj, fodtøj og tilbehør til børn i alderen 0-14 år, så finder du også sengetøj til voksne i vores store sortiment. Især tweens og teens kan vokse i store ryk og pludselig er juniordynen for kort. Du finder et stort udvalg af skønne designs af sengetøj til børn i alle aldre her hos Smallfashion i altid højeste kvalitet til favorable priser.

Alt til børn


Vi har gjort det let for dig at handle online, når det drejer sig om børn. Vi byder nemlig på alt til børn i alderen 0-16 år med hurtig levering. Vi byder ud over vores populære sengetøj også på masser af tilbehør og accessories som bl.a. huer, hatte, caps, hårpynt, pusletasker og meget mere. Alt hvad hjertet kan begære til børn i alle aldre, det finder du hos her hos Smallfashion.

Sengetøj udsalg


Hos Smallfashion finder du masser af skønne tilbud på sengetøj. Vi byder med jævne mellemrum på billigt sengetøj og store rabatter. Besøg også gerne vores udsalgsside, hvor vi af og til har tilbud på rester fra tidligere kollektioner eller andre spændende specialtilbud på de største og mest populære mærker.

Hurtig levering


Vi har sørget for altid at have vores populære mærker på lager, så vi kan pakke og afsende din ordre samme dag. Det kalder vi god service at kunne tilbyde dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Lad kundeservice hjælpe dig


Selv om vi har gjort det så let og overskueligt som muligt for dig at handle online her hos Smallfashion, så hjælper vi gerne, hvis du har spørgsmål. Det kan være du har spørgsmål til din ordre, til vores mærker eller måske til vores spændende butik. Kontakt endelig kundeservice, så hjælper vi dig med at finde svar på dine spørgsmål.

Du kan ringe til kundeservice på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00. Du kan kontakte os på tlf. 41 40 75 00 eller på shop@smallfashion.dk

365 dages returret


Du må gerne fortryde, når du handler hos Smallfashion. Vi ved, at det er let at lade sig friste af de mange flotte og ikke mindst indbydende designs til de mindste. Derfor tilbyder vi 365 dages returret.

Stor og indbydende butik i Silkeborg


I vores store og lyse butik i Silkeborg byder vi på masser af hotte designs til børn i alderen 8-16 år. Vi har fundet bedste til de mindste fra både ind- og udland og byder på alt i babytøj, børnetøj, tøj til tweens og tøj til teens i kendte og populære mærker. Her får du som altid højeste kvalitet til favorable priser.

Vores erfarne og servicemindede salgspersonale står klar til at hjælpe dig uanset, om det drejer sig om børnetøj, fodtøj eller måske noget af vores populære tilbehør til børn.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det bedste af det bedste til de mindste fra den danske og internationale mærker.