Sandaler, der sidder godt på fødderne er et must, når der skal leges og opleves – uanset dit barns alder. Vi byder på mange lækre varianter af børnesandaler til både drenge og piger til altid favorable priser, når du handler hos Smallfashion. Vi byder på alt til baby, børn, tweens og teens af både modetøj, fodtøj og tilbehør.

Smarte designs i høj kvalitet


Der er så mange spændende designs at vælge imellem i vores store og flotte sortiment – ens for dem alle er den altid høje kvalitet, når du handler sandaler til børn hos Smallfashion. Vi byder på creme de la creme fra store og professionelle mærker. Vi byder bl.a. på designs med:

 1. Materialer i blødt og slidstærkt design

 2. Lækker pasform

 3. Høj komfort

 4. Ergonomisk udformning

 5. Skridsikre såler


Der er masser af små spændende detaljer at gå på opdagelse i – små detaljer, der alle har vigtig betydning for komforten. Vi sørger for muligheden for at forkæle små fødder – uanset om alder og køn. Klæd små fødder på med det bedste af det bedste fra Smallfashion.

Når pasform og ergonomi er vigtig


Netop ergonomi og god pasform er af afgørende betydning, når det drejer sig om små skønne fødder, der vokser og formes. Vi har bl.a. fundet professionelle producenter, der har udviklet deres designs i samarbejde med læger og fysioterapeuter for størst mulig støtte og komfort til dit barns fod. Vi byder på masser af sandaler med lækker ergonomi og ikke mindst lækker pasform med vores store sortiment af:

 • Klassiske designs i tidløse farver

 • Trendy designs med fokus på årstidens hotteste farver, former og detaljer


Vi hjælper dig med at forkæle små fødder, så de kan trives og gro, vrikke og vokse. Der er dømt plads til masser af leg og latter med fodtøj, der sidder godt på fødderne. Med sandaler til børn i høj kvalitet, så der er plads til eventyr, så kan det kun blive en god sommer – uanset vejret og uanset, om du er til de klassiske eller de mere trendy designs.

De største mærker


Vi har sørget for et stort og imponerende udvalg og antal mærker af såvel børnetøj, babytøj og ikke mindst fodtøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år. Blandt de mere kendte og populære finder du bl.a. sandaler fra:

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Angulus


Uanset om du er på udkig efter skønne og moderne Petit by Sofie Schnoor sandaler, Angulus sandaler eller måske lukkede sandaler børn elsker at have på, så glæd dig til at gå på opdagelse sammen med dit barn i vores store sortiment, så I sammen kan finde den helt rigtige favorit, der kan sprede sommerglæde til dit barns voksende fødder.

Forkælelse for små fødder


Sandaler til børn er et must til basisgarderoben – hvad enten det er til dagligt brug eller til festlige lejligheder, så er en børnesandal næsten helt uundværlig hen over sommeren. Børnene elsker det lette og luftige fodtøj, der som oftest er let at komme af og i og giver god plads til at tæerne kan vrikke. Sortimentet byder som oftest på designs med:

 • Almindelig bredde

 • Ekstra bredde


Find det design eller mærke, der matcher bedst til dit barns helt unikke fod og se, hvordan de små fødder kan glæde sig over rigelig plads, god ergonomi og ikke mindst lækker pasform. Og så byder vi tilmed på masser af smarte designs, således at dit barn rigtigt kan glæde sig til at vise sine flotte nye sandaler frem til kammeraterne.

Alt det bedste til sommersæsonen


Børn sandaler, sommer og sand - det hører ligesom sammen. Med et stort og spændende udvalg fra Smallfashion, så er der dømt forkælelse til små som store prinsessers og prinser voksende fødder. Vi byder på noget til både pigerne og drengene, men bestemt også noget for hver en smag og ikke mindst noget til hver en lejlighed. Vi byder på alt det bedste til sommersæsonen. Bl.a.:

 1. Sandaler

 2. Strandkjoler og knickers

 3. Bikinier, badedragte og shorts

 4. Skønne accessories


Lad bare sommeren komme an med alt det bedste fra Smallfashion. Vi klæder de mindste på fra inderst til yderst med creme de la creme fra den danske og udenlandske modeverden.

Smarte sandaler pige design


Pigesandaler behøver ikke være hverken kedelige eller udetaljerede – nærmere tværtimod, når du handler pigesandal i enten smart, yndigt eller praktisk design her hos Smallfashion. Kollektionerne har gennem tiderne budt på masser af lækkerier som:

 • Glimmer

 • Sløjfer

 • Smarte spænder

 • Nitter

 • Lak

 • Ruskind

 • Flæser

 • Sølv


Lad jer inspirere, når I finder yndlingsdesignet blandt de kendte mærker i vores spændende sortiment. Glæd et pigehjerte med præcis det design, der vækker størst glæde. Skal de være lige til at smutte i? Skal der være faste spænder eller måske lækkert elastisk materiale – mulighederne er mange – naturligvis afhængig af sæsonens hotteste trends.

Cool sandaler dreng


Drengene skal ikke snydes, når det glæder skønne sommerdesigns. Find dem i smarte varianter, der som oftest tæller de klassiske farver som sort og brun.
Find det perfekte par til vuggestuen, børnehaven eller til skolebrug. Der er helt sikkert noget for enhver smag i altid højeste kvalitet fra de største mærker.

Nuttede sandaler baby vil elske


Vi fører et stort udvalg af både smarte, nuttede og ikke mindst behagelige designs til de mindste. Her finder du babysandaler i mange spændende varianter. Skønne designs, der lader sommertæerne vrikke og føles godt med god ergonomi og brug af bl.a. naturgummi og 100% kromfrit læder. Her finder du alt i:

 • Babytøj str. 56-74

 • Babyfodtøj

 • Babytilbehør


Så kan det næsten ikke blive bedre – det skulle da lige være de altid skønne priser, som du finder hos Smallfashion. Vi byder på alt til basisgarderoben til både hverdag og festlige lejligheder. Altid med fokus på komfort og lækker pasform og nøje udvalgte materialer, der sikrer bløde og behagelige sømme og kvalitet i særklasse.

Sandaler børn udsalg


Hos Smallfashion finder du masser af skønne tilbud på sandaler til børn. Vi byder på billige sandaler børn elsker og tilmed til uhørt lave priser. Få rabat på dit yndlingsmærke ved at holde øje med vores altid populære udsalgsside, hvor du bl.a. kan finde rester fra tidligere kollektioner eller andre specialtilbud.

Dag-til-dag levering


Vi har sørget for at have alle vores populære mærkevarer på lager, så du altid kan få hurtig levering, når du handler hos os. Vi leverer til en pakkeshop nær dig.

Spørg os gerne til råds


Det kan være svært at vælge, og har du spørgsmål til din ordre, en størrelse eller måske et mærke, så spørg os endelig til råds. Du kan fange os på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk.
Vi glæder os til at hjælpe dig.

365 dages returret


Du får hele 365 dages returret, når du handler hos os – en del af vores altid gode service.

Besøg vores fysiske butik


Selv om vi har gjort det både let og billigt for dig at handle online, så byder vi også på en stor og spændende fysisk butik fyldt med spændende modetøj, sko, støvler og tilbehør til både baby, børn, tweens og teens i alderen 0-16 år.
Vores servicemindede og erfarne salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde præcis dit yndlingsmærke, en bestemt farve eller den rette størrelse.

Smallfashion – vi hjælper dig med at klæde de mindste på med det bedste fra den danske og udenlandske modeverden til altid små priser.