Høj kvalitet og funktionelt regntøj til børn

Høj kvalitet og funktionelt regntøj til børn


Du finder alt, hvad hjertet kan begære af flot, funktionelt, varmt og praktisk regntøj til børn i alderen 0-16 år, når du handler hos Smallfashion. Vi har fundet lækkerier frem fra de største brands, der i den grad forstår at forkæle de mindst fra inderst til yderst uanset, om det gælder regnbukser, regnjakker eller måske et lækkert og varmt termo regnsæt. Fuldend eventuelt dit sæt med et par gummistøvler i matchende farve.

Kvalitet i særklasse


Du får intet mindre end kvalitet i særklasse, når du handler regnsæt, bukser og regnfrakker hos Smallfashion. Vi har sørget for producenter med stor fokus på bl.a.:

 1. Lækker pasform

 2. Høj komfort

 3. Slidstærke materialer

 4. Åndbare, vind- og vandtætte materialer


Der er dømt tørre børn og ikke mindst smarte børn med trendy og funktionelle designs fra alle de største og mest professionelle mærker.

Mærker der hitter


Det er ikke uden grund, at de mange mærker, som vi tilbyder her hos Smallfashion, er så populære. Svejsede sømme, 100 % vandtætte materialer og flotte farverige designs er blot nogle af de fordele, der er ved at købe regntøj i en mærke, hvor der ligger et stort forarbejde med test, finjustering og optimering bag hvert design. Du kan roligt glæde dig til skønne mærker som:

 • CeLaVi

 • Minymo

 • Wheat

 • Me Too

 • Hummel


Der er noget for store som små og bestemt også noget for både den praktiske, den modebevidste, den hyggelige og den seje. Der er dømt designs i mange spændende varianter med både ensfarvede regnsæt, regntøj med all-over print samt masser af flotte farver og mønstre i årstidens hotteste farver. Du finder såvel de klassiske regnsæt som de mere trendy med spræl på farverne i vores store sortiment.

Hold dit barn ekstra varmt


Det danske vejr er ofte en våd fornøjelse, men med det rigtige regntøj kan dit barn få mange sjove timer til at gå udendørs uden at blive kold og våd. Hos Smallfashion finder du kvalitetsregnsæt med praktiske egenskaber i smarte og trendy prints samt farver til både piger og drenge. Vi tilbyder også foret regntøj børn elsker at have på. Til de mere kolde måneder tilbyder vi bl.a. det altid populære:

 • Termo regnsæt med isolerende materiale


Der er dog mange, der vælger løsningen med almindeligt regntøj med brug af et termosæt inden under på dage, hvor der er ekstra koldt. Det er med til at gøre regntøjet mere alsidigt og kan bruges flere tidspunkter på året. Smallfashion tilbyder også et stort og spændende udvalg af termotøj til børn. 

100 % vandtæt


Mange af vores regnsæt er lavet i et slidstærkt PU-materiale med tapede sømme, hvilket betyder, at de er 100 % vandtætte og vindtætte. Her er der fokus på bl.a.:

 • Materialer, der tåler højt vandsøjletryk

 • Materialer med god åndbarhed


Hos Smallfashion finder du nemlig regntøj med højt vandsøjletryk. Det er den betegnelser, der bruges, når der testes, hvor meget vand et givent materiale kan holde til at blive udsat for inden vandet begynder at trænge igennem stoffet. Vi fører kun de mest professionelle mærker, så du er altid sikret høj kvalitet, når du handler hos os.

Praktisk og funktionelt regntøj


Flere af vores designs af regntøj har en praktisk strop under foden, der sikrer at buksebenene ikke glider op, så der kan komme vand i gummistøvlerne. Det er blot én af mange spændende detaljer, som kan gøre hele forskellen, når det gælder om at holde vandet ude. Vores populære mærker af regntøj byder bl.a. på lækre detaljer som:

 1. Isolerende termofoer

 2. Slidstærkt PU materiale

 3. Højt vandsøjletryk

 4. Svejsede sømme

 5. Vindtætte- og vandtætte materialer

 6. Aftagelig hætte

 7. Fleecefoer i krave

 8. Praktiske reflekser

 9. Justerbare elastikseler

 10. Solide lynlåse


Det er de små detaljer, der tæller. Smallfashion giver børn lov til at være børn med masser af plads til leg og store armbevægelser – vi forhandler nemlig regnsæt med god bevægelighed samt bløde og fleksible materialer, så der er plads til både små og store eventyr.

Lækkert regntøj pige


Er du på udkig efter gult regntøj børn rigtigt kan blive set i, når de færdes i trafikken, eller er du mere til rødt regntøj eller måske lyserødt regntøj, så finder du helt sikkert, hvad du lige står og mangler i vores spændende sortiment, der byder på et væld af skønne farver og prints til pigerne.

Der er både dømt tidløse klassiske sæt såvel som de mere farverige og hotte designs til piger og prinsesser i alle aldre. Her finder du bl.a. regnbukser med og uden strop samt regnjakker i mange forskellige designs, former og længder.

Cool regntøj dreng


Også drengene vil elske de mange spændende farver og all-over print, som kollektionerne byder på. Her her kollektionerne gennem tiderne budt på bl.a.:

 • Blåt regnsæt

 • Sort regnsæt

 • Gråt regnsæt

 • Brunt regnsæt


Du finder dog også spændende prints med både sjove og dekorative designs, der i sig selv kan være det helt store samtaleemne i såvel børnehave som skole. Vi byder på årstidens hotteste farver, men tilbyder også et stort udvalg af altid klassiske og tidløse designs til børn i alderen 0-14 år.

Blødt regntøj baby


Der er også sjovt, finurligt og ikke mindst blødt regntøj til de allermindste. Her byder vi på noget for såvel baby pige og baby dreng. Vælg imellem:

 • Babyregntøj to-delt

 • Babyregntøj heldragt


Her gælder det om at tage barnets alder i betragtning samt behov for eventuelt at kunne bevæge sig og kravle og måske gå uden at regntøjet virker hæmmende. Du kan dog glæde dig over den altid bløde kvalitet, når du handler regnsæt, regnfrakker og bukser til de mindste hos os. Vi tilbyder ud over babytøj også et stort udvalg af tilbehør. Du finder alt til basisgarderoben og til festlige lejligheder hos Smallfashion.

Regntøj børn udsalg


Du finder ikke alene masser af billigt regntøj børn elsker – du finder også tilbud på regntøj, der kan være svære at modstå. De mange flotte designs og den altid høje kvalitet giver dig sikkerhed for tørre og varme børn året rundt.

På vores populære udsalgsside kan du også finde masser af andre spændende tilbud på de mest trendy mærker. Her sælger vi ud af spændende rester fra tidligere kollektioner, men sørger også for et væld af øvrige spændende tilbud - altid på varer i højeste kvalitet i hotte farver og skønne designs.

Dag-til-dag levering


Vi sørger for hurtig levering til en pakkeshop nær dig. Vi lagerfører alle vores populære varer, så vi kan tilbyde dig dag-til-dag levering som del af vores altid gode service.

365 dages returret


Har du fortrudt, så bare rolig – Smallfashion giver dig hele 365 dages fuld returret på din vare.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til din ordre, en vare eller måske vores sortiment, så kontakt os gerne. Vi træffes alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. + 45 41 40 75 00

Du er også velkommen til at skrive til os på mail shop@smallfashion.dk – vi glæder os til at hjælpe dig.

Besøg vores butik


Vi har gjort det let for dig at handle online, men vil nu gerne alligevel byde dig indenfor i vores populære butik. Den finder du på Søndergade 11 i Silkeborg, hvor vores servicemindede og erfarne salgspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det mærke, den størrelse eller den farve børnetøj, som du lige står og mangler.