Pusletaske

Hos Smallfashion finder du et stort og fristende udvalg, hvis du er på udkig efter pusletaske eller måske pusletaske rygsæk. Skønne tasker med stor rummelighed og lækkert design. Her finder du bløde og praktiske materialer samt slidstærke sømme og syninger. Vi byder på de største mærker fra ind- og udland, når det gælder babytøj og tilbehør samt modetøj til børn i alderen 0-14 år. Her finder du bl.a.:

Pusletaske • Pusletaske med skulderrem • Pusletaske rygsæk • Pusletaske med underlag
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Gå på opdagelse og find den bedste pusletaske, som lige matcher dit og babys behov for plads og flot design. Praktisk og ikke mindst uundværlig – det er hvad de fleste småbørnsfamilier ofte mener om denne funktionelle taske, der gerne må være indenfor overskuelig rækkevidde, når du og baby befinder jer uden for huset. Glæd dig over de mange lækkerier fra Smallfashion og find billig pusletaske til altid favorable priser.

Praktisk og uundværlig


Med en baby i huset, så er en pusletaske uden tvivl helt uundværlig. Den er ikke alene en god og praktisk redning til opbevaring af alle de ting til baby, der er nødvendige at have med ud af huset, når forældre og baby drager på eventyr – den er også praktisk til opbevaring af eksempelvis bilnøgler, mobiltelefon og andet. Hos Smallfashion finder du et lækkert udvalg af:

 1. Pusletaske med underlag

 2. Pusletaske uden underlag

 3. Pusletaske rygsæk

 4. Pusletaske med skulderrem


Udvalget af tasker er stort og mange af dem kan bruges til flere funktioner – herunder også som pusletaske. Mange vælger bl.a. en rygsæk i smart design, da den både er praktisk og let at bære, men også har masser af praktisk rum uden at være for stor samt et smart look.

Hvilken pusletaske?


Hvilken type taske du skal vælge er helt afhængig af individuel smag og behov. Sortimentet byder på masser af skønne designs. Her finder du tasker i:

 • Trendy look med årstidens hotteste print, former og farver

 • Klassisk look i tidløse og altid moderne farver


Vi har både pusletaske med underlag og uden. Find den taske, der passer bedst ind i din og babys hverdag. Der er ingen tvivl om, at denne taske vil blive brugt flittigt. Vores mange populære mærker byder på et stort udvalg af både tasker med skulderrem og rygsække, der alle kan benyttes som pusletaske, da de har masser af praktiske rum til opbevaring – det er blot et spørgsmål, om du vil gøre brug af taske med eller uden pusleunderunderlag?

Populære pusletasker


Selv om bagagen rummer en baby og ofte masser af oppakning, så har du alligevel alle muligheder for at se smart og trendy ud med valg af en rigtig lækker taske fra Smallfashion. Når perioden med bleskift og medbragt skiftetøj er overstået, så egner de fleste tasker sig fortræffeligt til både weekendtaske, sportstaske eller blot flot og lækker håndtaske. På de fleste af vores populære tasker med bl.a. skulderremme, der kan remmen klikkes af og eventuelt benyttes som lækker håndtaske. Vi byder bl.a. på skønne mærker som:

 • Petit by Sofie Schnoor

 • CeLaVi


Om det skal være nylon taske, quiltet taske eller noget helt tredje er op til dig? Flere af vores rygsække egner sig desuden perfekt til brug som børnehave taske, når baby er blevet større og skal have praktisk tøj med frem og tilbage til institution, da tasken ikke er så stor. Her finder du letvægtstasker, der både er vand- og skidtafvisende samt har praktiske reflekser. Vores rygsække er dog uden pusleunderlag – mange vælger selv at medbringe et håndklæde med en praktisk stofble, der altid er pakket i tasken, så er du altid klar til bleskift.

Pusletaske rygsæk


Har du behov for en rygsæk, der ikke behøver at være den største af slagsen? Vi byder på smart lille rygsæk med masser af rum til opbevaring af babys tøj og bleer - en rygsæk, der passer perfekt til børnehave rygsæk efterfølgende. Nogle vælger denne form for opbevaring af skiftetøj til baby, mens andre foretrækker en lidt større taske til at tage over skuldrene. Find din egen favorit her hos Smallfashion.

Hvad skal der være i en pusletaske?


Der er mange ting, som du pludselig kan få behov for, når du står langt hjemmefra din almindelige pusleplads og skal foretage bleskift m.m. på baby. Her kan det være rart at tænke i basisgarderobe, når du pakker din taske. Afhængigt af sæson, så kan følgende, ud over de obligatoriske bleer, være praktisk at have med – mindst én af hver slags:

 • Bodystocking

 • Bluse

 • Bukser

 • Strømper

 • Strømpebukser

 • Babyhue

 • Strikket trøje


Dertil kommer ekstra varmt tøj, hvis det er vintersæson så som halsklud, elefanthue, termotøj eller regntøj. Tilpas indholdet efter vejr og temperatur og husk, at det er rart at have plads til egne ting som eksempelvis pung, nøgler og telefon – vores tasker er fyldt med masser af rum, så det skulle være en oplagt mulighed. Vi byder på både stor pusletaske og lille.

Pusletaske tilbud


Hos Smallfashion finder du ofte pusletaske udsalg. Vi byder med jævne mellemrum på billige pusletasker og andre tasker fra de største mærker. Vores populære udsalgsside kan også friste med eksempelvis rester fra tidligere kollektioner eller andre spændende tilbud på pusletaske, modetøj, fodtøj eller tilbehør til børn i alderen 0-16 år.

Dag-til-dag levering


Da vi altid har alle vores populære varer på lager, så kan vi pakke og afsende din ordre samme dag. Det er en del af vores altid gode service. Vi tilbyder derfor dag-til-dag levering.

Kundeservice hjælper gerne med spørgsmål


Har du spørgsmål til et mærke, en størrelse eller blot til din ordre generelt, så kontakt endelig kundeservice. Vi er til for at hjælpe dig. Du kan træffe os på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00.

Du kan også altid skrive til os. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt. Skriv til os på shop@smallfashion.dk

Besøg vores butik i Silkeborg


Har du lyst til at se flere lækkerier fra de største danske og udenlandske mærker af babytøj, børnetøj, tøj til tweens og tøj til teens samt masser af fodtøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år, så kan du forkæle dig selv med et kig ind i vores store og indbydende fysiske butik, som du finder på Søndergade 12 i Silkeborg.

Her finder du også et smilende og erfarent salgspersonale, der altid står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det børnetøj, som du lige står og mangler. Vi klæder de mindste på fra inderst til yderst med kvalitet og skønne mærker til altid favorable priser.

Smallfashion – vi glæder os til sammen med dig at forkæle de mindste.