Luksus basisgarderobe til små priser


Det populære brand Pippi er ikke blevet populært uden grund. Det kan bare det hele - dette skønne og børnevenlige brand. Her får du om noget luksus babytøj med fokus på alle de vigtige detaljer.

Der er dømt blidt og blødt og ikke mindst smart og hensynsfuldt babytøj fra denne miljøbevidste producent. Her får du billigt babytøj med produceret med:
 • Naturlige metervarer

 • Enkle prints

 • Afprøvede pasformer

Uimodståelig bodystocking og nattøj


Det kan være svært at stå for de mange søde kreationer, som Pippi tilbyder. En Pippi bodystocking findes bl.a. i et væld af varianter og der er bestemt noget for såvel den lille prins og den lille prinsesse.

De bløde og naturlige pasformer og de mange flotte prints gør det svært at vælge – også, der det gælder Pippi nattøj, men uanset om du er til spraglede farver eller det mere neutrale, så finder du alt, hvad du behøver i Pippi body, Pippi bukser, hagesmækker, bluser og tilbehør til den lille skønne skabning. Her finder du også den populære Pippi bøllehat.

Økologisk bomuld


Mange af produkterne fra Pippis kollektioner er lavet i økologisk bomuld. Her finder du den blødeste kvalitet og materialer, der i den grad tager hensyn til babys sarte hud.

Dette er materialer dyrket uden brug af kemikalier og uden brug af kunstgødning – dette er også et bevidst hensyn en producent tager for at skåne landmanden og dennes medarbejdere mest muligt under fremstillingsprocessen.

Alt din baby kan drømme om


For de mindst handler det i allerhøjeste grad om tryghed og velvære. Med Pippi babytøj er der dømt tryghed og komfort fra ende til anden. Alle produkter testes ned til mindste detalje og materialerne er blandt de mest bløde og imødekommende.
 • Oeko-Tex produceret efter de højeste sikkerhedsstandarder

 • Fokus på bløde og behagelige materialer

 • Print i blide farver

Ingen tvivl om, at dette komfortable tøj til babyer er noget helt for sig selv. Her hos Smallfashion oplever vi stor efterspørgsel efter netop dette mærke. Såvel babyer som småbørnsforældre elsker dette brand, der gerne reklamerer med, at de gør noget helt specielt for de små.

Pippi babytøj er kvalitet i særklasse


Der er kamp til stregen, når det gælder kvalitetsbabytøj og børnetøj. Dog har Pippi babytøj kollektion efter kollektion formået at tryllebinde sin fanskare med altid høj kvalitet, tidssvarende design og styles, der matcher ethvert behov til basisgarderoben.

Der er også kvalitet til en festlig lejlighed og selv om de fleste designs byder på rolige og hyggelige farvesammensætninger, så finder du også det helt enkle med stilfulde farver og det, der egner sig til festlige lejligheder.

Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten selv om priserne er lave, så alle har mulighed for kvalitet til de mindste.

Beskytter babys sarte hud


Oeko-Tex certificeret babytøj hos Smallfashion er langt mere end god beskyttelse af babys sarte hud. Her får du opfyldt en lang række krav, som Oeko-Tex standarderne kræver af sine producenter. Det er bl.a.:
 • Verdens førende sundheds- og miljømærkning

 • Testning for sundhedsskadelige stoffer

 • Ekstra strenge krav til tøj til børn under 3 år

 • Testning af lynlås, knapper, fyld og sytråd

Du har med denne certificering stor omtanke for din babys sarte hud og samtidig kan du glæde dig over denne frivillige ordning, som mange produktionsvirksomheder i dag lader sig certificere indenfor.

Mange af produkterne fra Pippi er produceret i 100% økologisk bomuld.

Der er tænkt på alt


Denne spændende designer har sørget for lækkert kvalitetsbabytøj, der tilmed er let at få af og på. Og så er der designet til babys forskellige stadier. Her er der fokus på:
 1. Tøjet er designet til let at få af og på

 2. Tøjet er designet til at følge babys behov for bevægelighed

De skiftende bevægelsesmønstre ved en voksende baby og de mange daglige rutiner på skiftebordet er der således taget hensyn til under tilblivelsen af disse enestående designs. Det skal være let og behagelig for både baby og forældre. Det skal være hyggeligt, og så må det også godt være flot at kigge på – det lækre babytøj fra Pippi.

Pippi stofbleer med smarte prints


Der er rigeligt til basisgarderoben, når det gælder Pippi babytøj, børnetøj og tilbehør. De helt uundværlige stofbleer er som oftest en fast bestanddel af enhver basisgarderobe. Du finder et væld af stofbleer fra denne producent med de skønneste og mest smarte prints.

Uimodståelige hagesmækker


Det tøj du vælger til din baby er i høj grad med til at vise dets personlighed. Er det farverigt og frisk eller er det blidt og roligt? Der er intet mere hyggeligt end en sjov og imødekommende hagesmæk, men der er også plads til de klassiske ensfarvede, der matcher til alt. Find dem:
 • I kort eller langt design

 • Med eller uden brug af vandtæt PU-belægning

 • Med eller uden print

Der er så mange sjove, flotte og nuttede hagesmækker fra Pippi at vælge imellem, at det næsten er umuligt at vælge. Heldigt, at de både findes som enkeltpak eller sam-pak.

Pippi babytæppe – perfekt til barnevognen


Ingen baby uden tilbehør. De flotte og indbydende Pippi babytæpper er da bare helt perfekte til såvel barnevognen som til den daglige hygge. Lavet i den blødeste kvalitet og i dejlige farver, så kan du sikre dig, at baby har mulighed for både varme og hygge.

Testet for sundhedsskadelige stoffer


Når du handler Pippi babytøj, som her hos Smallfashion, der er Oeko-Tex certificeret og med produktion uden brug af farlige kemikalier, så har du garanti for:
 1. Omtanke for din baby

 2. Omtanke for produktionsmedarbejderne bag Pippi-produktionerne

 3. Omtanke for miljøet

Der tænkes i bæredygtighed og så skånsom en fremstillingsproces som muligt. En Oeko-Tex certificeret producent viser sit engagement til slutforbrugeren og ikke mindst det miljø produktet fremstilles i. Det er også en afgørende faktor for den store popularitet, som dette brand nyder godt af.

Bløde og naturlige pasformer


De mange flotte designs af Pippi babytøj og børnetøj er næsten ikke til at stå for med de mange flotte prints og hyggelige farvemønstre, men bedst af alt er de bløde og naturlige pasformer. Det bløde bomuldsmateriale er til hver en tid med til at sikre, at dit barn ikke ligger på unødvendige folder og er dermed med til at beskytte babys sarte hud.

Pippi støtter kræftramte familier


Her har vi at gøre med en producent, der har stor omtanke for de mindste under produktionen. Der tages med Oeko-Tex certificering hensyn til såvel forbruger som produktionsmedarbejder og miljø.

Denne producent tager den skridtet videre og støtter med sin kollektion i organiske bomuld hver stykke solgt tøj med 1 krone til Foreningen Cancerramte Børn og deres familier. Indsamlingen går til lukkede arrangementer samt psykologhjælp til de kræftramte familier. Et smukt træk fra denne producent.

Pippi udsalg


Du finder Pippi tilbud med jævne mellemrum her hos Smallfashion. Vi har i forvejen altid små priser, så du kan handle smart og komfortabelt babytøj og børnetøj til store som små.

Det betaler sig at holde øje med vores populære udsalgsside. Her finder du ekstra gode tilbud på de mest populære danske og udenlandske mærker. Det kan være enkelte styles fra tidligere kollektioner eller andre spændende tilbud, som du kan finder her.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og du kan fange os på 97 41 04 15 på hverdage i tidsrummet 8.00-16.

Vi glæder os til at forkæle de mindst med alt det bedste fra den populære Pippi kollektion.