Vi har fundet det bedste af det bedste frem til dit barn uanset alder. Vi tilbyder et stort og spændende udvalg af tøj til babyer og tøj til piger i alderen 0-16 år. Skal du have lækkert pigetøj i de hotteste farver, former og længder, så er Smallfashion lige noget for dig. Vi tilbyder de hotteste mærker indenfor pigetøj til baby, børn og teens.

Lækkert pigetøj i smukke designs


Vi byder på noget for hver en smag. Her finder du lækkert pigetøj til hver en lejlighed, og såvel basisgarderoben som tøj til festlige lejligheder finder du også i mange spændende varianter i vores store udvalg. Vi byder på bl.a.:

 • Trendy og farverige designs i årstidens hotteste mønstre, prints og farver

 • Klassiske og tidløse designs i mange spændende varianter


Er du på udkig efter sporty outfit, cool eller måske yndigt, så finder du også det i de mange spændende designs fra de største og mest populære brands.

De mest populære mærker


Små som store piger ved ofte præcis, hvad de vil have. Især tweens og teens har favoritter, når det kommer til moderigtigt tøj, som gerne må vises frem for vennerne og veninderne. Vi fører naturligvis de mærker, som pigerne finder mest populære. Vælg bl.a. imellem mærker som:

 • Tommy Hilfiger

 • Levis

 • Calvin Klein

 • Hummel

 • Sibin Linnebjerg

 • Creamie

 • Cost:bart

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Soft Gallery

 • The New


Der er dømt lækre designs i særklasse, når små som store piger går på opdagelse i flotte farver, spændende prints, skønne mønstre og cool kreationer. Her er der plads til store armbevægelser og at lade sin helt egen personlige stil skinne igennem. Vi giver små personligheder mulighed for at spire og gro med tøj i deres helt egen stil.

Pigetøj i høj kvalitet


Ikke alene finder du pigetøj piger elsker – du finder det også i højeste kvalitet. Vores populære brands og producenter har fokus på kvaliteten og ikke mindst fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Lækker komfort

 3. Bløde syninger og sømme

 4. Perfekt pasform

 5. Praktiske og funktionelle designs

 6. Materialer, der holder farverne


Dertil kommer en lang række funktionelle detaljer, der kan gøre den store forskel for pigetøj til de forskellige sæsoner. Her finder du bl.a. vind- og vandtætte materialer, isolerende materialer, åndbare materialer og meget mere. Mix og match præcis med de former for beklædning, der passer til dit barns garderobe.

Cool, klassisk, trendy eller yndig


Med modetøj og pigetøj fra Smallfashion, så er der i den grad mulighed for, at pigerne kan vælge deres helt eget udtryk. Uanset om stilen skal være cool, trendy, klassisk eller måske yndig, så finder du designs, der matcher hver en smag i vores altid store sortiment fra de største og mest populære mærker.

Alt til basisgarderoben


Det er på ingen måde svært at have styr på basisgarderoben – du finder nemlig alt, hvad hjertet kan begære af smart og funktionelt pigetøj hos Smallfashion. Vi klæder pigerne på – store som små – fra inderst til yderst med det mest smarte, hotte og funktionelle pigetøj fra den danske og internationale modeverden. Vores designs emmer af kvalitet og frister med alt til både hverdag og fest. Vælg bl.a. imellem:

 • Jakker, overtøj, overgangsjakker, sommerjakker, efterårsjakker, softshell, regntøj

 • Bluser, trøjer, skjorter, sweatre, t-shirts, toppe

 • Bukser, jeans, shorts, nederdele, kjoler

 • Strømper, undertøj, badetøj, nattøj


Uanset om det gælder teenage tøj, lækker pige designs, tunikaer i flotte farver eller noget helt fjerde, så finder du helt sikkert, hvad du søger af pigetøj hos Smallfashion.

Flotte trøjer til piger


Du finder et altid spændende og næsten uimodståeligt udvalg af pigetrøjer hos Smallfashion. Lette, luftige, hyggelige, bløde og behagelige, trendy eller flotte – vi har alt pigerne drømmer om i alle farver, former, længder og størrelser. Vi tilbyder alt i trendy, moderigtigt og smart pigetøj str 0-14 år i vores store sortiment. Når det gælder populære tøjmærker, så har Smallfashion uden tvivl, hvad pigerne drømmer om.

Feminine designs


Til piger i alderen tweens og teens, der begynder at få øjnene op for de smukke kvindelige former, så finder du også lækkert pigetøj med flotte feminine detaljer. Her kan blonder, læg, de rette snit, længder og former gøre den helt store forskel, når det gælder festtøj til piger, cool og casual hverdags outfit eller måske smukke feminine designs i flot kombination med eksempelvis rå denim jeans. Det er en verden af muligheder for små som store piger, når du handler hos Smallfashion.

Yndige nederdele og kjoler


Perfekt til hygge med veninderne, til familieselskabet eller måske som festtøj – Smallfashion byder på et stort og lækkert sortiment af bl.a. yndige nederdele og kjoler. I smuk kombination med elegante bluser, stilfulde skjorter eller en mere casual sweater, så kan du finde præcis det look med nederdele og børne kjoler eller kjoler piger drømmer om.

De små vigtige detaljer


Måske er det mærket, men måske er det også bare det, at alle de andre har tøj med fake fur. Det er ofte de små detaljer, der tæller for at pigerne føler sig smarte og moderigtigt klædt på. Er det pigetøj i lyserød, pigetøj i sort, pigetøj i glimmer, der er in? Uanset sæson og årets mest hotte modefænomener, så finder du helt sikkert, hvad pigerne ønsker sig i vores store udvalg. Glæd et pigehjerte med det bedste af det bedste fra Smallfashion.

Vindtæt, vandtæt og åndbart


Det omskiftelige danske vejr kræver den rette påklædning for børn i alle aldre. Hos Smallfashion finder du et stort udvalg af:

 • Jakker i vindtætte, vandtætte og åndbare materialer


Her måles der i åndbarhed og vandsøjletryk (VST). Det angiver fx, hvor meget vand en jakke kan tåle at blive belastet med, før vandet begynder at trænge igennem stoffet. Vandsøjletryk med tallet 3000-4000 er meget passende til det danske sommervejr.
Hos Smallfashion finder du bl.a. jakker i højeste kvalitet, når det gælder vandtætte, åndbare og vindmodstandsdygtige materialer. Vores vinterjakker har endvidere stor fokus på isolerende materialer, der kan holde dit barn varmt og tørt i alle årets sæsoner, så forkølelser kan holdes på afstand.

Baby pigetøj


Vi tilbyder ud over smart og populært pigetøj også pigetøj baby str. Her er der fokus på komfort og praktiske designs, der er lette at få baby i og af. Kvaliteten er som altid i top og det samme er pasformen og de slidstærke farver, der holder vask efter vask. Her finder du:

 • Bluser, bukser, heldragter, vinterdragter, flyverdragter, fleece

 • Bodyer, uldtøj, strik, huer, vanter, halsedisser

 • Nattøj, badetøj, håndklæder, stofbleer


Vi tilbyder ikke blot smart og funktionelt babytøj, men også et stort udvalg af lækkert tilbehør til baby. Forkæl de mindste med alt det bedste fra Smallfashion.

Pigetøj udsalg


Du finder altid masser af spændende og uimodståelige designs af pigetøj på tilbud. Vi tilbyder de mest trendy mærker og populære designs til piger i alle aldre til altid favorable priser.
På vores populære udsalgsside kan du ofte finde helt exceptionelle tilbud og prisnedsættelser på rester fra tidligere kollektioner og andre specielle tilbud.

Få dag-til-dag levering


Vi sørger altid for hurtig levering, når du handler din ordre hos Smallfashion. Vi lagerfører alle vores populære mærker, så vi kan få varen afsted til dig i en fart. Vi tilbyder dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

365 dages returret


Har du fortrudt dit køb, så kan du returnere din vare. Vi tilbyder 33 dages fuld returret.

Kan vi hjælpe dig?


Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål i tidsrummet 8.00-16.00 på alle hverdage.
Du er velkommen til at skrive til os på mail shop@smallfashion.dk eller ringe til os på tlf. 97410415.

Besøg vores butik


Vi har gjort det let for dig at handle online her på Smallfashion, men vi vil også gerne byde dig velkommen i vores fysiske butik, som du finder i Silkeborg på Søndergade 11.
Her står vores dygtige og erfarne salgspersonale klar til at hjælpe dig med alle forespørgsler på pigetøj i størrelserne 0-16 år. Vi forkæler såvel baby, som børn, tweens og teens med alt det bedste fra modeverdenen.