De skal være varme, praktiske og ikke mindst lette at komme af og i. Funktionen er klar – at holde de små fødder tørre og varme. Vi klæder børn i alle aldre på – også med overtræksfutter. Du finder et stort udvalg af babytøj, tøj til børn, tweens, teens og ikke mindst fodtøj og tilbehør i mange spændende varianter – altid til favorable priser her hos Smallfashion.

Hold dit barns fødder tørre og varme


Når de mindste kommer udenfor og skal nyde de mange spændende årstider, så giver du baby de absolut bedste betingelser for at røre sig og udvikle motorikken med det rette fodtøj. Når baby er for lille til endnu at få sko og støvler på, så er de populære overtrækssko et oplagt valg. Disse designs har opnået stor popularitet grundet deres mange funktioner samtidig med, at de er bløde og behagelige for baby. Overtrækssko:

 1. Holder babys fødder varme

 2. Holder babys fødder tørre


De findes i både vindtætte, vandtætte og åndbare materialer. Med praktisk PU materiale kan du tilmed holde vandet ude og let rengøre de små overtræksfutter efter vand, sand og mudder, når baby har været ude at muntre sig i sandkassen.

Lad baby komme omkring og styrk den motoriske udvikling


Der er mange fordele ud over de funktionelle med at holde varm og tør. De motoriske udviklingsmuligheder, der byder sig, når baby rigtigt får lov til at bevæge sig rundt, selv om det stadig er på kravle-stadiet, er vigtige for dit barns udvikling.

 • Når tøj og fodtøj sidder rart og behageligt, så kan din baby koncentrere sig om at udforske verden


Med disse praktiske sko er det nu muligt for baby at komme omkring i stedet for at skulle sidde i en barnevogn og kigge på, mens andre og måske ældre børn leger og hygger. Den rette påklædning, der både kan holde varm, tør og tempereret på rette vis, er af afgørende betydning for dit barns generelle udvikling og trivsel.

Overtrækssko lækker kvalitet


Når du handler fodtøj til baby hos Smallfashion, så kan du altid vide dig sikker på høj kvalitet. Vi har sørget for ikke alene populære, men også yderst professionelle mærker, der har tænkt i motorisk udvikling og komfort for din baby. Vi byder på designs med fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Slidstærke sømme og syninger

 3. Lækker pasform

 4. Høj komfort


Der er dømt creme de la creme til små sarte fødder med bløde og behagelige materialer. Her finder du et stort udvalg fra spændende mærker med helt deres egen stil, men med samme funktion for baby – at holde fødderne glade og tilpasse, så der er plads til eventyr.

Praktisk året rundt


Overtrækssko er og forbliver praktiske året rundt. De fås i vandtætte og åndbare materialer, der er lette at rengøre og trække baby af og i. De fås med skøn elastik og smarte velcrolukninger.

 • Perfekt til forårets og efterårets skiftende temperaturer og små lette byger

 • Perfekt til vinterens slud og sjap, når vand og sne skal holdes ude

 • Perfekt til sommerens fine og blide sommerregn


Du skal naturligvis altid mærke efter om jordtemperaturen er for kold til at baby kan bevæge sig aktivt rundt i sin flyverdragt – jo mindre aktiv din baby er – jo hurtigere bliver barnet afkølet. Vær opmærksom på den rette beklædning på alle årstider, når de drejer sig om børn. En god flyverdragt i kombination med skønt tilbehør som overtræksfutter, huer og vanter kan give din baby de bedste betingelser for en aktiv dag i det fri.

Det bedste til de mindste


Vi har sørget for det absolut bedste til de mindste, når du handler hos Smallfashion. Vi har fundet mærker, der gør brug af forskellige materialer afhængig af årstid samt, hvilken funktion disse overtrækssko skal have. Her byder vi bl.a. på spændende designs med skønne detaljer i mange varianter som:

 • Slidstærkt Tusson nylon

 • Stor åndbarhed og vandtæthed

 • Foret med varmt fleecefor

 • Skridsikre såler

 • Elastik og velcrobånd ved anklen


Små men skønne detaljer, der gør den store forskel for din baby, når det drejer sig om høj komfort, lækker pasform og ikke mindst funktionalitet. Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores store og spændende sortiment, hvor du finder overtrækssko i skønne varianter til både de små prinser og prinsesser.

De hotteste mærker


Vi har fundet de absolut hotteste mærker frem til dig, der gerne vil have det bedste af det bedste til baby. Søde, praktiske, varme og komfortable sko til at trække over babys små fødder i mange spændende varianter fra de største mærker fra både ind- og udland er, hvad sortimentet byder på, når du handler alt til baby børn i alderen 0-16 år hos Smallfashion. Vi byder på spændende mærker som:

 • Minymo

 • Hummel

 • CeLaVi


Fyld basisgarderoben op med skønne lækkerier fra de største mærker og ingen basisgarderobe uden smarte og praktiske overtrækssko. Uanset om du er på udkig efter CeLaVi overtrækssko, Hummel overtrækssko eller måske bare en bestemt farve, så kan du roligt glæde dig til de mange spændende varianter i vores store sortiment.

Søde overtrækssko pige design


De små prinsesser kan roligt glæde sig til at komme ud og vrikke med fødderne iklædt både smarte og praktiske overtrækssko. Sortimentet byder som oftest på både trendy og hotte farver, men giver ofte også masser af muligheder for de klassiske:

 • Røde overtrækssko

 • Lyserøde overtrækssko

 • Lilla overtrækssko


Forkæl et lille pigehjerte med creme de la creme af fodtøj allerede inden baby er gammel nok til sko. Denne form for sko er den perfekte løsning til små sarte babyfødder, der vokser og udvikler sig. Baby overtrækssko er kommet for at blive – ingen tvivl om det.

Smarte overtrækssko dreng


Drengene bliver bestemt ikke snydt, når det gælder smarte overtrækssko. Find det design, der matcher bedst til flyverdragten, heldragten eller blot yndlingsfarven. Sortimentet byder som oftest på de mere klassiske farver som:

 • Blå overtrækssko

 • Sorte overtrækssko

 • Grå overtrækssko


Glæd et par små skønne drengefødder med lækkerier fra de største og mest professionelle mærker. Du finder dem til altid skønne priser her hos Smallfashion.

Praktisk PU materiale


Overtrækssko fra Smallfashion byder bl.a. på det smarte og praktiske PU materialer, der både er let at rengøre og holder vandet ude. Glæd de små fødder med det rette materiale, så der er plads til glæde og fornøjelser ude i det fri hele året. Lad os sammen forkæle de mindste med det bedste fra den danske og udenlandske modeverden.

Overtrækssko baby


Hos Smallfashion finder du ikke blot billige overtrækssko baby vil elske. Du finder også et stort udvalg af alt andet babytøj som flyverdragter, heldragter, bodystocking, bluser og bukser. Vi byder nemlig på alt, hvad hjertet kan begære af:

 1. Babytøj str. 56-74

 2. Babytilbehør


Her kan du bl.a. glæde dig over både pusletasker, badehåndklæder, stofbleer, hagesmække og skønne futter, strømper og endda hårpynt. Vi byder på alt, hvad du måtte ønske dig til både basisgarderoben og festlige lejligheder til børn i alderen 0-16 år.

Overtrækssko udsalg


Få de bedste tilbud på overtrækssko her hos Smallfashion. Vi har fundet de bedste rabatter frem til dig, der er på udkig efter billige overtrækssko til alle sæsoner. Hold også øje med den spændende udsalgsside, hvor du kan finde specialtilbud og rester fra tidligere kollektioner fra de største danske og udenlandske mærker.

Hurtig levering


Vi lagerfører alle vores mest populære mærker, derfor kan du altid få hurtig levering, når du handler hos os. Vi tilbyder dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til babytøj, børnetøj eller fodtøj og tilbehør, så spørg os endelig til råds. Vores erfarne kundeservice vil gerne hjælpe dig i mål med din ordre. Du kan kontakte kundeservice på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00.
Du er også altid velkommen til at skrive til os på mail shop@smallfashion.dk

Besøg vores store butik


Vidste du, at vi har en stor og spændende fysisk butik? Du finder den på Søndergade 11 i Silkeborg, hvor du kan glæde dig til at gå på opdagelse i skønne mærker fra både ind- og udland. Vi byder på et væld af lækkerier til såvel baby, børn, tweens og teens af modetøj samt skønne sko, støvler og masser af accessories.
Vi glæder os til sammen med dig at forkæle de mindste med alt det bedste fra inderst til yderst.