Nattøj

Skal det være smart og lækkert nattøj i de blødeste materialer med perfekt pasform og høj komfort, så skal det være designs fra Smallfashion. Vi har fundet de absolut mest populære mærker frem til dig og dit barn i altid udsøgt kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Uanset om stilen skal være det klassiske design eller måske det mere farverige og trendy, så finder du helt sikkert, hvad du søger i vores spændende sortiment. Vælg bl.a. imellem:

Nattøj • Nattøjssæt • Natkjoler • Pyjamas
Det bliver pludselig langt mere hyggeligt at skulle i seng iført det mest behagelige og super smarte nattøj fra de hotteste mærker. Her får du farver, der holder og bløde og behagelige syninger. Vi fører et stort udvalg af såvel babytøj som tøj til børn og teens til altid favorable priser.

Smart og blødt nattøj børn elsker


Der er ikke noget at sige til, at børnene elsker nattøj fra Smallfashion. Til de mindste finder du det hyggeligste og mest dekorative babynattøj, og til de lidt større børn finder du seje designs til prinser og prinsesser samt cool nattøj til tweens og teens. Her byder sortimentet på:

 • Klassisk modeller i tidløse farver

 • Trendy og dekorative mønstre, prints og farver


Der er noget for store som små, piger som drenge i alle smagsvarianter. Vi giver dig hyggeligt, smart og cool nattøj børn elsker at komme i.

Nattøj fra de mest populære mærker


Hos Smallfashion har vi udvalgt vores leverandører med omhu. Professionelle producenter og brands med stort kendskab til de hotteste trends indenfor modeverdenen og med stor fokus på højeste kvalitet. Vi fører bl.a. populære mærker til baby, børn og teens som:

 • Pippi

 • Vingino

 • Hummel

 • CeLaVi

 • Tommy Hilfiger

 • Creamie

 • Calvin Klein

 • Me Too


Der er dømt hotte designs som teenageren gerne viser frem til vennerne, dekorative og sjove designs som børnehavebarnet og det lille skolebarn gerne griner af med bedsteforældrene og søde og finurlige designs til de allermindste.

Masser af lækkerier


Vi har Calvin Klein nattøj børn elsker, og Hummel nattøj børn elsker og Tommy Hilfiger nattøj børn elsker og Me Too – børn elsker bare de mange spændende varianter fra Smallfashion.  Der er dømt lækkerier til alle aldre med kvalitet fra de største mærker.

Lækker kvalitet


Det er bare så lækkert at iføre sig tøj i bløde og behagelige materialer, og det er præcis, hvad du får – uanset, hvilket mærke du handler hos Smallfashion. Vores populære brands har fokus på alle de vigtigste egenskaber og her tænkes naturligvis på:

 1. Bløde og komfortable materialer

 2. Bløde sømme og syninger

 3. Lækker pasform

 4. Høj komfort

 5. Farver, der holder til hyppige vaske


Her får du kvalitet, der holder til hverdagen - nattøj produceret til den bløde barnehud i skønne materialer.

Trendy all-over print


Det er bestemt ikke kedeligt at iføre sig nattøj fra Smallfashion. Sortimentet byder bl.a. på all-over print i et væld af spændende motiver, farver og former – naturligvis i sæsonens mest hotte farver og mønstre. Der er noget pigerne elsker og bestemt også noget for drengene. Det kan næsten være svært at vælge imellem de mange flotte designs.

Flot nattøj pige design


Skal det være prikket, lyserødt, rødt eller måske lilla, så finder du helt sikkert, hvad du søger af smarte, hyggelige eller måske cool designs til piger i alle aldre, når du handler hos Smallfashion.
De største mærker, den blødeste kvalitet og masser af flotte all-over prints, mønstre og farver – der er i den grad noget for både små prinsesser og de større piger.

Sejt nattøj dreng


Der er bestemt også noget for drenge – uanset alder. Skal det være cool og tjekket fra Tommy Hilfiger, Calvin Klein eller måske Hummel eller skal det være sjovt og dekorativt fra CeLaVi eller Vingino? Hos Smallfashion finder du alt det, som børnene drømmer om at iklæde sig, inden de skal i seng.

Holder farven


Professionelle mærker byder på professionelle indfarvninger. Du finder altid designs i højeste kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få kvalitet, der:

 • Holder farven vask efter vask

 • Holder pasformen vask efter vask


Der er designet til hverdagen og til hyppige vaske – præcis som det ofte hører sig til med tøj til babyer og børn.

Nattøj baby størrelse


Smallfashion byder også på smart og dekorativt natdragt for de mindste. Her kan du bl.a. vælge imellem det altid populære heldragt nattøj børn elsker eller måske de to-delte designs. Her byder vi igen på:

 • Klassiske designs

 • Trendy og farverige designs


Der er nuttet, dekorativt, sjovt og smart nattøj i alle varianter, når du handler babytøj og tilbehør hos Smallfashion. Vi tilbyder desuden skønne håndklæder til baby, stofbleer og meget mere. Du finder alt, hvad du behøver af stort og småt til basisgarderoben til børn i alderen 0-16 år.

Nattøj udsalg


Du finder naturligvis også masser af gode tilbud på nattøj hos Smallfashion. Vi har altid spændende tilbud på alt børnetøj og babytøj i højeste kvalitet.

Hold gerne øje med vores udsalgsside, hvor populære mærker kan fås til yderst nedsatte priser – her kan der være tale om designs fra tidligere kollektioner eller andre spændende special tilbud.

Hurtig levering


Hos Smallfashion tilbyder vi altid hurtig levering. Det er en del af vores altid gode service. Vi lagerfører alle vores populære mærker, så du altid kan få din ordre så hurtigt som muligt. Vi tilbyder dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Gratis fragt på din ordre


Du får altid gratis fragt på din ordre, når du handler hos os. Vi har fri fragt i hele Danmark.

Returret


Skulle du fortryde dit køb, så tilbyder vi hele 33 dages fuld returret.

Besøg butikken i Silkeborg


Har du ikke allerede besøgt vores populære butik i Silkeborg, så er det bestemt værd at overveje. Her finder du de mest smarte og hotte designs til såvel baby som børn og teens. Her finder du de hotteste farver, former, længder og mærker.

Kig forbi og se de mange spændende designs til børn i alle aldre. Vores erfarne og professionelle salgsteam står klar til at hjælpe dig med alt fra valg af størrelse til sammensætning af farver og besvarelse af eventuelle spørgsmål, som du end måtte have omkring mærker og kvalitet.

Kontakt kundeservice


Har du spørgsmål til din online shopping, et mærke eller en vare, så kontakt os gerne. Du kan fange os på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 97 41 04 15. Du kan også skrive til os på mail shop@smallfashion.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis det børnetøj, som du lige står og mangler.