MP Strømper til børn og tweens

Der er sans for detaljen, når der designes, produceres og kvalitetstestes MP strømper og MP strømpebukser, så de mindste kan få strømper i højeste kvalitet med farver, der ikke smitter af og en pasform, der er anatomisk korrekt i forhold til foden.

Shop strømper som enkelt par eller i skønne sammen-pakninger. Glæd dig til altid fashionable strømper i høj kvalitet til fornuftige priser hos Smallfashion.

Farver der holder


En nøje udvalgt leverance af garn og gennemfarvning er ikke alene ensbetydende med MP strømper af højeste kvalitet, men også:

 • MP strømper med farver, der ikke smitter af


Her får du både pasform og farver, der holder vask efter vask, og kvaliteten mærkes ikke alene på farverne, men i høj grad også på den altid lækre pasform.

Cool MP glimmer strømper


MP strømper er kendt og elsket for deres mange cool designs, der både tæller de klassiske og tidløse ensfarvede, men også et spændende udvalg af strømper med skønne farvekombinationer, mønstre, striber og andre lækre detaljer.

 1. Ensfarvede strømper i klassisk og tidløst design

 2. Trendy strømper i årstidens hotteste farver og mønstre

 3. Glimmer strømper i mange varianter


Kollektionerne har bl.a. været præget af et spændende udvalg af glimmer strømper – perfekt til både hverdag og fest. Kvalitetstestet bomuld af højeste kaliber og en finger på pulsen er kendetegnende for de altid populære MP strømper og MP strømpebukser.

Varme og lækre MP uld strømper


Skal det være ekstra komfortabelt og lækkert, så er MP strømper uld design den perfekte løsning. Uld brillerer med skønne egenskaber, der bl.a.:

 • Holder dit barns fødder varme, når der er koldt

 • Holder dit barns fødder afkølede, når der er varmt


Sortimentet byder på lækre farver i både ankelstrømper og strømpebukser – her kan du for små penge fylde basisgarderoben op med smarte strømper i høj kvalitet.

Yndige MP strømper baby


Der er dømt forkælelse til de mindste med skønne babystrømper i mange spændende varianter. Den bløde bomuld, de bløde og behagelige ribkanter og den specialtilpassede hæl-anatomi giver de mindste en pasform, der er helt enestående samtidig med altid yndige farver – uanset, om du handler strømper til baby dreng eller baby pige.

Et dedikeret designermærke


Visionen bag MP strømper og MP strømpebukser er klar: At lave kvalitetsstrømper i lækkert design med god pasform. Det må i den grad siges at være lykkedes.

Mere end 75 års erfaring på markedet har gjort dette brand til mestre indenfor deres felt – ekspertise og dedikation, som du i den grad nyder godt af, når du handler fashionable strømper i mange varianter fra MP.

 1. Unikt designede strikkemaskiner

 2. Maskinel såvel som manuel fremstilling af MP strømper

 3. Høje krav til certificeringer og leverandører


Produktionsprocesserne er specialtilpassede til fremstilling af den perfekte strømpe med ikke alene unikt fremstillede strikkemaskiner, men også finpudsning af detaljen og kvalitetskontrol af mere end 16 par hænder ved fremstilling af blot ét par MP strømpebukser.

De små detaljer gør hele forskellen


Der er lagt hjerte og sjæl i designet og produktionen af hvert par strømper. Nøje udvalgte materialer i kombination med specialfremstillede strikkemaskiner samt et væld af håndlavede detaljer giver dit barn strømper i særklasse. Produktionen emmer af dedikation og det samme gør hele fremstillingsprocessen:

 • Endnu tættere maskefibre og endnu tættere garn i hælen

 • Anatomisk tilpasset hæl-fremstilling

 • Forlænget produktionstid for øget sans for detaljen

 • Nøje afstemt rib på strømpen for maksimal pasform


Her får du intet mindre end kvalitet fra ende til anden. Der er dømt creme de la creme for små fødder – uanset valg af design.

MP strømper udsalg


Smallfashion giver dig intet mindre end helt fantastiske tilbud på MP strømper og tilbud på MP strømpebukser. Vi har sørget for skønne rabatter, så de små fødder kan blive forkælet uanset, om du handler til baby, mindre børn, tweens eller teens.

Tjek også vores populære MP strømper størrelsesguide ud – du finder alt, hvad du skal bruge til glade fødder hos Smallfashion. Vi giver dig god service med hurtig levering – det skal være let at handle online uanset, om du handler MP strømpebukser, mode til børn, fodtøj til de mindste eller lækkert tilbehør.

 1. Dag-til-dag levering af din ordre

 2. Levering til en pakkeshop nær dig

 3. Hele 365 dages returret


Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os i kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00. Du træffer os på tlf. 41 40 75 00. Du kan også skrive til os på shop@smallfashion.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle de mindste med lækkerier fra den store modeverden.