MALA TIL BØRN

Ingen børnetøj uden Mala børnetøj. Vil du rigtigt forkæle dit barn, så er Mala strømper helt uden generende syninger og soft toe den perfekte løsning.

Dette mærke har fokus på sundhed og miljø og overholder derfor alle internationale standarder med hensyn til brug af skadelige stoffer. Skal komfort, pasform og lækkert design være i top, så er det Mala strømpebukser og strømper til barn og baby. Få dem med eller uden glade og festlige udtryk.

                                                Strømper • Strømpebukser • Ankelstrømper • Babystrømper

Hos Smallfashion oplever vi stor efterspørgsel efter dette populære basisprogram af strømper og strømpebukser i et utal af mønstre og farver. Det er da også sand velvære for små fødder, der vokser.

Gør hverdagen til en fest

Selv om der er mange praktiske ting forbundet med valg af tøj til børn, så behøver det bestemt ikke være kedeligt. Det har Mala børnetøj kollektion sørget for. De mange lækre strømper nærmest indbyder til at gøre dagen mere festlig.

Forkæl dit barn med masser af finurlige farver og sjove mønstre – lad hverdagen være fyldt med små spændende overraskelser – overraskelser, der sagtens kan være små bløde pakker med strømper.

Plads til små glade tæer


Med valg af Mala strømper får du børnestrømper med stor rummelighed. Der er plads til glade tæer, der vrikker og vrider sig igennem dagen med bløde og smarte strømper.

Der må gerne være fart på farverne til de små, men der må bestemt også gerne være plads til de lidt mere afdæmpede farver. Her har du en producent med et helt enestående stort udvalg, så der er farver og designs nok at vælge imellem.

Mala strømper


Mala strømper og ankelstrømper fås til små som store børn og du finder dem i masser af spændende styles, der matcher både dreng og pige.

Hos Smallfashion er dette populære brand et must-have til basisgarderoben til børn i alderen 0-14 år.

  • Farverige og praktiske til børnehaven

  • Udtryksfulde og trendy til skolebarnet

Den øvrige basisgarderobe af almindeligt tøj som bukser og bluser kan på ingen tid få nyt liv og kulør med et par stilfulde Mala strømper i et væld af farver.

Kun fantasien sætter grænser, når du og dit barn skal vælge imellem de mange smarte designs.

Testet for sundhedsskadelige stoffer


Du kan roligt iklæde dit barn strømper fra Mala. Alle strømper er testet for sundhedsskadelige stoffer og Oekotex 100 certificeret, hvilket er den højeste udmærkelse tekstiler kan få.

Her er der tanke for såvel dit barn som miljøet, når disse strømper testes for mere end 300 sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer.

Oekotex 100 standarden har også fået tilnavnet ”Tiltro til tekstiler” – dette vidner i høj grad om den ansvarlighed, der er pålagt producenten og forbrugerens fulde tiltro til, at producenten overholder alle krav og lovgivninger på området.

Du kan roligt have tiltro til Mala, der i den grad passer på de små poders fødder med kvalitet og gode materialevalg.

Når kvaliteten er vigtig


Dette mærke har formået at skabe produkter, der holder farve og pasform vask efter vask. Det kan altid være en fordel at købe strømper et nummer større end dit barns fod, da de små fødder hurtigt vokser. Mala strømper og Mala strømpebukser er ikke blevet populære uden grund.

Det perfekte mix af materialer giver en komfort og elasticitet, der gør det let for små barnefingre at få strømpen af og på og samtidig holder pasformen til det daglige slid:

  • 80% bomuld sikrer god komfort

  • 17% polyamid sikrer krølfrihed, slidstyrke og trækstyrke

  • 3% elastane sikrer høj grad af elasticitet

Utallige tests og designs ligger til grunde for den høje kvalitet, som du finder i disse smarte og praktiske strømper til børn.

Strømpebukser til både piger og drenge


Udvalget er stort og mulighederne mange med de mange spændende Mala strømpebukser, der er designet til både drenge og piger.

Vælg imellem de mange stilfulde designs og lav jeres helt egen stil. Friske farver og mønstre kan ligefrem være dagens samtaleemne i både skole og børnehave, når de små ivrigt viser fødderne frem iklædt farverige strømper.

Tøsede strømpebukser, feminine strømpebukser eller de mere klassiske med enkle farver til drengene. Måske finder du din helt egen yndlingsfarve, når du skal vælge imellem de mange nuancer.

Ingen generende syninger


Udsøgt kvalitet og højeste komfort er kendetegnede for de mange Mala strømpebukser og strømper. Strømperne er designet uden generende syninger og med den såkaldte soft toe.

Dette er med til at sikre lang holdbarhed. Designs fra Mala børnetøj serien giver dit barn de bedste betingelser for de små ivrige tæer.

Babysokker – strømper til de mindste


Mala børnetøj tæller naturligvis også et stort udvalg af babysokker. Find de små fine størrelser i præcis den farve, der matcher jeres behov. Lyserød og nuttet eller blå og klassisk? Er du til de afdæmpede farver eller skal der være liv og glade dage?

Der er noget for enhver smag og når komforten er i top, så er det ingen sag. Så kan du være sikker på at give din lille baby en god start på livet med bløde og behagelige babysokker.

Giv dit barn sin helt egen stil


Med Mala strømper og Mala strømpebukser kan dit barn få sin helt egen stil. Skal det være hyggelige strømper, sprælske, sjove eller måske stribede sokker.

Lad dit barn få medindflydelse på de mange spændende valg, der melder sig i dagens løb – herunder også valg af farve på strømperne.

Det er med til at højne dit barns selvstændighed og omtanke for hverdagens mange spændende muligheder. Dagen kan altså hurtigere blive mere sjov og festlig med lidt sprælske strømper.

Mala strømpebukser udsalg


Vi fører et bredt sortiment af Mala strømper og strømpebukser. Du finder begge dele til altid lave priser her hos Smallfashion, så de mindste altid kan have varme og komfortable strømper på fødderne i friske og sprudlende designs.

Hold også øje med vores Mala strømpebukser tilbud på vores udsalgsside. Her kan du finde store besparelser på produkter fra tidligere kollektioner eller andre helt specielle tilbud. Her er det først til mølle, så du skal ikke vente for længe.

Vi glæder os til at forkæle dine børns fødder med det bedste fra Mala.