Du finder som altid højeste kvalitet, når du handler børnevanter i moderne design fra de mest populære mærker her hos Smallfashion. Vi har fundet de bedste priser frem til dig og naturligvis sørget for lækker pasform, høj komfort og slidstærke materialer, der kan holde dit barn varmt og praktisk klædt på i hele vintersæsonen.

Smarte vanter børn


Hos Smallfashion kan udvalget af vanter til børn være næsten overvældende. Det kan være helt svært at vælge, men uanset dit valg, så er du til hver en tid sikret høj kvalitet og lækkert design. Vi har valgt vores mange spændende handsker til børn i både de mere traditionelle pige- og drengenuancer, men byder også på andre spændende farver, der matcher sæsonens hotteste trends. Her finder du smarte:

 • Klassiske designs med altid tidløse farver

 • Trendy designs med skønne farvesammensætninger og mønstre


Der er noget for hver en smag, og du kan være helt sikkert på, at dit barn går en varm og komfortabel vintersæson i møde med det bedste af det bedste fra Smallfashion. De mange populære mærker, som vi tilbyder her i vores sortiment er nemlig udvalgt med fokus på børnenes komfort samt højt funktionalitet. Om du er til det højeste vandsøjletryk eller blot ønsker smarte strikkede handsker til børn, så finder du alt, hvad hjertet kan begære i vores spændende sortiment.

Handsker i høj kvalitet


Ingen tvivl om, at du kan finde handsker med varme til både baby, børn og teens i det brede sortiment, som vi fører her hos Smallfashion – og bedst af alt, så får du altid designs med fokus på:

 1. Lækker komfort

 2. Bløde materialer

 3. God pasform

 4. Stærke syninger

 5. Farver, der holder


Børn i alle aldre er ofte meget aktive, og det ses på vanterne i form af snavs og slitage. Hos Smallfashion har vi fundet de mest slidstærke, vaskbare og ikke mindst behagelige designs frem, der formår at holde form og pasform vask efter vask.

Tapede sømme


De slidstærke og ofte tapede sømme er ikke alene medvirkende til at holde kulde og blæst ude, men er i den grad også med til at holde dit barns hænder tørre. Vandsøjletryk og vindtæt stof er også egenskaber, som du kan finde i højeste kvalitet, når du handler smarte og funktionelle handsker børn elsker hos Smallfashion.

Holder varmen inde og kulden ude


Når du handler kvalitetshandsker til børn og teens hos os, så finder du en lang række egenskaber, som er med til at holde dit barns hænder varme og tørre. Her finder du bl.a. handsker, der har:

 • Testet vandsøjletryk

 • Testet vindtæt styrke

 • Testet åndbarhed


Dertil kommer en lang række lækre detaljer, der i den grad er med til at sikre, at handskerne bliver på – selv, når dit barn bevæger sig ud på de mest spændende eventyr og engagerer sig i fantastiske aktiviteter med hop, kravl, løb og leg. Der er med andre ord plads til at børn forbliver børn – uden at skulle bekymre sig om hverken kulde eller blæst, vand eller sne. Varme hænder gør den store forskel, når børnene dagligt opholder sig mange timer udendørs.

De mest populære mærker


De populære mærker, som vi fører her hos Smallfashion vidner i den grad om nøje udtænkt design. Vi fører kun det bedste af det bedste i vores sortiment og byder bl.a. på lækkerier i form af strik eller vandtætte handsker og vanter til børn i mærker som:

 • Minymo

 • CeLaVi

 • Hummel

 • Creamie

 • Molo

 • HuttelihutHer finder du creme de la creme indenfor ski luffer og luffer børn elsker at have på. Vandtætte handsker gør en forskel i dit barns hverdag og omvendt, så kan strikkede vanter være præcis det, der matcher dit barns behov. Vi har handsker børn elsker til hver en lejlighed og hver en aktivitet.

Yndige luffer pige


Til pigerne byder vi på et spændende udvalg af såvel klassiske som moderne farver. Sortimentet varierer i farver afhængig af modens hotteste trends. Gennem tiderne har du bl.a. kunne finde:

 • Lyserøde luffer, lilla luffer og røde luffer i klassiske designs

 • Trendy designs med årstidens hotteste farver


Om du klæder en lille prinsesse på til eventyr i vintervejret, eller om det skal være til en tur i barnevognen, så er det vigtigt at finde præcis det design, der passer til dit barns behov. Vi har ikke alene yndige, men også cool, klassiske og trendy farver af luffer til pigerne.

Cool vanter dreng


De lidt større drenge skal naturligvis have de mest cool farver. Der er dømt leg, eventyr og masser af sjov, når hænderne har det dejligt varmt. Her er der plads til smil, latter og røde varme kinder, når legepladsen bliver indtaget fuldt påklædt ned til mindste praktiske detalje – og her er vanter drenge model naturligvis et must.
Vi byder på skønne designs i alt fra blød og behagelig strik til de mere vandafvisende og i den grad forede vanter til drenge. Her har du gennem årene kunne glæde dig over kollektioner med:

 • Blå vanter, grå vanter og sorte vanter i klassiske designs

 • Trendy designs med årstiden hotteste farver


Der er noget til såvel små prinser, som de lidt større børn i vores spændende udvalg fra de mest populære mærker.

Lækker pasform


Uanset, hvilken form for vanter, handsker eller luffer, som du vælger til dit barn, så er du sikker på en altid god pasform. Ikke alene farverne bevares vask efter vask – det gør den gode pasform også, så dit barn til hver en tid kan føle det behageligt og funktionelt, når det er iklædt de smarte og ikke mindst billige handsker til børn fra Smallfashion.

Bløde materialer


Den høje fokus på komfort og lækker pasform giver dig luffer og handsker produceret med de blødeste materialer. Her finder du bl.a.:

 1. Praktisk og blødt ydermateriale

 2. Varmt og lækkert inder-foerDer er på alle måder tænkt i lækre materialer og materialer, der lader sig bøje, strække og hygge og lege i dagen lang.

Baby vanter


Hos Smallfashion finder du også vanter baby størrelse i flere spændende varianter. De er ikke alene bløde og behagelige – de er også med til at sikre dit barn en vintersæson med altid varme fingre og hænder. Vælg bl.a. imellem skønne strikvanter eller praktiske luffer med foer.

De små vigtige detaljer


Selv om vores sortiment byder på et væld af forskellige farver, former og størrelser på skiluffer, børnehandsker og vanter, så er der dog en lang række vigtige detaljer, der går igen på mange af de professionelle designs, som disse største mærker byder på. Det er bl.a. vigtige detaljer som:

 • Varmt fleece foer inde i vanten

 • Gummi i håndfladen

 • Justerbar velcro omkring håndled

 • Lynlås i siden


Der er designet, testet og justeret for at opnå den bedst mulige komfort og lækre pasform. Luffer skal som bekendt blive på hånden for at holde hænderne varme og med eksempelvis praktisk og funktionelt justerbart velcro omkring håndled, så kan du hjælpe dit barn med at holde på varmen.

Handsker og vanter udsalg


Du finder altid et stort og spændende udvalg af billige handsker og billige luffer hos Smallfashion. Vi byder dog også på masser af andre spændende tilbud - dem finder du bl.a. på vores populære udsalgsside, hvor vi byder på prisnedsættelser på de største mærkevarer.

Her kan du finde enkelte rester fra tidligere kollektioner eller tilbud, som vi har forhandlet helt specielt hjem for at kunne forkæle dig med exceptionelle små priser. Du finder vores tilbudsvarer til børn i altid højeste kvalitet.

Få hurtig levering


Vi ved, at tiden er vigtig, når vinteren pludselig er over os, og de mindste skal klædes smart og varmt på. Vi sørger derfor for, at du får hurtig levering, når du handler hos Smallfashion. Vi har sørget for at lagerføre alle de populære mærker, så du er sikret dag til dag levering.

Spørg kundeservice


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til børnetøj, babytøj eller til tøj til teens. Vi hjælper dig gerne med at finde de svar, du søger, så du kan finde præcis den størrelse eller det brand, som matcher dit barn.

Kontakt kundeservice i tidsrummet 8.00-16.00 mandag til fredag på tlf. + 45 41 40 75 00 eller på mail shop@smallfashion.dk.

Besøg butikken i Silkeborg


Tag også et kig forbi vores spændende butik, som du finder på Søndergade 11 i Silkeborg. Vi glæder os til at hjælpe dig.