Sjove, spændende, klassiske eller farverige designs finder du til børn i alle aldre og til hver en lejlighed. Disse praktiske elastiske bukser har vundet stor popularitet i basisgarderoben, hvor de ikke alene er med til at holde på varmen, men også udgør en flot og funktionel beklædning til både hverdag og fest. Find præcis den variant, som dit barn vil finde mest smart, hyggelig eller praktisk til hverdag, fest eller sport. Vi giver dig de bedste tilbud i højeste kvalitet til små priser her hos Smallfashion.

Hold dit barn varmt med smarte leggings


Denne form for kraftig strømpebuks uden fødder eller lette form for bukser er i den grad blevet populær grundet den høje komfort. Praktisk til hverdag til både piger og drenge og flot og elegant til en kjole til festlige lejligheder. Her finder du også unisex designs, der kan bruges af både piger og drenge. Vi byder bl.a. på:

 • Trendy og farverige designs med skønne former, farver og all-over prints

 • Klassiske designs med tidløse farver og klassiske former og længder


Enkelt og stilfuld, varm og praktisk, cool og klassisk eller måske yndig og piget? Valgmulighederne er mange med de mange spændende designs, som kollektionerne byder på. Ikke desto mindre er det en let og billig måde, hvorpå du kan holde dit barn varmt og behageligt klædt på – næsten uanset, hvad tid på året det er.

Høj kvalitet – små priser


Hos Smallfashion finder du altid de bedste mærker med fokus på højeste kvalitet. Selv om vi har skruet ned for priserne, så har vi høje krav til vores mange mærkevarer. Her kan du altid finde mærker med fokus på:

 1. Lækker pasform

 2. Slidstærke sømme og syninger

 3. Holdbare farver


Selv efter mange hyppige vaske får du her materialer, der bevarer deres flotte farver. Også pasformen bevares efter hyppige vaske. Komforten er vigtig for dit barn, så kvaliteten er bestemt et vigtigt parameter, når vi handler de hotteste trends, farver og designs ind til hver sæson.

Lækker komfort og god bevægelighed


Med leggings iklæder du også dit barn yderst fleksible materialer, der giver mulighed for god bevægelighed og plads til alle dagens aktiviteter. Elastik eller rib i livet, bløde og elastiske materialer gør dem så behagelige at have på, at det føles som et par behagelige hjemmebukser.

Masser af lækre detaljer


Skal det være smart og trendy, sporty og funktionelt eller måske bare yndigt til en kjole, så er der masser at vælge imellem. Selv om der er mange designs kollektion efter kollektion, så vil vi alligevel fremhæve nogle af de skønne detaljer, der er med til at gøre denne form for benklæder eller lette bukser til noget ekstra specielt. Her kan kollektionerne bl.a. byde på lækre detaljer som:

 • Smarte bånd langs siderne

 • Matchende knapper på udvalgte steder

 • Trendy all-over print og mønstre

 • Yndige flæsekanter

 • Denim look med look-alike lommer og brune syninger


Det kan være svært at vælge, men hvem siger, at du skal nøjes med kun ét par, når der findes designs til stort set hver en lejlighed. Forkæl de mindste med spændende og praktiske designs fra mærker fra ind- og udland.

Populære leggings fra de største mærker


Vi har leggings børn elsker fra de største og mest populære mærker. Smart til skolen eller praktisk til børnehaven. Uanset, så får du kvalitet, lækker pasform og ualmindelige cool designs fra mærker som:

 • Minymo

 • Creamie

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Me Too

 • Tommy Hilfiger

 • Molo

 • Wheat

 • Tumble ’N Dry

 • Hummel

 • The New

 • Pippi

 • Levis

 • CeLaVi

 • Soft Gallery

 • MarMar


Uanset om du er på udkig efter MarMar leggings, Levis leggings, Soft Gallery leggings eller Hummel leggings eller noget helt femte, så finder du helt sikkert, hvad du søger i vores store og spændende sortiment. Her byder vi på et væld af farver, længder og sjove designs med all-over print. Der er noget for både pigerne og drengene, da du her også finder mærker med unisex modeller.

Yndige leggings pige


Skal det være råhvide leggings eller korte leggings? Kollektionerne byder også tit på de klassiske farver:

 • Rød

 • Lyserød

 • Pink

 • Lilla


Især pigerne har næsten frit valg på alle hylder, når det gælder farver. Her gøres der i vintersæsonen også flittigt brug af farven sort, creme og grå. Tilsæt en kjole i flotte farver og hverdagen er en fest.

Cool leggings dreng


Også drenge kan blive klædt på i en fart med lækre designs i bl.a. blå, grå, sort eller måske med all-over print med spændende motiver, som både små som de lidt større drenge finder spændende. Ingen siger, at det kun er pigerne, der må klæde sig lækkert og smart på i disse fleksibel og bløde bukser. Der findes nemlig masser af modeller med unisex design, således at de kan benyttes af både drenge og piger.

Smarte leggings i denim look i stretchy materiale


Det behøver hverken være forbeholdt pigerne eller blødt og nusset i udseende at iføre sig leggings – det kan bestemt også se både cool og råt ud for både piger og drenge med designs med lækkert denim look i stretchy materiale.

Bløde leggings baby


Designs med skønne bløde ribkanter for oven og for neden giver stor fleksibilitet og komfort for baby, når motorikken skal testes af og finpudses. Vi byder ikke alene på baby leggings, men også masser af trøjer, bukser og tilbehør. Her finder du alt til basisgarderoben. Vi byder altid på de mest populære designs til:

 • Baby størrelse 56 og op til børn størrelse 16 år


Du finder alt, hvad du behøver fra inderst til yderst til baby. Vi byder også på skønt tilbehør i form af badehåndklæder, hagesmække, stofbleer, pusletasker, fodtøj og meget mere. Selv hårpynt finder du til altid favorable priser hos Smallfashion.

Perfekt til brug hele året


Denne form for elastiske eller lette bukser egner sig fortræffeligt inden under flyverdragten, heldragten eller termotøjet - let at komme af og i og ikke mindst behagelig at have på grundet sin store elasticitet og bløde materialer. Også forår og efterår er disse en yndet beklædningsgenstand bl.a. inden under kjoler, tunikas og shorts.

Leggings udsalg


Du finder naturligvis altid de bedste leggings tilbud hos Smallfashion. Vi har fundet de bedste tilbud til dig på de mest populære mærker. Hold øje med vores altid spændende udsalgsside, hvor specialtilbud og rester fra tidligere kollektioner ofte er at finde til helt fantastiske priser.

Hurtig levering til pakkeshop nær dig


Vi sørger for hurtig levering af din ordre, når du handler hos Smallfashion. Vi har alle vores populære mærker på lager, så vi kan tilbyde dig dag-til-dag levering på din ordre.

Kundeservice hjælper gerne


Hos Smallfashion vil vi gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din ordre eller en vare. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar ved telefonen på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 40 41 75 00.

Du kan også skrive til os på shop@smallfashion.dk.

Har du besøgt vores fysiske butik?


Selv om vi har gjort det let at handle online her på shoppen, så byder vi også på fysisk butik, hvor du finder masser af lækkerier fra både den danske og udenlandske modeverden. Her finder du populære mærker og alt det hotteste af det hotteste til børn i alderen 0-16 år.

Du finder vores fysiske butik på Søndergade 11 i Silkeborg, hvor vi også står klar med vores erfarne og servicemindede personale, der gerne hjælper dig med at finde præcis den størrelse, det mærke eller den farvekombination, som du drømmer om til dit barn.

Sammen klæder vi de mindste på i det smarteste fra de største mærker – altid til favorable priser.