Sortimentet er stort og indbydende og det kan være næsten svært at vælge i mellem de mange spændende modeller. Her finder du lækre designs til såvel dreng som pige af enten trendy og farverige eller klassiske og tidløse designs – altid i højeste kvalitet. Vi giver dig alt til baby og børn i alderen 0-16 år fra de største og mest populære mærker til altid favorable priser hos Smallfashion.

Smart køredragt til børn


Du kan vide dig sikker på altid trendy eller tidløst klassisk design, når du køber babytøj og børnetøj hos os. Vi har udvalgt vores mange smarte designs fra de største og mest populære mærker. Her finder du fx køredragter fra:

 • Pippi

 • Hummel

 • Minymo

 • Me Too

 • CeLaVi


Du finder både blide og rolige nuancer, de mere farverige og prangende samt skønne farvekombinationer til både pige og dreng. Der er helt sikkert en smart dragt, der matcher enhver lille prins eller prinsesse.

Køredragt i høj kvalitet


Skal kvaliteten være høj og designet være uimodståeligt, så skal det være køredragt fra Smallfashion. Vi har gjort os umage for at finde det bedste af det bedste til dig og dit barn indenfor lækre dragter fra de største mærker. Her er der designet efter at skabe styles med:

 1. Lækker pasform

 2. Høj komfort

 3. Bløde og behagelige materialer

 4. Solide sømme og syninger

 5. Farver, der holder


Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten selv om priserne er små, når du handler dit babytøj og børnetøj hos Smallfashion.

Når baby skal holdes varm


Ikke alene byder vi på spændende sortiment med et væld af valgmuligheder, når det gælder køredragter – både hvad angår materiale og design – men også, hvad angår former, farver og isoleringsevne. Det rigtige valg af outfit kan gøre den store forskel for om baby holdes varm og tør. Derfor tilbyder vi en del forskellige outfits afhængig af, hvordan køredragten skal bruges. Her finder du bl.a.:

 • Varmt og isolerende materiale

 • Vindtæt materiale

 • Vandtæt materiale


Skal dit barn have en heldragt til barnevognen om sommeren, så har du et helt andet behov end for en dragt til barnevognen om vinteren. Det samme er tilfældet, hvis du ønsker et køredragt til bilen eller måske noget, som baby kan have på bag på en cykel. Vi tilbyder køredragter og heldragter til alle sæsoner og til alle formål, når du handler hos Smallfashion.

Uanset om du er på udkig efter Pippi køredragt baby størrelse eller Hummel køredragt baby størrelse, så finder du helt sikkert, hvad du sørger i vores store sortiment.

Designs til alle lejligheder


Vi matcher ethvert behov for designs til hver en vejrsituation, til alle former for temperaturer og til alle formål. Det vigtigst handler om at holde baby varm og tør – derfor finder du kun køredragter fra de mest professionelle og populære mærker på markedet. Her er der års erfaring og produktudvikling bag hvert design, så du altid kan vide dig sikker på den høje kvalitet.

Praktisk og funktionel


Der er altid et væld af små detaljer, der kan gøre hele forskellen, når det handler om at finde den perfekte køredragt til netop dit barn. Afhængig af årstid, barnets behov og jeres individuelle ønsker til funktionalitet ved udendørs beklædning, så tilbyder vi eksempelvis dragter med skønne detaljer som bl.a.:

 • Praktisk ombuk ved hænder og fødder

 • Én eller flere solide lynlåse

 • Aftagelig hætte med trykknapper

 • Huer med påsyede ører


Skal det være varmt og funktionelt eller bare smart og nuttet – du finder det hele hos Smallfashion og mere til – uanset om det er til dreng eller pige.

Økologisk bomuld


Du finder bl.a. køredragter fremstillet i lækker økologisk bomuld, når du handler dit babytøj hos Smallfashion. Vi har tænkt på de små i form af miljøvenlige og testede materialer. Her finder du eksempelvis lækre heldragter i økologiske materialer fra det kendte brand Pippi.

Lækker køredragt pige


Skal det være lækre og nuttede designs til pigerne i trendy farver og smarte modeller, eller skal det være de mere tidløse og ofte mere rolige farver? Du finder alt, hvad hjertet kan begære af populære designs til de mindste. Du finder helt sikkert, hvad du søger uanset, om du er på udkig efter:

 • Rød køredragt

 • Lilla køredragt

 • Lyserød køredragt


Vi har et væld af spændende farver, så du kan få præcis den farve dragt, som du drømmer om til din lille pige.

Sej køredragt dreng


Også drengene skal være klædt godt på både sommer og vinter. Du finder helt sikkert, hvad du lige står og mangler i vores store udvalg – uanset om det er ønsket om:

 • Blå køredragt

 • Grå køredragt


Vi tilbyder outfits i årstidens mest trendy farver og designs. Enhver lille prins vil blive lækkert og behageligt klædt på med populære designs fra de største mærker.

Farver der holder


De professionelle brands, som vi tilbyder her hos Smallfashion har fokus på den gode kvalitet – det gælder bl.a. også slidstærke farver. Vi tilbyder styles med professionelle indfarvninger, der gør, at tøjet bevarer sin flotte farve længere tid. Du får tøj, der holder farven vask efter vask.

Blød køredragt baby størrelse


Du finder masser af heldragter, bukser og bluser til børn i vores spændende sortiment. Er du på udkig efter blød kvalitet og små størrelser, så kan du glæde dig over, at vi tilbyder alt fra inderst til yderst til både baby og børn i alderen 0-16 år – herunder også de populære baby størrelser 56-74.

Uld hitter hos de mindste


Hos Smallfashion tilbyder vi også uld køredragt baby vil elske at have på. Uld har fantastiske egenskaber af både varmende og afkølende karakter. En ulddragt varmer på kolde dage og afkøler på varme dage. Derfor er uld ofte et populært materiale hos småbørnsfamilien.
Uld kan i den grad være m
ed til at holde forkølelser på afstand, hvis det bruges med omtanke. Det er dog altid godt at vurdere temperaturen uanset, hvad du klæder baby i for at vurdere, at dit barn er korrekt klædt på efter forholdene.

Køredragt baby udsalg


Du finder masser af spændende køredragt tilbud hos Smallfashion. Vi har også altid et væld af spændende nedsatte varer på vores populære udsalgsside.

Levering til en pakkeshop nær dig


Vi har alle vores populære mærker på lager, så derfor tilbyder vi hurtig ekspedition af din ordre med dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Kontakt kundeservice


Har du spørgsmål til din ordre, til sortimentet eller en producent, så kan du kontakte os på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00.
Du kan ringe til os på tlf. 41 40 75 00 eller skrive til os på shop@smallfashion.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis det babytøj eller børnetøj, som du drømmer om til dit barn.

Besøg Smallfashion – den fysiske butik


Vi tilbyder ud over vores store online shop også en fysisk butik fyldt med spændende mode varer til såvel baby som børn og teens.

Du finder vores store og lyse butik på Søndergade 11 i Silkeborg, hvor vores erfarne og servicemindede salgspersonale står klar til at hjælpe dig med alt fra størrelse til farvesammensætning.