Kjoler

Hos Smallfashion finder du flotte, farverige, sjove og ikke mindst moderne kjoler til piger. De mindste vil elske den bløde kvalitet, de lækre materialer, den høje komfort og den altid perfekte pasform. Her finder du trendy designs til både hverdag og fest. Uanset om det skal være klassiske designs eller de mere trendy og farverige, så er der dømt lækre designs fra de største og mest populære mærker. Vi tilbyder bl.a.:

Kjoler til baby • Kjoler til piger • Festkjoler • Sommerkjoler
Lange kjoler • Korte kjoler • Strandkjoler

Kjoler er altid et hit hos piger!

Kjoler er altid et hit hos piger!


Der er noget for hver en lille pige eller prinsesse, og så finder du tilmed designs med slidstærke syninger, farver, der holder og priser, så alle kan være med. Her finder du også designs i Oeko-Tex standarder. Vi tilbyder ikke blot kjoler til børn i alderen 0-3 år, men alt tøj til børn i alderen 0-16 år fra inderst til yderst til altid favorable priser.

Flotte kjoler til børn


Smallfashion har alt hjertet kan begære af flotte og festlige designs til børn. Der er noget til prinsessen, der er noget til den modevidste, og så er der noget til den cool. Såvel kjole som nederdel finder du i mange spændende varianter indenfor:

 • Klassiske designs i tidløse farver

 • Trendy designs med prints, mønstre og årstidens hotteste farver


Der er noget for hver en smag og til hver en lejlighed, når du handler lækre designs fra de største mærker hos Smallfashion.

Altid højeste kvalitet


Vi har valgt vores leverandører med omhu. Derfor finder du kun professionelle mærker med stor fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Lækker pasform

 3. Høj komfort

 4. Bløde sømme og syninger

 5. Farver, der holder vask efter vask


Der er designet til, at disse modeller kan holde til hverdagen. Til de mindste finder du elastiske materialer, der, ud over stor fleksibilitet, også giver mulighed for god bevægelighed.

Søde kjoler pige design


Uanset om du er på udkig efter røde kjoler til børn, hvide kjoler til børn, strikkede kjoler til børn eller måske blot pæne kjoler til børn uanset farve, form og materiale, så finder du helt sikkert noget, der falder i pigernes smag hos Smallfashion. Her finder du:

 • Spændende farver

 • Spændende længder

 • Spændende designs


Korte designs, lange eller måske dem midt i mellem. Der er masser af hotte designs at vælge imellem, når du handler pigekjoler hos Smallfashion.

Økologisk bomuld


Et stort udvalg af vores kjoler er fremstillet i økologisk bomuld. Dette materiale er fremstillet uden brug af eksempelvis kunstgødning samt kemikalier. Her er der tænkt i bæredygtighed og miljø samtidigt med, at der også er tænkt i dit barns sarte hud.

Testet for skadelige stoffer


Du finder også et stort udvalg af designs fremstillet efter Oeko-Tex 100 standarder. Her er der testet for mere end 300 sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer. Her er der igen fokus på børnenes sarte hud samt omtanke for miljø og de medarbejdere, der har med fremstilling af materialer samt produktion at gøre.

Masser af skønne detaljer


Det er ofte de små men skønne detaljer, der gør hele forskellen, når det handler om designs, som de mindste vil elske. Kollektionerne har gennem tiderne budt på kjole og nederdel med:

 • Flæser, blonder, tyl og læg i skøn forening med bløde og farverige materialer

 • Korte ærmer, lange ærmer, stropper og paillet kjoler til børn


Det er bestemt ikke kedeligt at handle kjole hos Smallfashion. De mange spændende detaljer giver dig også et væld af forskellige former, farver, længder og snit. Der er noget til den elegante, noget til den seje, noget til prinsessen og noget til hverdag. Du finder alt i kjoler til de mindste i altid skønne designs hos Smallfashion.

Kjoler baby elsker


Søde designs med all-over print, flotte og farverige mønstre, figurer og former. Det er bestemt hyggeligt at have en kjole på fra Smallfashion, når du er baby. Babykjoler er næsten helt uimodståelige, og det kan da også være svært at vælge imellem de mange spændende designs. Fælles for dem alle er den altid høje kvalitet. Her får du kjole, der desuden er designet med:

 • Blødt og behageligt materiale

 • Bløde sømme og syninger

 • Mulighed for at baby let kan komme i og af kjolen


Du har måske ofte et sovende barn eller en utålmodig baby, så kan det gøre den helt store forskel med designs, der gør det let at komme af og i med smarte trykknapper, solide lynlåse og elastisk materiale.

Farver og pasform der holder


Vores mange professionelle leverandører og brands har årtiers erfaring og know-how i fremstillingsprocesser og kreation af designs, der holder den høje kvalitet. Dette gælder også for kjoler. Her finder du designs, der:

 • Holder farven vask efter vask

 • Holder pasformen


Lad bare hverdagen komme an med professionelle designs, der holder til både vask og hverdagens mange aktiviteter.

Mix og match


Det store sortiment, som vi tilbyder her hos Smallfashion, nærmest opfordrer til at mixe og matche forskellige former, farver og beklædningsgenstande.
Skal kjolen være ekstra elegant, så tilsæt et par yndige Angulus sandaler eller en stilfuld cardigan. Du kan også tilsætte en cool denimjakke eller kombinere en flot nederdel med en lidt mere casual hoodie for et mere afslappet look. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du sammensætter tøj på kryds og tværs og skaber spændende looks som børnene vil elske.

Kjoler udsalg


Hos Smallfashion finder du masser af spændende kjole tilbud til piger i alderen 0-3 år, men også et væld af tilbud på skønne designs til både større børn, tweens og teens.
På vores udsalgsside kan du finde masser af mærkevarer til nedsatte priser i alle kategorier. Det kan være rester fra tidligere kollektioner eller specialtilbud, som vi har fundet specielt til dig.

Hurtig levering


Vi har alle vores varer på lager, så vi kan sørge for hurtig levering til dig. Vi tilbyder dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig.

Gratis fragt i Danmark


Du får gratis fragt, når du handler hos Smallfashion. Vi har fri levering i hele Danmark.

Spørg kundeservice


Du kan kontakte vores kundeservice på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. + 45 41 40 75 00, hvis du har spørgsmål til din ordre, en vare eller lignende.
Du er også velkommen til at skrive til os på mail shop@smallfashion.dk.

Besøg butikken i Silkeborg
Selv om vi har gjort det let for dig at handle online, så byder vi dig gerne hjerteligt velkommen indenfor i vores store og spændende butik, som du finder på Søndergade 12 i Silkeborg. Her finder du alt i babytøj og tilbehør samt tøj til børn, tweens og teens.
Du finder også her de mest populære mærker til børn i alle aldre til altid favorable priser.