Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Udvalget er stort og priserne små - selv om vi på ingen måde er gået på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder billige kasketter til hver en lejlighed og hver en modetype. Skal det være den sporty cap, den trendy, den praktiske eller måske bare en hyggelig cap? Vi tilbyder det hele og meget mere til altid favorable priser, når du handler dit babytøj, børnetøj og teens tøj til børn i alderen 0-16 år hos Smallfashion.

Smarte designs til børn


Smallfashion giver dig et stort og spændende udvalg af alle de hotteste designs på caps. Vi giver dig de mest smarte og funktionelle caps børn elsker. Her finder du bl.a. kasketter med:

 • Trendy og farverige mønstre, prints og motiver

 • Klassiske designs med tidløse farver


Der er noget for store som små. Der er noget for hver en smag. Og så er der naturligvis caps til hver en lejlighed. Vi har sørget for alt til både hverdag og festlige lejligheder, når du handler børnetøj og tilbehør som moderigtige kasketter hos Smallfashion.

Caps hitter


Lad Smallfashion være din foretrukne capstore, når det gælder køb af smarte, funktionelle og ikke mindst flotte og farverige caps til børn. Her finder du altid billig cap fra de mest hotte og professionelle mærker. Blandt de populære mærker vi fører, der også producerer disse populære hovedbeklædninger til børn og teens, kan bl.a. nævnes:

 • Molo

 • Petit by Sofie Schnoor

 • Tommy Hilfiger

 • Wheat

 • Levis

 • Calvin Klein


Glæd dit barn allerede i dag med de hotteste, mest trendy designs blandt børn og unge i farver, der holder til vind og vejr. Du finder sort kasket, hvid kasket, kasket med tryk og meget mere i vores altid spændende sortiment af tøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år.

Høj kvalitet


Når du handler cap hos Smallfashion, så er du sikret kvalitet i særklasse. Her har du trendy og slidstærke designs fra de største og mest professionelle mærker. Her er der fokus på:

 1. Slidstærke sømme

 2. Stærke materialer

 3. Farver der holder

 4. Sæsonens hotteste farver, mønstre og prints


Her er du sikret cap, der kan holde længe og kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Skal det være den model, der egner sig til hverdag, til fest, til løb eller måske til golf? Der er noget for børn i alle aldre og til alle situationer, når du handler kasket hos Smallfashion.

Lækker og funktionel


Denne form for smart hovedbeklædning har altid været populær hos børn – det har den af mange gode årsager. Ikke alene fås denne erstatning for huen i dag i de mest trendy og farverige designs, der i den grad kan være med til at sætte prikken over i’et på dit barns personlighed – caps er også funktionelle, da de kan:

 • Kan skygge for ansigtet på solrige dage

 • Kan holde regnen fra ansigtet på regnfulde dage

 • Kan virke isolerende (termokasket)

 • Kan virke afkølende i nakken (solhat med slag i nakke)

 • Kan virke svedtransporterende (afhængig af materiale)


Der findes et stort og spændende udvalg af caps med mange sjove, praktiske og ikke mindst brugbare funktioner, der helt sikkert noget, som matcher de fleste børn. Du finder altid brug af nøje udvalgte og ikke mindst lækre materialer, når du handler hos Smallfashion

Perfekt til sport og fritid


Caps har gennem længere tid været et hit blandt især tweens og teens. Disse cool og trendy erstatninger for både huer og hætter bruges ofte til fritidsbrug, da de udstråler personlighed og modebevidsthed.
Der er dog også mange børn og unge, der vælger at gøre brug af caps, når der dyrkes sport. Her kan designs med brug af svedtransporterende egenskaber være en fordel. Denne form for hovedbeklædning kan desuden bruges til at skygge for solen, hvilket kan være en klar fordel – disse designs er især:

 • Populære i sportsgrene som tennis, badminton og golf – tilmed som løbekasket

Og så er det altid trendy baseball design populært blandt unge. En slidt udgave kan tilmed blive helt kult og en højt elsket hovedbeklædning, der følger barnet gennem tykt og tyndt.

Cool kasketter dreng


Især drengene er vilde med caps. Det giver et coolt og sejt look. Hos Smallfashion finder du et stort udvalg af disse i såvel klassiske som trendy designs fra de største og mest professionelle mærker. Her har du gennem tiderne kunne finde designs præget af spændende prints og farver. Kasketter er cool til jeans, seje til sportstøj og trendy til festlige lejligheder.

Trendy kasketter pige


Piger i alle aldre har også fået øjnene op for disse smarte og flotte modefænomener. En cap til piger er ofte spækket med flotte farver og cool mønstre, men også slogans og logos fra de forskellige store mærker finder deres vej til kollektionerne, hvor såvel trendy som klassiske designs hitter blandt piger. Cool til en nederdel, sejt til strandoutfittet eller bare sporty generelt. Caps er kommet for at blive.

Slidstærke farver


Vi byder på slidstærke farver grundet professionelle indfarvninger fra vores professionelle leverandører og brands. Her får du farver, der holder uanset om det er den ensfarvede model eller modellen med print, som du vælger til dit barn.

Sød kasket til baby


Smallfashion tilbyder også små og søde kasketter, som baby kan passe. De kan være utroligt praktiske på en sommerdag, hvor der er behov for skygge til de mindste. De egner til tilmed fantastisk som trendy hovedbeklædning, når baby skal være smart til eksempelvis festlige lejligheder. Vi tilbyder også her modeller i:

 • Klassiske designs med tidløse farver

 • Søde og seje mønstre, prints og designs

En lille baby kan pludselig få stor personlighed med valg af den helt rette hovedbeklædning. Du finder alt til baby og børn i højeste kvalitet i altid bløde og komfortable materialer, når du handler hos Smallfashion.

Kasketter udsalg


Vi giver dig de bedste tilbud på kasketter til børn og unge i alderen 0-16 år. Hold også øje med vores populære udsalgsside, hvor du altid kan finde helt fantastiske tilbud på såvel tøj som tilbehør til børn fra de største og mest populære mærker.

Få hurtig levering


Vi sørger for levering til en pakkeshop nær dig, når du bestiller din ordre hos Smallfashion. Vi lagerfører alle vores populære mærker, så vi til hver en tid kan tilbyde dig dag-til-dag levering.

Returvarer


Skulle du fortryde dit køb, så giver vi dig hele 365 dages returret på din vare.

Besøg Smallfashion-butikken


Smallfashion byder på langt mere end online shoppen. I vores store og indbydende butik i Silkeborg finder du et stort udvalg af såvel babytøj som tøj til børn og teens i moderigtige og trendy designs til altid favorable priser.